Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 181 - The Apple Corp
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Apple Corp
Japonca Adı: Pichu and Pikachu
Türkçe Adı : Elma Birliği


[Resim: genizet.png]

Dostlarımız bir kez daha kendilerini Ash’in hayallerini takip ettiği yolun üzerinde buldu ama o bugün kokuyu takip ediyordu...

Ash ve Pikachu, kocaman bir meyve bahçesinin kokusunu alarak hızla oraya giderler. Burası elma ağaçlarıyla doludur. Pikachu birkaç tanesinin tadına bakmak için ilerler ama o daha koparamadan önüne yenmiş elma çöpleri düşer. Kahramanlarımız bunların nerden geldiklerini anlayamazlar. Üstelik Pikachu’nun önüne bir de yenmemiş elma düşer ve o sırada bir ağ Pikachu’yu yakalar. Meyve bahçesinin sahibi olan Charmaine, sonunda aradığı hırsızı yakaladığını düşünür. Fakat elmanın üzerindeki diş izlerine bakınca hırsızın Pikachu’dan çok daha küçük bir ağza sahip olduğu anlaşılır ve Pikachu’yu serbest bırakır.

Bu sırada Roket Takımı da ağaçlardan elma çalıyordur. Onlar işlerini sessiz sedasız hallederken küçük Pichular ağaçlardaki gürültü aletlerini, yani alarmları, çalıştırarak Roket Takımı’nı el verirler. Kahramanlarımız hırsızları yakalamak için sesin geldiği yöne doğru koşarken Pichuları görürler. Pikachu, onların peşinden gider ve onları yakalar. Tam o sırada başka yerden Pichu sesleri gelir. Oraya gittiklerinde Fearow tarafından kıstırılmış bir sürü Pichu ile karşılaşırlar.

Pichu: Minik fare Pokémon. Pikachu’nun gelişmemiş hali. Minik olmasına rağmen elektrikleri insanlara zarar verebilir. Ama nasılsa Pichu elektriğini kontrol etme konusunda yeteneksizdir. Şaşırdığında, gülerken kazayla kendini elektriğiyle çarpabilir.

Fearow, Pichuların üzerine doğru dalışa geçer. 3 tane Pichu ufak çaplı elektrik göndererek onu sarsarlar ama kendileri de hemen yorulurlar. Fearow çabucak kendine gelir ve saldırısına devam eder. Bu sırada Pikachu, onların önüne geçerek Fearow’a Şimşek Şoku ile saldırır. Bu güçlü saldırı karşısında Fearow oradan uzaklaşır. Pichular ödül olarak ona topladıkları elmalardan getirirler. Fakat kendi karınları da bir hayli guruldamaktadır. Charmaine, yabani meyvelerin bu yıl az yetiştiğini, Pichuların da bu yüzden aç kalmış olabileceklerini söyler. Böylece onların elmalardan yemelerine müsaade eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Snubbull

Ash, Pichuları Pikachu sayesinde elmaları koruma konusunda örgütler. Pidgeyler elmalara doğru saldırıya geçtiklerinde Pichular, şimşekleri ile onları geri püskürtürler. Daha sonra ise Pikachu onlara elma toplamayı öğretir. Hep birlikte bir sürü elma toplarlar. Biraz çalıştıktan sonra ara vererek elma yemeye başlarlar; ama bu sırada Roket Takımı gelir. Süper emici aletleriyle hem elmaları hem de Pikachu’yu çalmayı planlarlar. İlk Pikachu’yu yakalarlar, sonra da elmaları toplamaya başlarlar. Pichular elma ağaçlarının zarar görmesine dayanamaz ve Roket Takımı’na saldırırlar. Meowth onları kolayca püskürtse de pes etmezler. Bu sefer ard arda sıralanarak hortumun ucundaki Pikachu’ya ulaşırlar ve Şimşek Şoku ile onu uyandırırlar. Pikachu’nun Yıldırımı ve Pichuların Şimşek Şokları sayesinde Roket Takımı’nın aleti fazla yükleme yapar ve patlar. Böylece ait oldukları gökyüzüne doğru uçarlar.

Başlangıçta düşman olarak görülen Pichular, şuanda bahçenin bekçileri durumundalar. Ve burada dostlarıyla yan yana çalışacaklar. Kahramanlarımız, Pichular ve Charmain arasındaki barışı sağlayarak en tatlı meyveyi yetiştirdiler.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Charmaine

[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Charmaine:[Resim: rsiconani172.gif]


Vahşi:[Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani022.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: bymanga.png]