Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 182 - Howl Of The Houndoom
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Howl Of The Houndoom
Japonca Adı: Houndoom And Togepi!
Türkçe Adı : Houndoom'un Özel Teslimatı.


[Resim: genizet.png]

Ash Misty Brock ve Pokémon arkadaşları Johto yolunda ilerliyordu. Bu gün bu yol dağlardan geçiyor.

Kahramanlarımız Manzaranın güzelliğinden ve sessizliğin verdiği huzur ile ilgili konuşurken karşı tarafda hızla ilerleyen bir Houndoom görürler.
Brock Houndoom’un birine ait olduğunu söyler çünkü sırtında bir şey olduğunu söyler. Ash Houndoom’un birilerine bir şeyler teslim edeceğini söyler.
Bu sırada Roket Takımıda balonla dağların üstünde uçuyordur. Kendi aralarında konuşurlarken James Kahramanlarımızı görür. Pikachu ve ufaklıklarında bu dağda olduğunu söyler.
Ve Roket Takımı Pokémon çalmak için hemen bir plan kurar. Kahramanlarımız dağa tırmanmaya devam ederken Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar. James Weezing’i seçer Weezing duman saldırısı kullanır. Jessie Arbok’u seçer ve gidip Pikachu’yu almasını söyler.
Arbok ilerlerken Pikachu yıldırım kullanır ve Arbok tekrar balona düşer.

Houndoom: Kara Pokémonu.Houndour’un evrim geçirmiş halidir. Houndoom’un ürkütücü uluması duyanların içini ürpertir.

Misty dumanın içinde Ash ve Brock’u ararken ayağı takılır ve Togepi’yi düşürür. Togepi yuvarlanarak dumanın dışına çıkar ve Weezing ile karşılaşır. Togepi Metronome kullanıp ışınlanır kendini bir ağacın tepesinde bulur.
Weezing Pikachu’ya Çarpma saldırısı kullanır. Pikachu saldırıyı karşılar ve Weezing’de balonun içine düşer. Ash Chikorita’yı seçer. Chikorita Ustura Yapraklarını saldırısını kullanır ve balonu patlar Roket Takımı havaya uçar.
Duman perdesi ortadan kalkar ve Kahramanlarımız Togepi’yi aramaya başlar. Yolda ilerleyen Houndoom ağacın tepesindeki Togepi’yi görür ve onu ağacın tepesinden indirir. Houndoom giderken Togepi ağlar ve Houndoom ağaçtan bir elma alıp Togepi’ye verir. Houndoom Togepi’yi sırtına alıp yola devam eder.

Bu sırada Kahramanlarımız hala Togepi’yi aramaktadır. Ash havadanda bakabilmek için Noctowl’u seçer ve ona Togepi’yi aramasını söyler.
Brock’da Golbat’ı çağırır Golbat ve Noctowl Togepi’yi aramaya başlarlar. Houndoom bir nehirden geçerken bir Gyarados Houndoom’a saldırır Houndoom ve Togepi suyun içine düşer. Houndoom Togepi’yi sırtına alıp yüzerek kıyıya çıkar.
Yorulan Houndoom yerde biraz uzanır. Houndoom uzanırken Togepi dağa tırmanmaya başlar. Tırmanırken düşer ve Houndoom Togepi’nin sesini duyup Togepi’yi kurtarır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Poliwhirl

Houndoom Togepi’yi sırtına atıp dağa tırmanır. Dağın tepesi çok güzel bir bahçedir Bahçede çok güzel çicekler çimen ve böcek tipi Pokémonlar vardır . Togepi bahçedeki Bellossomlar’ın yanına gider. Houndoom Togepi’ye kızarken Togepi bahçenin arkasındaki uyuyan Venusaur’ı görmez ve ona yaklaşır Venusaur sinirlenir. Togepi’ye karşı uyku tozu kullanır. Houndoom saldırının önüne geçer ve uyumaya başlar.
Bu sırada Noctowl bir şeyler bulmuş gibi görünüyordu. Kahramanlarımız Noctowl’ın durduğu yerde Togepi’nin ayak izlerini görürler ve hemen izleri takip etmeye başlarlar.
Kahramanlarımız Togepi’nin ayak izlerinin yanında başka bir Pokémonun ayak izlerini daha görürler ve izleri takip etmeye devam ederler. Belirli bir yerden sonra Togepi’nin ayak izleri kaybolur sadece diğer ayak izleri kalır. Brock bu ayak izleri hangi Pokémona aitse onun Togepi’yi taşımış olabileceğini söyler.
Kahramanlarımız ayak izlerini takip etmeye devam eder. Bu sırada Houndoom uyanır Togepi’yi sırtına alıp gideceği yola doğru devam eder ve bahçeden ayrılır. Kahramanlarımız Houndoom’un ayak izlerini takip ederek nehre ulaşırlar. Ash karşıya geçtiklerini söyler. Kahramanlarımızda Houndoom’un yaptığı gibi taşlardan atlayarak karşıya geçmeye karar verir.

Taşların üstünde ilerlerken Gyarados Kahramanlarımızada saldırır.
Misty bunu düşünecek zamanımız yok hemen karşı tarafa geçmesi gerektiğini söyler. Ve Kahramanlarımız karşıya geçmeyi başarır. Misty Togepi’nin ayak izlerini görür ve Togepi’nin burada yeniden yürümeye başladığını söyler.
Brock Togepi ve yanındaki Pokémon şu dağa çıkmış olabileceğini söyler. Ve Kahramanlarımızda dağa çıkar. Brock buranın çimen ve böcek tipi Pokémonlar için bir cennet olduğunu söyler. Ve Misty hemen Togepi’yi aramaya başlar.
Bu sırada Jessie Meowth ve James’e bir dahaki sefere biz kazanacağız derken Roket Takımı balonun hava kaçırdığını fark eder. Ancak ellerinden bir şey gelmez ve nehirin içine doğru düşmeye başlarlar.
Roket Takımı tam suyun içine düşerken balon nehirin içindeki Gyarados’un kafasına çarpıp seker ve nehirin kıyısına düşer. Ancak balonun Gyarados’un kafasına çarpmasından dolayı Gyarados çok sinirlenir. Ve Roket Takımına Su Pompası ile saldırır. Su Pompasının etkisiyle Roket Takımı havaya uçar.

Bu sırada Houndoom ve Togepi’de ilerlemektedir. Houndoom ve Togepi ilerlerken yağmur yağmaya başlar. Ve Houndoom Togepi ile beraber yağmur geçene kadar bir ağacın altına sığınır. Houndoom ve Togepi yağmurun geçmesini beklerken çalıların arkasında bir saniyeliğine Raikou’yu görürler. Raikou hızlıca uzaklaşır.
Kahramanlarımız hala Togepi’yi aramaya devam ederler. Brock yağmurdan dolayı Togepi’nin izlerini takip etmenin çok zorlaştığını söyler. Ash nolursa olsun Togepi’yi aramaya devam etmeleri gerektiğini söyler. Ve Pikachu yere atlayarak Togepi’nin ayak izlerini işaret eder
Ayak izleri Houndoom ve Togepi’nin yağmur boyunca dinlendikleri ağacı göstermektedir. Kahramanlarımız bu izlerin yağmurdan sonrasına ait olduğunu tahmin eder ve hemen izleri takip etmeye devam ederler. Houndoom yola devam ederken Togepi Houndoom’un sırtında uyuya kalır.
Houndoom sonunda evine varır. Houndoom’un eğitmeni Houndoom’un neden bu kadar geç kaldığını anlamaya çalışırken Togepi’yi görür. Kahramanlarımızda Houndoom’a yetişmeyi başarır. Ve Kahramanlarımız Houndoom’a Togepi’yi koruduğu için teşekkür ederken Togepi uyanır.
Bu sırada Roket Takımıda balon ile Kahramanlarımızı takip etmiştir. Jessie bir plan kurar. James ve Meowth’da bu planı destekler Roket Takımı hemen harekete geçer ve Houndoom’u çalar. Roket Takımı hemen sloganını söylemeye başlar. Ash hemen Chikorita’yı seçer ve Chikorita Jilet yapraklarını kullanarak torbayı keser ve Houndoom’u kurtarır.
Jessie Arbok’u seçer. James’de savaş için Victreebel i seçer. Pikachu saldırıya geçerken Arbok Zehirli İğne saldırısı ile Pikachu’ya saldırır. Pikachu saldırıyı atlatır. Bu sırada Victreebel Misty’e saldırmayı denerken Houndoom Victreebel’i Çarpma Saldırısı ile yener. Pikachu Arbok’a Yıldırım Saldırısı ile saldırır ve Arbok’da yenilgiye uğrar. Houndoom Balona Alev Püskürtücü kullanır ve patlamanın etkisiyle Roket Takımı havaya uçar.

Kahramanlarımız Houndoom ve Eğitmeni ile vedalaşıp yola devam ederken Togepi Houndoom’un yanına dönmek ister ancak Houndoom Togepi’yi geri gönderir. Ve Misty’de yola devam etmeleri gerektiğini söyler. Kahramanlarımız böylece yollarına devam ederler.

Bir kez daha kahramanlarımız yeni arkadaşlarına veda etti. Ama onları kalplerinde taşıyarak. Ve seyahat devam ediyordu.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James




[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani152.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Brock: [Resim: rsiconani042.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani229.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani003.gif][Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani127.gif][Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani165.gif][Resim: rsiconani166.gif][Resim: rsiconani182.gif][Resim: rsiconani243.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Raikou Anime'de ilk kez ortaya çıkar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga