Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 177 - Trouble With Snubbull
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Trouble With Snubbull
Japonca Adı: Snubbull Meowth And Granbull!?
Türkçe Adı : Snubbull'La Sorun

[Resim: genizet.png]

Bu gün arkadaşlarımız hala Ectureak şehri yolundaydılar. Yolculukları epey uzun olduğu için dinlenmek ve ferahlamak için nehrin kenarında durdular.

Kahramanlarımız nehrin kenarında oturup dinlenirken Ash ve Pikachu nehrin karşısında Bayan Bolpara nın Snubbull’ını görürler.
Bu sırada Roket Takımı’da yolda acıktıkları hakkında konuşurken Snubbull bir çalının arkasından çıkarak Meowth’ın kuyruğunu ısırır. Meowth Snubbull’ı fırlatır.
Kahramanlarımız nehrin karşısına geçer. Snubbull’ı aramaya başlarlar yolda yürürken karşılarına yerde yatan bir adam çıkar.
Adam çok susamış gibi görünüyordu. Brock Adam’a su verir. Brock daha önce karşılaşmışmıydık diye sorar Adam’a.
Kahramanlarımız Adama Bayan Bolpara hakkında sorular sorar. Adam ormana Bayan Bolpara’yla birlikte geldiklerini ama yiyecek bulmak için ayrıldıklarını söyler.
Bu sırada ağaçların arasından Bayan Bolpara kahramanlarımızın yanına gelir. Ve kahramanlarımız Bayan Bolpara ile birlikte yemek yemeye başlar. Yemek yerken Snubbull ile ilgili bir şeyler konuşurlar.


Bayan Bolpara konuşmanın sonunda Snubbull’ı kaybettiğini ve hala onu aramaya devam ettiğini söyler. Ash az önce Snubbull’ı gördüğünü söyler. Ash bayan Bolpara’ya üzerinde Snubbul’ın kokusu olan bir eşyası olup olmadığını sorar. Bayan Bolpara Snubbul’ın kurdelelerini çıkartıp Ash’e verir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Hitmonlee

Pikachu kurdeleleri koklar ve Snubbul’ın kokusunu alır. Bu sırada Snubbull bir taşın üstüne oturup Meowth’ın kuyruğunu hayal ederken çimlerin arasunda bir kuyruk görür ve o kuyruğu ısırır.Ama ısırdığı kuyruk Meowth’ın kuyruğu değil bir Mankey’in kuyruğudur. Mankey Snubbull’a saldırır ve kaçar.
Bu sırada Pikachu’nun koklaması ile kahramanlarımız Snubbull’ı yerde yatarken bulur. Bayan Bolpara ile birlikte Snubbull’ı Pokémon Merkezine götürürler. Hemşire Joy Snubbul’ı muayene eder. Snubbull’ın  bir şeyi olmadığını sadece biraz sarsıldığını söyler. Bayan Bolpara Snubbull için yaptırdığı özel parklardan bahseder. Ama Snubbull pek ilgi duymuyormuş gibi görünüyor.

Snubbull Pokémon Merkezi’nden kaçar. Roket Takımı Snubbull’ı arayan Bayan Bolpara ve Kahramanlarımızı görür. Jessie ve James Snubbul’ı bulana Bayan Bolpara’nın çok büyük bir ödül vereceğini düşünürler. Ve Snubbull’ı yakalamak için Meowth’ı kullanmaya karar verirler.
Roket Takımı Meowth’ı bir ağaca bağlayıp Snubbull’ın gelmesini bekler. Ve beklerken Roket Takımı sloganını söylemeye başlar.
Ve Snubbull Roket Takımı’nın yanına gider. Aniden Snubbull parlamaya başlar ve evrim geçirir. Jessie Granbull’ı yenmek için Wobbuffet’i seçer ama Wobbuffet Granbull ile savaşmaz.
Arbok Halat Saldırısı kullanacakken Granbull Arbok’un kuyruğunu ısırır. James Weeezing’i seçer Weezing Duman Perdesi kullanır. Arbok Duman Perdesi ile Granbull’dan kaçar.

Granbull: İyi Pokémon Snubbull’dan geliştirilmiş. Kaslı çenesine bağlı olarak inanılmaz bir ısırma gücü vardır. Dişleri çok sağlamdır.

Meowth bir planı olduğunu söyler ve kuyruk koruyucu adını verdiği makinesini getirir. Makine aynı Meowth’ın şeklinde olduğu için Granbull makinenin kuyruğuna yapışır. Ama Meowth makinenin kuyruğunu ne kadar sallasada Granbull yerdeki kafesin içine düşmez.
Bayan Bolpara Grandbull’ın kendi Snubbull’ı olduğunu söyler. Roket Takımı Bayan Bolpara’yı görünce makineden iner ve Granbull’ı yakalayıp geri vereceklerini söylerler.
Kahramanlarımız Roket Takımı’nın gene bir şeylerin peşinde olduğu ile ilgili aralarında konuşmaya başlarlar. Bayan Bolpara Roket Takımı
na teşekkür eder ve Granbull’ın yanına gider.

Roket Takımı bizim para ödülünün ne olacağını konuşurken Granbull hala Meowth makinesinin kuyruğunu ısırmaya devam eder. Bayan Bolpara ve uşağı Granbull’u çekmeye çalışır ancak işe yaramaz.
Meowth Granbull’un kuyruğu bırakması için elektrik verir ama Granbull hala kuyruğu ısırmaya devam eder. Meowth gene kuyruğu sallamaya başlar bayan Bolpara ve uşağı yere düşer. Roket Takımı Granbull’u alıp kaçmayı dener. Ash Cyndaquil’i seçer ve Cyndaquil Alev Püskürtücüsünü kullanır.
Roket Takımı makine fazla ısınır. Meowth soğutucuyu açmayı dener. Ancak yanlışlıkla kuyruğu fırlatma düğmesine basar. Granbull’ı Bayan Bolpara kurtarır. Roket Takımı Granbull’a saldırır. Granbull saldırıyı atlatıp Halat Saldırısı kullanır.


Son darbe olarak Granbull Dinamik Yumruk kullanır. Yumruğun etkisiyle makinenin monitörü patlar ve Roket Takımı nereye gitdiğini göremez.
Ve Pikachu Yıldırım Saldırısı ile Roket Takımına saldırır ve Yıldlırım Saldırısının etkisiyle makine patlar ve Roket Takımı havaya uçar.
Bayan Bolpara ve Granbull bu olayların üstüne çok iyi bir ekip olur. Ve artık Granbull olanlardan sonra Bayan Bolpara’yı dinlemeye başlar.
Kahramanlarımız Bayan Bolpara ve Granbull vedalaşır. Granbull ile Bayan Bolpara artık eve dönmeye karar verir. Ve Kahramanlarımız Ectureak şehri için olan yolculuklarına devam eder.

Bayan Bolpara ve Granbull takım ruhunu oluşturmak için yola çıktılar. Eğer birlikte büyümeyi öğrenirlerse takım ruhlarıda büyümeye devam eder...



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy
Bayan Bolpara



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani152.gif]


Misty:  [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Bayan Bolpara: [Resim: rsiconani209.gif][Resim: rsiconani210.gif]



Vahşi: [Resim: rsiconani056.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Snubbull Granbull'a evrimleşir.Ve Roket Takımı'nı takip etmeyi bırakır.
 


[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga