Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 179 - Wings "n" Things
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
 
İngilizce Adı:  Wings "n" Things 
Japonca Adı: Beat the Winged Yanma Across The Tomorrow Skies  
Türkçe Adı: Kanatlar ve Durumlar
 
[Resim: genizet.png]
 
Uzun sürecek Johto yolunda ilerleyen dostlarımız için olaysız bir gündü ama havada bir şey vardı.
 
Ash’in sırtındaki Pikachu, havada uçan Yanma’yı dostlarımıza gösterir.

Yanma: Kanatlı Pokémon. Kocaman gözlerinin yardımıyla Yanma her yönü kolaylıkla görebilir.


Dostlarımız Yanma hakkında konuşurken Yanma, Ash’in şapkasını alıp kaçmaya başlar. Havada uçan Yanma’ya bir çocuk artık dur der. Çocuk Yanma’sının sorun çıkarttığı için üzgün olduğunu söyler ve şapkayı Ash’e verir. Çocuk adının Zachary Evans olduğunu ve bu Yanma’yı durdurabilmenin mümkün olmadığını söyler. Yanma sahibinin elinden de kaçar ve şehre doğru uçmaya başlar.

Yanma şehre geldiğinde herkes evine kapanır. Dostlarımız buranın niye bu kadar ıssız olduğunu düşünürlerken Zachary Yanma’yı bulur. Zachary tam Yanma’yı durdurmak için ileri gittiğinde Yanma kanatlarını hızlı bir şekilde çırpar. Oluşan rüzgar yüzünden bir dükkanın camları kırılır. Ash bu olanlar hakkında hiçbir şey anlamaz ve Dexter’ına bakar.  

Yanma, kanatlarını öyle büyük bir hızla çarpabilir ki bu camları kırabilen oldukça büyük bir şok dalgasına neden olabilir.  

Dükkandaki adam Zachary’e yine Yanma’n benim camlarımı kırdı der. Zachary’i kulağından tutar ve doğru babasının yanına götürür. Bu sırada dostlarımızda Zachary ile dükkanın sahibini takip eder. Zachary’nin babası adamdan özür diler ve camlarınızı yenileyeceğiz der. Misty, Zachary’nin babasının cam fabrikası olduğunu söyler. Dükkan sahibi şu Yanma’dan kurtulun der.  Adam gidince Zachary’nin babası da o Yanma’yı bırak artık der. Zachary ve dostlarımız dışarı çıkarlar.

Ash onun niye Yanma yetiştirdiğini sorar. Zachary, onu yağmurlu bir günde hasta olarak bulduğunu ve bu yüzden yanına aldığını söyler. Dostlarımız Zachary’nin Yanma’dan ayrılmaması için türlü türlü yollar düşünür fakat bir sonuç bulamazlar. Zachary’de artık çok geç der ve Poké Topu’ndan Yanma’yı çıkartır. Bir iki sözden sonra arkasına bakmadan koşmaya başlar. Bir müddet koştuktan sonra yere düşer ve ağlamaya başlar. Dostlarımız onu terk etmek zorunda değilsin deyince Zachary’nin aklına Yanma’yla yaşadıkları anılar aklına gelir. Yanma’yı terk edemem deyip Yanma’yı bıraktığı yere koşmaya başlar. Geldiklerinde Yanma yoktur. Bunun üzerine Zachary ağlamaya başlar fakat dostlarımız ona yardım edeceklerine söz verirler.

Videodaki"Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Tangela

James, dürbünle dostlarımızı ararken Roket Takımı’nın hemen yanındaki derenin kenarına Yanma gelir ve su içmeye başlar. Bunu gören Roket Takımı, Yanma’yı çok kolay bir şekilde yakalar. James, Yanma’yı bir iple bağlar. İpin ucu da kendisindedir. Yanma ipten kurtulmak için kanatlarını çok hızlı bir şekilde çarpar. Bu yüzden yakındaki bir evin camları kırılır. Jessie bu olayı görünce artık zengin olduk der fakat James ve Meowth bir şey anlamaz.

Roket Takımı şehir meydanına gelmişlerdir. James, Yanma’yı Victreebel’e bağlar ve Victreebel’e git der. Bu sayede Victreebel, Yanma’yı dolaştırmış olur fakat bu gezi sırasında Yanma, meydandaki bütün dükkanların camlarını kırar. Sonra Jessie ve James camcı kılığında gelir ve dünyadaki en sağlam camları bizde bulabilirsiniz der. Zachary’i yakalayan dükkanın sahibi camları niye dondurma arabasının içinde tutuyorsunuz der fakat Jessie bu soruyu geçiştirir.

Roket Takımı bir yerde kazandıkları paralardan memnun bir şekilde oturuyorlardır. Jessie şehir halkını nasıl kandırdık deyip gülmeye başlar. Sattıkları cam aslında cam değil cam görünümündeki buz kalıplarıdır.

Dostlarımız Yanma’yı ararken Pokémon Merkezi’ni görürler. Hemşire Joy’dan yardım istemek için içeri giren kahramanlarımız içeride Zachary’nin babasıyla karşılaşırlar. Zachary hala Yanma’sını arıyordur. Kendisini yakalayan dükkan sahibine Yanma’sını sorar fakat dükkan sahibi Zachary’nin dolandırıcı olduğunu düşünür ve Zachary’i diğer dükkan sahipleriyle birlikte babasına götürmeye başlar.

Dostlarımız Zachary’nin babasının Pokémon Merkezi için yaptığı desenli camlara bakmaktadırlar. Hepsi de camları çok beğenir fakat Zachary’nin babası Yanma’nın camlara zarar vermesinden çok korktuğunu söyler. Hemşire Joy’da Yanma’dan şikayetçi olduğunu dile getirir. Bu arada dükkan sahipleri ve Zachary gelir. Dükkan sahipleri Zachary’i tam şikayet ettiklerinde Roket Takımı cam satıyoruz diyerek ortaya çıkar. Dolandırıcıların Roket Takımı olduğunu anlayan Ash, Chikorita’yı seçer. Bunun üzerine Misty’de Poliwhirl’ü seçer. Tam savaş başlayacakken Zachary’nin babası burada savaşırsanız desenli camlar kırılır der ve bu yüzden Ash’e ne diyorlarsa yap der. Bu yüzden Chikorita ve Poliwhirl saldıramaz ve Arbok’un saldırılarına maruz kalırlar. Misty’nin aklına Yanma’yı Poké Topu’na çağırmak gelir ve bunu Zachary’e söyler. Zachary, Yanma’yı geri çağırır. Chikorita’nın Asma Kırbacı, Poliwhirl’ünde Su Tabancası Saldırılarıyla Arbok’tan kurtulurlar. Victreebel’in Jilet Yaprak Saldırısı Chikorita ve Poliwhirl’e direk isabet eder. Bunun üzerine Zachary’nin babası Yanma’yla savaş der. Ash Dexter’ından Yanma’nın saldırılarına bakar.  

Yanma’nın en önemli saldırılarından biri oldukça etkili olan Ses Bombasıdır.

Zachary, Yanma’yı seçer ve Arbok’a karşı Ses Dalgasının kullanmasını söyler. Ses Dalgası Arbok’u tam on ikiden vurur. Victreebel’in Jilet Yaprak Saldırısına da İkili Takımı uygular. Bu sayede saldırıyı atlatır. Sonra Chikorita, Poliwhirl ve Yanma aynı anda Çarpma Saldırısıyla Roket Takımı’nın işini bitirirler. Dükkan sahipleri Zachary’den şüphelendikleri için ondan özür dilerler.     

Ash ve arkadaşlarının yardımıyla Zachary ve Yanma artık bir takım haline geldi bundan böyle desenli camlar tehlikede değil ve görünüşe göre kahramanlarımız da bundan mutluluk duyuyor.      


 
[Resim: karakterler.png]
 
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Zachary Evans
 

 
[Resim: pokemonlar.png]
 
 
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani152.gif]
 
 
Misty:[Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani175.gif]
 
 
 Jessie:[Resim: rsiconani024.gif]
 
 
James:[Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]
 

Zachary Evans:[Resim: rsiconani193.gif]


 
 
[Resim: olaylar.png]
 
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.
 
 
 
[Resim: EmeiGeenler.png]
 
Adige