Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pwo Hız Hilesi (güncel)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pwo da hız hilesi yapmak için gerekli olan program(lar):

cheat engine 6.1 veya 6.2

Yapılışı:

Oyunumuza girelim. Cheat Engine'yi açalım. Cheat Enginenin sol üst köşesinde yanıp sönen Pc resmine tıklayalım. Çıkan pencereden Pwo.exe yi bulup open diyelim. Sağ tarafta Enable Speed Hack var orayı işaretleyelim.
Hemen altına bir gösterge çıkması lazım. Bu gösterge 1.0 da duruyor. Siz onu 5.0 yada daha yüksek yapıp apply tıklayın. Oyuna dönün ve keyfini çıkarın.

Not:

kalabalık şehirlerde kapayın. 

Takas bölgesine girdiğinizde mutlaka kapayın. 

Haritadan haritaya geçerken bazen siyah ekran gelebilir. Bunun çözümü için hızı tekrar 1.0 a indirmek sorunu çözer olmadı kapatıp yeniden açarsınız.

Hızlı giderken lag oluşur ve bazen ileri geri gidersiniz. Bu aslında çok güzel birşey, bunun sayesinde engelleri yanlışlıklada olsa atlayabilirsiniz.


Örnek olarak: Kantodan başladınız Charmander seçtiniz. Brock'u geçemiyorsunuz. Viridian Ormanını geçtikten sonra sağda Diglett mağarası var. Orası cut ağacıyla kapalı. Bu lagı oluşturursanız yanlışlıkla ağacın ilerisine atlayabilirsiniz. 


Herhangi bir sorunuzda-sorununuzda ben buradayım konuya mesaj atabilirsiniz. Cheat Engineyi kendi sitesinden indirebilirsiniz.


https://cheatengine.org/


Bile hakkında eski bir videom var, pek güzel çekilmiş diyemem ama işinize yarayacaktır:
than tesekkur :D
Emek vermişsin yorum yapmadan geçmek olmaz. Ben oyuna üye olamadım daha :P
(20-01-2013, 09:50 PM)PhoenixTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emek vermişsin yorum yapmadan geçmek olmaz. Ben oyuna üye olamadım daha :P
Üye olmayı beceremiyorsan buradan yardım alabilirsin

https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=7908
cidden kullanışlı bi şey ama hileyi kapattığımda oyun kaplumbağa hızındaymış gibi geliyo :D
(23-01-2013, 09:16 PM)Pentanazola Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]cidden kullanışlı bi şey ama hileyi kapattığımda oyun kaplumbağa hızındaymış gibi geliyo :D
aynen gitmiyormuş gibi hissediyorum :D
ben bir türlü lag hilesini yapamadım ama hile güzel beğendim :D
(24-01-2013, 10:22 AM)PhoenixTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben bir türlü lag hilesini yapamadım ama hile güzel beğendim :D

birkaç video aça int yavaşlasın. Hileyi aç hızlı bir şekilde haritadan haritaya atla. Bir süre sonra geri ileri kendi kendi gitmeye başlar. Yanlışlıkla olsa bile engelleri aşabilirsiniz.
yalnız bu program işlemcinize zarar verebilir hatta yakabilir de arkadaşlar
(06-03-2013, 11:13 PM)wrang1er Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yalnız bu program işlemcinize zarar verebilir hatta yakabilir de arkadaşlar
Doğru söylemişsiniz ama bu olay sadece kasan oyunlar için geçerli. Sen gidip de Pes 13 oynarken pes'i hızlandırmak istersen yakarsın işlemciyi.
Sayfalar: 1 2