Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Mewtwo mu? Mew mi? HAngisini tercih ediyorsunuz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Pokemon: The First Movie' yi yeni izledim ve kararım Mew Grimace
Genelde öyle oluyor zaten. Herkes ilk filmi izledikten sonra Mew diyor =)
Mewtwo Mew'den daha güçlüdür. Çünkü Mewtwo genleriyle oynanmış bir pokemon.insanlar tarafından güçleri artırılmış yani mew'in kopyası olmakla kalmıyor aynı zamanda ondan daha güçlü güçlere sahip.Mewtwo Returns filmini izleyin orda Mewtwo'nun ne kadar güçlü bir pokemon olduğunu görüceksiniz.Ayrıca Pokedex'ede bakın Mewtwo'un bir çok özelliği bütün pokemonlardan daha yüksek sadece Defans ta zayıf ama saldırı kabiliyeti çok iyi sadece oyunlarda Mewtwo örenme meselesinde Mew'den zayıf çünkü Mewtwo örenebilen değil sadece yok etmeye programlanmış bir pokemon Mew orjinal bir efsane ve en kutsal pokemon o yüzden her saldırıyı yapabilior ama Mewtwo ondan daha güçlü çünkü bütün saldırıları durdurabilecek güce sahip ateşi,suyu,toprağı,elektriği ve tüm fiziksel,zihinsel saldırıları durdurabilir.Aslında Mewtwo neden daha güçlü olduğu konusunda daha anlatıcak ve ispatlıycak okadar çok şey warki şimdilik bunlar yeterli ...
Ben de Mew'i tercih ediyorum. Tabi Mew Mewtwo'nun yaptığı tüm hareketleri yapar ama Mewtwo kadar güçlü yapamaz. Yine de her zaman Mew daha sempatik gelmiştir bana.
BenceDe MeW
Bende mewtwo diyorum gorunus we konusması bakımdan daha iii bi karizması var :)
Mewtwo'ya hayat boyum bi gıcığım war mew forewer :big_smile:
Mewtwo'nun tipi kayık zaten :D Suya atsak boğulmaz xD
bnce mewtwo bn her zmn mewtwo seven biri olmuşumdur ve arceus un dediği doğru.ama diğer arkadaşlarinda kararlarinada saygi duyarim.bir yandan onlarda hakli ama mew in tüm saldirilari yaptiğini bilmiodum.
mew yani
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6