Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: FireRed / LeafGreen Oyun Yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Erdi Yok malsef o arkadaşın verdiği kodları yazıyorum Markete gidince herşey ??????? Diye görünüyor
@M3tehan pekala o zaman bu videodakileri dene;
Evet bu oldu Ho-oh nun ordayım şuan :D Teşekürler :)
Oyunu ilk defa oynuyorum ve Celadon city deki kumarhaneden porygon kazanabildiğimi fark ettim slot makinesinden paranın bi kısmınıda kazandım hatta şimdi ben bu porygonu alsam bana elite four da faydası olur mu elite fouru bir türlü geçemedim.
(27-12-2015, 08:52 PM)Brehhai Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyunu ilk defa oynuyorum ve Celadon city deki kumarhaneden porygon kazanabildiğimi fark ettim slot makinesinden paranın bi kısmınıda kazandım hatta şimdi ben bu porygonu alsam bana elite four da faydası olur mu elite fouru bir türlü geçemedim.

O kadar işlevli ve güçlü bir Pokemon değil. Pek tavsiye etmem yani. Sana daha iyi yardımcı olabilmemiz için Pokemon takımını, level ve saldırılarını yazman ve en çok hangi elit dörtlüde takıldığını yazman gerekir.
70 blastoise 56 pidgeot 45 kadabra 50 nidoking 40 jolteon ve 53 articuno olan bi save silindi kazayla onla 1inci takımı geçememiştim şimdi baştan başladım 55 blastoise 55 kadabra 50 snorlax 50 zapdos var şuan bir tane dratinim var onu kasıyom dragonait yapmayı planlıyom bir pokemon daha yakalayıp takımı tamamlıycam sonra turnuvaya gitcem rozetleri topladım zaten sadece pokemon eksik
(28-12-2015, 12:33 AM)Brehhai Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]70 blastoise 56 pidgeot 45 kadabra 50 nidoking 40 jolteon ve 53 articuno olan bi save silindi kazayla onla 1inci takımı geçememiştim şimdi baştan başladım 55 blastoise 55 kadabra 50 snorlax 50 zapdos var şuan bir tane dratinim var onu kasıyom dragonait yapmayı planlıyom bir pokemon daha yakalayıp takımı tamamlıycam sonra turnuvaya gitcem rozetleri topladım zaten sadece pokemon eksik
Dratini iyi oluyor Dragonite olunca da kasması çok zor kolay gelsin öncelikle o konuda.

Takımında ateş gücü eksik gibi. Bir Growlithe/Ponyta iyi gidebilir takıma. İkisi de 7. GYM'in bulunduğu Cinabar Adası'ndan temin edilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. (Growlite mansiyonda, Ponyta laboratuvarda takasla)
Pokemonlarının levelleri kötü değil. Sonradan edindiğin Pokemonları da kasıp o levellere getirmeye bak. Bol bol revive ve hyper potion da alırsan ligi geçememen için bir engel olduğunu sanmıyorum :)

Bu arada oyunu telefondan mı, bilgisayardan mı oynuyorsun? Ona göre Kadabra'yı evrimleştirmen için bir yol gösterebilirim :)
Growlithe yi söylediğin iyi oldu çok aradım buşamadım nerde olduğunu bi çok pokeyi buldum o eksik kaşmıştı. Telefondan oynuyorum takasla alakazam oluyomuş sanırım ama benim emülatör uyumlu değil eğer diğer taşlarla falan oluyorsa anlat vallahi iyi olur :) bide telefondan oynayabileceğim diğer oyunların bi listesini buralarda bulabilirmiyim?
Ne ki kullandığın emulatör. Myboy ise uygulayabilirsin bahsettiğim methodu.

Telefondan firered gibi GBA uzantılı diğer oyunları oynayabilirsin mesela aynı emultörden. Ruby/Sapphire/Emerald, Crystal ve bazı hack oyunlarını (Light Platinum, Flora Sky, Ash Gray, Crystal yerine Liquid Crystal gibi)

DS uzantılı da başka bir emulatörden oynayabileceğin oyunlar mevcut (Drastic adı bahsettiğşn emulatörün, bilgisayardan da Desmume) Heartgold/Soulsilver, Diamond/Pearl/Platinum, Black/White, Black2/White2 ve yine bazı hackler mevcut.

Bu saydıklarım ana seri oyunlarıydı. Ranger tarzı değişik oyunlar da mevcut. Ya da Candy Crush tarzında emulatör gerekmeden play store'dan indirebileceğin Pokemon Shuffle.
Emülatör for GBA diye bişey play store dan indirdim my boy indirince bunun save dosyasını ordan açamadım bende geri sildim onu. Şu listeyi kopyalıyım da ben onlarıda oynarım açıkcası pokemon go reklamını görünce çocukluğum geldi aklıma siz 1.nesil diyonuz sanırım kısa bi araştırmada buraları buldum bide oyun buldum aradaki farkı kapatabildiğim kadar kapatayım bari :)
Sayfalar: 1 2 3 4 5