Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.PT Pokemon Online Turnuvası 1.Maçlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Arkadaşlar bide ben 1 hafta süre içinde sitede aktif olamayacağım. Çünkü tatile gideceğim. Katılmak isteyen yazsın son kez söylüyorum. Ben yokken serverı Extralight arkadaşımız açacak. Yok ben turnuvadan vazgeçtim çok güçsüzüm diğenler için söyleyim. Yinede bir şansınızı deneyin. Eğlenceli olur. Turnuvaya katılıp trollük edenlere ise cezası verilecektir.

Bu arada Günay iyi olabilir dediğin :D . Bende Mono turnuvası yada UU, LC turnuvası gibi bir şey düşünüyordum.
tam tarih belli değil mi artık
(30-06-2013, 11:29 PM)superioshunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]tam tarih belli değil mi artık
Konunun başına bakarmısın? 14 Temmuz olarak ayarlandı.
Serveri açtım arkadaşlar. Jolteon dönene kadar server 1 hafta boyunca 7/24 açıktır. Sonra tekrar eski düzene dönecektir. Bir sorun olursa lütfen bana ulaşın.
Arkadaşlar turnuvadan beni çıkarabilir misiniz? Ha bire yeniliyorum birşey anlamıyorum. :/
Sorun varsa bana PM atabilirsin, yardım ederim. Zamanın yoksa onu anlarım da, onun dışında PO oynamak çok zor bir şey değil.
İnternet buldum :D Ama tatilin interneti tabii o yüzden port falan açamam. Extralight arkadaşımız 1 hafta açık bırakacak zaten.

Sırf yeniliyorsun diye turnuvadan çıkmak saçma bence? Şansını dene yinede eğlenceli olur. Zaten incelemelere bakarak eksiklerini giderebilirsin. Pokemon Onlineda Tahmin ve Şans işi gerektirir.

__________________

Arkadaşlar 1 gün sonra kura yapılacaktır. Eğer bir kişi daha katılırsa herkes eleme maçı yapacak. Eğer katılmazsa bir şanslı kişi direk gruplara katılacak :D
Hadi bakalım inşallah bir kişi daha katılır da herkes karşılaşarak gruplara kalır :)
Ben de turnuvaya katılmak istiyorum ancak yeni ameliyat olduğum için evden çıkamıyorum (evde internet yok :D ) son tarihe kadar bir kişi açık olursa gelebilirim :D muhtemelen 5güne toplarım kendimi :D

Edit: kendimi iyi hissediyorum sorun yok katılıyorum yani :D
(01-07-2013, 05:30 PM)Jolteon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sırf yeniliyorsun diye turnuvadan çıkmak saçma bence? Şansını dene yinede eğlenceli olur. Zaten incelemelere bakarak eksiklerini giderebilirsin. Pokemon Onlineda Tahmin ve Şans işi gerektirir.
Sırf yeniliyorum diye değil, hep yeniliyorum diye çıkmak istiyorum. O kadar uğraşıyorum takım kuruyorum Statları itemleri vs ayarlıyorum. Oyuna girdiğimde bir pokemon bile yenemiyorum. 5-6 maç atıyorum tık yok. Yeni takım kuruyorum sonuç aynı. Adamların canın bile zar zor azaltıyorum. Hiçbir şey anlamıyorum. Zevk de alamıyorum. O yüzden en iyisi çekilmek diye düşünüyorum. 4 farklı takım kurdum sonuç hep hezimet. Gına geldi artık. Çok sinir oldum.
Burn Burn Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Fire Fire Fire Fire Fire Fire Fire
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9