Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 6.PT Pokemon Online Turnuvası 1.Maçlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Uzun bir aradan sonra merhaba herkese. Kısa bir süre önce hepinizin bildiği gibi okullar kapandı herkes karnelerini aldı. Okul olmadığı için siteye katılım daha çok olacaktır diye umuyorum. Sitede kapalıydı 1 ay süre biliyorsunuz. Arkadaşlar aslında turnuva daha önce tarihte başlatılacaktı. Söylediğim gibi site kapalı olduğu için aksadı tabii. Size süre veriyorum katılmanız için. Bu arada katılan arkadaşlar için söylüyorum. Turnuvadan katılmayı reddetmeyi düşündüyseniz hemen söyleyin bence. Çünkü 1 hafta kadar alımlar açık. Pazartesi gününden sonra turnuva alımları olmayacaktır haberinize! Turnuvadan çıkmayı düşünenler Pazartesi gününe kadar söyleyin. Turnuvayı katılıp maçlarını yapmayan kişiler turnuvadan diskalifiye olacaklardır. Eğer yaz tatili bitene kadar çoğu kişi maçını yapmazsa turnuva iptal olacaktır ve bir daha turnuva yapmayacağım arkadaşlar.

Bu arada turnuva ne zaman başlanacağı ile ilgili karar vermedim. Pokemon Online Türkiye serverında maçlar yapılacaktır. Turnuvanın başlangıcını siz üyelerin kararıyla yapılacaktır.
Turnuvanın formatı ne olacak peki.Geçen 2 turnuvada gruplar vardı ve turnuvalar tamamlanamadı, eğer 16 tamamlanırsa direk elemeli turnuva daha iyi olabilir bence.
Bende bilmiyorum. Ama turnuvalarda uygulanan ön eleme tablosunu yapabiliriz yada eski sistemde olabilir?
oyun mu yoksa rp mi oyunsa nerdeni indireyim
Pokemon online bir savaş simulatoru.Burdan indirebilirsin.Burda da türkçe anlatımı mevcut.
indiriyo şu anda üyelik için bir rehber var mı
çünkü world online dan farklı herhalde
Üyelik gerekmiyor PO için, takım kurma ekranında yazdığın adın kullanıcı adın oluyor ama bazı serverlarda kullandığın adı önceden almış üyeler olabilir,o yüzden değiştirmen gerekiyor.Oynadığın servera girdikten sonra server ekranında sonradan parola ekleyebilirsin.
Üyelik almana gerek yok. Takımını oluşturup herhangi bir servera girip savaşabilirsin. PT serveri şu an kapalı bildiğim kadarıyla.

Turnuva ön elemeli olsa daha iyi olur bence de. Turnuva tahminen ayın kaçında başlar?
teşekkürler kurup deneyeceğim şimdi
Turnuva Temmuz 1'den sonra olursa ben de katılabilirim. Çok anlamıyorum PO'dan ama biraz pratik yapıp şansımı denerim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9