Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 183 - A Ghost Of a Chance
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
 
İngilizce Adı: A Ghost Of A Chance
Japonca Adı: Burnt Tower! Morty Appears
Türkçe Adı:  Hayaletle Karşılaşma
 
[Resim: genizet.png]
 
En sonunda kahramanlarımız dördüncü Johto Ligi’ne ev sahipliği yapan şehir olan Ecruteak’e varmışlardı.
 
Brock, şehrin sembolü olan kuleyi Ash’e gösterir ve salon maçına az kaldı der. Bunun üzerine Ash gaza gelir ve koşmaya başlar.

Dostlarımız şehirde dolaşırlarken sokak palyaçosu olduğunu söyleyen bir adam dostlarımızın yanına gelir ve adının Infernando olduğunu söyler. Adam elindeki dedektörü satmak için uğraşsa da dostlarımız adamın kazık atmaya çalıştığını anlarlar ve yollarına devam ederler.

Roket Takımı aç bir şekilde oturuyorlardır. Pikachu’yu da kaybettikleri için moralleri çok düşüktür. James buranın yemeklerinin çok güzel olduğunu söyler. Bunun üzerine Jessie James’e para verir ve git yemek al der. James yemek ararken Infernando’yla karşılaşır. Palyaço kılıklı adam iyi bir konuşmayla dedektörü James’e satar. Jessie ve Meowth James’e yemek almadığı için kızarlar fakat James bu aletin çalışacağını söyler.

Dostlarımız salon maçı yapmak için spor salonuna girerler fakat bu spor salonunun birçok yeri yanmıştır ve kırık döküktür. Dostlarımız içeriyi gezerken arkalarından bir şey geçer. Bu arada bina bir anda alev almaya başlar. Kahramanlarımız köşeye sıkışınca Ash Totodile’i Misty’de Staryu’yu yangını söndürmeleri için gönderir fakat Su Tabancası Saldırıları alevler üzerinde etkili olmaz. Alevlere iyice yaklaşan Totodile onların gerçek ateş olmadığını anlar. Misty’de bunun bir illüzyon olabileceğini söyleyince Ash, Noctowl’ı seçer. Noctowl, İleri Görüş Saldırısını kullanır. Böylece illüzyonu yapanların Gastlyler olduğu anlaşılır. Noctowl tüm Gastlylerle savaşır fakat işin içine Haunterlar da girince kahramanlarımız köşeye sıkışır. Tam o anda Gengar gelir. Ash, Pikachu’ya tam saldırmasını söylediği anda biri dur der. Bu Pokémonlar’ın onlara zarar vermek istemediklerini sadece kendilerini koruduklarını söyler. Ash kimsin sen diye sorunca adam Ecruteak Şehri’nin Spor Salonu Lideri olduğunu ve adının Morty olduğunu söyler. Ash hemen Morty’e meydan okur. Morty Ash’le savaşacağını ancak buranın savaşmaya uygun olmadığını söyler. Dostlarımız konuşurlarken Ash duvarda bir tablo görür. Bunun ne olduğunu sorunca Morty onun bir efsanevi Pokémon olduğunu adının da Ho-oh olduğunu söyler. Ash tabloya dikkatli bakınca ilk eğitmen olduğu günü ve Ho-oh’u gördüğünü hatırlar ve bunu Morty’e söyler. Morty buna inanmaz çünkü dediğine göre Ho-ohlar’ın soyu üç yüz yıl önce tükenmiştir.

Morty dostlarımıza Rum Kulesi’nin aslında burası olduğunu diğer binanın bir taklit olduğunu söyler. Eskiden bu kule çok korunan önemli bir kuleymiş. Çünkü Ho-ohlar’ın eskiden insanlarla kontak kurduğu tek yer buraymış. Ho-oh’un gelmesi barışın sembolüymüş fakat bir gün kuleye istilacılar gelmiş ve Ho-oh’un gücünü kötüye kullanmak istemişler. Çıkan savaşların sonucunda kule yanmış ve Ho-oh’ta o günden beri Rum Kulesi’ne hiçbir zaman uğramamış.

Videodaki"Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Raticate

Duvarda küçük bir yarık gören Togepi, oradan içeri girer ve gözden kaybolur. Pikachu’da arkasından gider. Morty, Gengar’a tüm Hayalet Pokémonlar’ı topla ve Pikachu’yla Togepi’yi bul der. Bu arada Pkachu Togepi’nin arkasından koşmayı sürdürüyordur.

Roket Takımı ellerindeki dedektörle eski Rum Kulesi’ne kadar gelirler. James hazine dedektörü sayesinde birçok eski şişe kapağı bulmuştur. Roket Takımı’nın durduğu yerin altındaki taşlar hareket etmeye başlar. Roket Takımı ne çıkacak diye beklerken Togepi ortaya çıkar. Roket Takımı gerçek hazineyi bulduk der ve Togepi’yi alırlar. Tam bu sırada Pikachu’da aynı yerden ortaya çıkar ve karşısında Roket Takımı’nı görür. Pikachu saldırmak ister fakat Roket Takımı Togepi’yi rehin aldığı için bir şey yapamaz.

Bir Gastly olanları görür ve Morty’e haber verir. Gengar diliyle Roket Takımı’na çelme takar ve Roket Takımı yere düşer. Bu sayede dostlarımız Roket Takımı’na yetişir. Roket Takımı savaşmaktansa bu sefer kaçmayı tercih eder. Gengar hızlı bir şekilde Roket Takımı’na yaklaşınca Roket Takımı, Weezing ve Arbok’u seçer. Gengar Weezing ve Arbok’u çok kolay bir şekilde yener ve Pikachu’yla Togepi’yi kurtarır. Weezing ve Arbok toparlanır ve tekrar saldırmaya başlarlar. Gengar saldırıların hepsinde kurtulur ve en sonunda Gölge Top’unu kullanarak Roket Takımı’nı göğe uçurur.

Morty tüm Pokémonlar’ın yorulduğunu söyler ve yarın maç yapalım der. Ash bunu kabul eder ve yarını iple çekmeye başlar.
     

Dostlarımız Ecruteak Stadyum Lideri’nin Hayalet Pokémonu’nun gücüne ve kurnazlığına tanık olmuştu. Ash yapacakları maçta onlarla başa çıkabilecek miydi? Hepimiz göreceğiz bir dahaki sefere.         



 
[Resim: karakterler.png]
 
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Morty
Infernando
 

 
[Resim: pokemonlar.png]
 
 
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]
 
 
Misty:[Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif]
 
 
Jessie:[Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]
 
 
James:[Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]
 

Morty:[Resim: rsiconani094.gif]


Vahşi:[Resim: rsiconani092.gif][Resim: rsiconani093.gif]
 
 
[Resim: olaylar.png]
 
- Ash, Morty'le karşılaşır.
 
 
 
[Resim: EmeiGeenler.png]
 
Adige