Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Mewtwo mu? Mew mi? HAngisini tercih ediyorsunuz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Kötü pokemon yoktur.Mewtwo sadece klon olduğu gerçeğiyle karşılaşmak istemiyor.Klon olduğu için unatıyor.Bu yüzden de 1. filde insanlardan onu klon olarak yaptıkları için intikam almaya çalışıyor.Ama  Ashin sayesinde aklı başına geliyor.Mewtwo Returns da Ash ona Giovanniden korunmasında yardım ediyor.Mewtwo iyi biri anlıcağınız :hihi:
mewtwo tabiki de (mewtwo returns filmini izleyen görmüştür mewtwonun gücünü...

bütün saldırıları yapabilmek marifet değil bence ayrıca mewtwo saldırıları geri de yollayabiliyor çünkü psişik yetenekleri mew'den çok fazla....
Evet, Mewtwo ancak psişik zaten. BAşka bir şey yok. Saldırıları yolluyor ve psişik saldırısını oldukça güçlü yapıyor. Psişiğe karşı en güçlü türler karanlık ve böcektir. Mew ona bir dark pulse yapsa mewtwo yere yıkılır. Böcek saldırıları da aynı şekilde. YAni Mew Mewtwo'yu yalan eder istese.
1. filmde bişey yapamadı...

mew , mewtwo gibi kaynağı yerin altına indirmeye çalışsın bakalım.. anca o balon yapar.. (ash'i kurtardığı gibi)
Öyle diyorsunuz ama 1. filmde Mewtwo'da mew'i yenmişmi :D Yok yenmedi dimi...Demekki mewtwo mewden güçlü değil..Mew'de mewtwo'dan güçlü değil..Eğer mewtwo güçlü olsa yenerdi mew'i..Sözde dünyanın en güçlü pokemonu okadar savaştılar mew ile ama yenemedi...:D

Ben bu soruya mew diyorum..Mewtwo gibi çakmaları sevmem.. Mewtwo korsan bana göre :D ..Mew gerçek...
(20-07-2009, 11:23 PM)Alakazam link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1. filmde bişey yapamadı...

mew , mewtwo gibi kaynağı yerin altına indirmeye çalışsın bakalım.. anca o balon yapar.. (ash'i kurtardığı gibi)
Mew, iyi kalpli bir pokemon. Mewtwo gibi çevresine kin beslemiyor. SAvaşmak istemiyor ve sevmiyor. O yüzden gerçek gücünü kimseye göstermiyor. Mew, Kanto pokemonlarının atasıdır. Mewtwo ise Giovanni'den para alan deli bir bilim adamı tarafından yaratılmış bir kopyadır.
(20-07-2009, 11:32 PM)sailorchikorita link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öyle diyorsunuz ama 1. filmde Mewtwo'da mew'i yenmişmi :D Yok yenmedi dimi...Demekki mewtwo mewden güçlü değil..Mew'de mewtwo'dan güçlü değil..Eğer mewtwo güçlü olsa yenerdi mew'i..Sözde dünyanın en güçlü pokemonu okadar savaştılar mew ile ama yenemedi...:D

Ben bu soruya mew diyorum..Mewtwo gibi çakmaları sevmem.. Mewtwo korsan bana göre :D ..Mew gerçek...

Patenti var diye biliyorum ben....

Neyse yine de şunu bir inceleyin:

Mewtwo

[Resim: mewy.jpg] [Resim: mewy.jpg]

Mew

[Resim: mewtwo.jpg] [Resim: w390.png]


(Alıntıdır)


mew'in total'i dragonite gibi efsane olmayan bir pokeyle bile aynı...
İyi. Sanki her Şey istatistik ortalamalarla oluyor. Sen de bulbapedia da Mew'in alabileceğŸi saldırılara bir bak.
Mewtwo daha karizmatik olduğu için 4ever dark side :Jms:
(21-07-2009, 12:04 AM)Zapdos link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi. Sanki her şey istatistik ortalamalarla oluyor. Sen de bulbapedia da Mew'in alabileceği saldırılara bir bak.

Zapdos haklısın...Hiçbir şey istatistik ortalamalarla olmaz..Allah aşkına söyleyin ash'in pikachusu normal bir pikachunun güç ortalamasıyla aynımı haha :D  Ash'in pikachusu raichu'nun yaptığı saldırıları yapıyor..Volt-tackle en büyük örneği..

Alakazam ben öyle patent felan anlamam..Anime bölümlerinde sinemalarında ne olduysa ona bakarım..Mewtwo yendimi? yenemedi.Herşey net ve açık..Ne o yendi nede diğeri...:D Bu benim şahsi görüşüm..

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6