Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: FireRed / LeafGreen Oyun Yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Hoşgeldin aramıza öyleyse :) GO'nun ilk duyrulduğu zamanlar bunun olumlu ve olumsuz yönlerini tartışıyorduk ben GO haberini görünce insanların çocukluk tutkusuna merak sarıp küçük bir araştırmayla forumumuzu keşfetmesinin ve ailemize yeni birisinin katılmasının yararlarından bahsetmiştim. Şimdi senin benzer durumla gelmiş olman çok sevindirdi beni. Aklına takılan bir konu olursa çekinmeden mesaj atabilirsin.

GO'ya gelince yeri değil ama beklentini de çok yüksek tutma öyle hologram falan :D tanıtımlar yanıltıcı olabiliyor ve evet 1. Nesil tabirini ilk 151 Pokemon için kullanıyoruz. Oyunları oynadıkça, ola ki merakla sararsan animeyi izledikçe diğer nesil Pokemonları yavaş yavaş tanımaya, alışmaya ve sevmeye başlayacaksındır eminim ki ;D

Save konusuna ise bilmiyorum müsait olursam yarın akşam bakabilirim belki sav dosyası taşıma olayına ve eğer olumlu bir yanıt alırsam sana özel mesaj atarım. Bundan sonraki gba uzantılı oyunlarda myboyu kullanmanı tavsiye ederim :)
Onada başladım zaten ama 1.sezondan izliyom tekrar 3.sezona geldim. Go konusunda da benzer uygulamalar var bütceside baya iyi göründü bana ama tabi tanıtımlar hep abartı olur :) neyse konuyu çok dağıttık save konusunda bi gelişme olursa bekliyorum mesaj olarak diğer oyunları my boydan oynarım artık :)

Nugget , stardust gibi şeyleri satmam mı gerek? Pokemonlara giydirilen itemler var mı yada hangi pokemona ne giydirilir bi liste bulabilirmiyim kadabranın kaşığı var mesela hepsinde oluyor mu? Birde Cerulean City de day care var orda lvl atlatıyor pokemona onun hesabı nedir adım olarak mı yoksa sürelimi?
Arkadaşlar ben Pokemon Tower'da karşıma çıkan  hayaletin kimliğini ortaya çıkaramıyorum. bu sebeple onu yenemiyorum. yaptığım hiçbirşey etki etmiyor. videolardan izlediğim kadaryıla tower'in sonunda marovak çıkıyor ama benim oynadığımda marovaka dönüşmüyor hayalet.  ^.yan^
Ghost Tower'ın olduğu kasabadan sola git. Küçük binaya gir (Yeraltı geçidi, Vermilion'da zaten buna benzer bir şey yapmışsındır) Geçidin sonunda çıkan şehirdeki turuncu Game Corner'a gir. Duvardaki Roket'le savaş. Roket çekilince postere tıkla. Gizli bir geçit açılacak. Gir ve son kata kadar temizle. Roketlerin liderini bul, yen. Hayaleti görmek için gerekli olan malzemeyi verecek.
Scope lens lazım yukarıdaki arkadasin dedigini birebir yap aynisini yazacaktim

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5