Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Mega Evolutions
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bence hepsi güzel değil :/
mega charizard x,y'nin akisne süper olmuş gerçektende.
Ben mega olayını da mega evrimleri de beğendim.Ancak Mega Charizard X'in yada diğerlerinin hastası olmuş da değilim.Güzel olmuşlar ama abartmaya da gerek yok diye düşünüyorum.
Hiç olmasaydı en güzeliydi fakat olacaksada mega charizard x gibi olsun diye düşünüyorum.
(03-10-2013, 08:15 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İleride 7. Nesil falan çıktığında bu X@Y ayrımını nasıl ayarlayacaklar çok merak ediyorum. Böyle şey mi olur. Tek mega evrim yeterliydi(bu yenisini beğenmediğim anlamına gelmez) Ayrıca Charizarda çıkarıpta Blastoise ve Venusaura çıkarmamak olmaz. Hatta tüm starterlara...
Bir röportajda Nintendo görevlilerinden biri 3 sebebe göre Mega yaptıklarını söylemişti: popülerlik, oyun dengesi ve Pokemon'ların görünüşü (kaynak). Charizard en popüler ve en "havalı" gözüken Pokemon olduğuna göre Charizard'a 2 mega gelip diğerlerine 1 mega gelmesi çok anlaşılır bir şey.

CharizarditeX ve CharizarditeY farklı itemler olduğu için 7. nesilde hiçbir problem olmaz, niye olsun ki?
Ben Mega Evolutionun rastgele pokemonlara gelmesini istemediğim için öyle söylemiştim. Belli bir sistem çerçevesine oturtulmalı diye düşündüm. Yani Charizard'a 2 tane gelecekse Blastoise'e ve Venusaur'a gelsin isterdim. Yada bu üçüne MegaEvo yapılıyorsa diğer starterlara da yapılsın istedim. Kangaskan gibi tek evrimliler ve Garchomp gibi Pseudo Legendarylerin hepsine birden gelsin istemiştim. Tabi arada Lucario gibi cool pokemonlar olmalı. Ama bunların hepsinin bir nesilde olamayacağını bildiğim için yavaş yavaş olur belki diye düşündüm. Bu yüzden sadece bu nesle özel X&Y ayrımı yerine daha genel ifadelerle isimlendirilen MegaStone olması daha güzel olur diye düşündüm. Yoksa oynanış bakımından elbetteki bir problem olmaz. Yani 5. nesilde 4.nesle ait olan Arceus Platelerini kullanmamız gibi.
Tip olarak değerlendirecek olursam charizard,gengar, mewtwo vb. haricindekiler kötü olmuş venusaur un çiçeği ağaç olmuş blastois te su pompası artmış büyümüş charizard a laf yok zaten özel ilgilenilmiş sanki venusuar ve blastoise ayıp olmasın diye mega evrim geliş neyse alakazam saçma olmuş kangaskhan diğerlerine göre sönük kalmış pinsir berbat olmuş gyarados biraz güzelleşmiş Aerodactyl da pek bi değişiklik yok zaten mewtwolar baya iyi olmuş ampharos daha şık olmuş fakat scizor bence çok kötü çizilmiş heracross ta boynuz öıkmış biraz şişmiş yani berbat Houndoom Tyranitar Blaziken Gardevoir Mawile güzel aggron biraz şişmiş zırh eklenmiş manectric saçma olmuş absol a denecek yok Garchomp Lucario Abomasnow çok güzel
Mega Manectric'i beğenen tek ben varım galiba :D
Birde dragonite e mega evrim gelmemiş ona çok şaşırdım
Manectric iyi hos ama sanki o kurk hantal gosterdi onu :D Bence hepsi guzel sayılabilir oyle cok sacma dedigim yok sadece alakazam daha iyi olabilirdi bir de gengar ın alnındaki sarı seyi silsek daha iyi :D bir de charizard x in renklerini charizard y e aktarsak cok guzel olurdu.
Ayrıca ne kadar guc farkı olsa da mewtwo yu normal halinde bırakmayı dusunuyorum
Sayfalar: 1 2 3