Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 176 - Imitation Confrontation
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
 
İngilizce Adı: Imitation Confrontation  
Japonca Adı: I wanna Be a Ditto Master! Return of Duplica  
Türkçe Adı: Sahte Mücadele 
 
[Resim: genizet.png]
 
Bugün arkadaşlarımız Pokémon Merkezi’nde eski bir tanıdıklarıyla karşı karşıya geliyor ama bu düşündüğünüz kişi değil.
 
Dostlarımız Pokémon Merkezi’ndedirler fakat Hemşire Joy ortalarda yoktur. Ash etrafa bakınırken Chansey gelir. Onun arkasından Hemşire Joy gelir ve Hemşire Joy’un Pokémonlar’ı tedavi ettiğini söyler. Brock bu Hemşire Joy’un gerçek olmadığını taklit olduğunu söyler. Bunun üzerine Chansey Ditto’ya, Hemşire Joy’da Duplica’ya dönüşür. 

Dostlarımız konuşmaya başlar. Ash Duplica’ya burada ne aradığını sorar. Duplica buraya oyunculuk yarışmasında gösteri yapmak için geldiklerini söyler. Dürbünle dostlarımızı izleyen Roket Takımı, Duplica’yı hatırlar. Bunun üzerine Roket Takımı, Ditto’yu çalmaya karar verir. 

Hemşire Joy, muayene odasından elinde bir Ditto’yla çıkar. Duplica Hemşire Joy’un elindeki Ditto’yu alır ve buda benim Ditto’m Minidit der. Brcok onun niye tedavi odasında oluğunu sorar. Dostlarımız dışardayken Duplica Minidit’e Pikachu’ya dönüş der. Minidit başarılı bir şekilde Pikachu’ya dönüşür. Duplica bunun üzerine Brock’tan Onix’ini çıkarmasını ister. Minidit, bu seferde Onix’e dönüşür fakat bu sefer dönüşüm tam olmaz. Çünkü Minidit Onix’in şeklini almıştır fakat onun boyutuna ulaşamamıştır. Adeta Onix’in küçük bir kopyası olmuştur. Bunu gören Roket Takımı, Minidit’i kesin olarak çalmaya karar verir. 

Ash, Duplica’ya maç yapalım der ve Duplica’da kabul eder. Ash, Totodile’i seçer. Duplica ise Minidit’i seçer ve Totodile’e dönüş der. İlk hareket Minidit’ten gelir. Minidit, Totodile’e karşı Korkunç Yüz Saldırısını uygular fakat Totodile bu saldırıya güler. Sonrada Totodile, Su Tabancası Saldırısını kullanır. Duplica, Minidit’e Su Pompası Saldırısını kullan der fakat Minidit bu saldırıyı yapamaz. Çünkü karşılaştığı Totodile, Su Pompası Saldırısını bilmiyordur. Bunun üzerine Minidit, Çarpma Saldırısını kullanır. Totodile tam yeni saldırıya hazırlanacakken Pokémon Merkezi’nin çatısı patlar. Patlayan yerden Roket Takımı çıkar. James ve Jessie dostlarımızı oyalarken Meowth, Minidit’i çalar. Roket Takımı kaçtığında dostlarımız Minidit’i bulamazlar ve bunu Roket Takımı’nın yaptığını anlarlar.

James, Pokémon Merkezi!ndeki diğer Pokémonlar’ıda çalabilirdik deyince Jessie sinirlenir. Hep aynı hatayı yaptıklarını söyler ve bunla idare ederiz der. James hak verir fakat Meowth daha iyi planının olduğunu söyler. Plana göre Ditto, küçük bir Arbok’a dönüşecektir ve bu küçük Arbok’u Roket Takımı daha iyi bir Pokémon’la takas edecektir. Sonrada takas ettikleri adamdan Ditto’yu çalacaklar böylece bir sürü değerli Pokémon’a sahip olacaklardır. 

Videodaki"Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Ninatales

Dostlarımız hala Minidit’i aramaktadırlar. Bir yerde toplanan dostlarımız durum değerlendirmesi yaparlarken Hemşire Joy gelir. Hemşire Joy yakın bir caddede bazı adamların küçük bir Arbok takas etmeye çalıştıklarını söyler. 

Roket Takımı’na gelen her takas teklifini Roket Takımı reddeder. Çünkü verdikleri Pokémonlar Roket Takımı’nın istediği türden değillerdir. Dostlarımız olay yerine gelirler. İlk başta Arbok’u takas etmeye çalışanların Roket Takımı olduğunu anlamasalar da Meowth’ın konuşmasıyla dostlarımız durumu anlarlar. Roket Takımı tam savaşmak için Pokémonlar’ını göndereceklerken Pikachu, Tıldırım Ok’u Saldırısıyla Roket Takımı’nı ağaca yapıştırır. Toparlanan Jessie, Arbok’u sahaya gönderir. Onun arkasında Wobbuffet sahaya çıkar. Duplica’da iki Ditto’sunu sahay gönderir. Minidit, Wobbuffet’a diğeri ise Arbok’a dönüşür. Arbok, Isırık Saldırısını kullanır fakat Wobbuffet, bu saldırıyı karşılamayı başarır. Arbok’un Zehirli İğne Saldırısını da Minidit karşılamayı başarır. Meowt, James’e Pikachu’yu çalmanın tam sırası der. Bunun üzerine James Weezing’i seçer ve Pikachu’ya karşı Çamur Saldırısı yapmasını söyler. Bu saldırıyı Dipluca’nın Arbok’u Sarma Saldrısıyla durdurur. Savaş bundan sonra üçe üçe devam eder. Pikachu, Yıldırım Ok’u Saldırısını kullanır fakat Wobbuffet bu Saldırıyı iki kat güçlü bir şekilde dostlarımıza geri gönderir. Dipluca, Jessie’yi sinirlendirince Jessie, Arbok’uyla Dipluca’nın Wobbuffet’ına saldırır. Wobbuffet bu saldırıyı karşılar. Weezing’in Çamur Saldırısına karşı ise Wobbuffet Ayna Örtüsü’nü kullanır. Jessie bu Saldırıyı bilmediği için şaşırır. Dipluca, Wobbuffet’ın iki tür saldırısı olduğunu söyler. Fiziksel Saldırılar için Karşı Saldırı, daha özel saldırılar içinse Ayna Örtüsü saldırısının kullanıldığını söyler. Meowth, Öfkeli Vuruş Saldırısını kullanır fakat Minidit, bu saldırıya karşılık vermeyi başarır. Bunun üzerine Dipluca’nın Dittolar’ıda Pikachu’ya dönüşür ve üçü birlikte Yıldırım Ok’u Saldırısını kullanırlar. Jessie, bu saldırı için Karşılık Saldırısını mı yoksa Ayna Örtüsü Saldırısını mı kullanacağını hatırlayamaz. Böylece Roket Takımı, havaya uçar ve gözden kaybolurlar. 

Pokémon Merkezi’nde Dipluca eğitmenlere Minidit’ini gösterir. Eğitmenlerden birinde Ursaring vardır. Ash, küçük bir Ursaring görmeyi çok istediğini söyler. Ursaring’in eğitmeni de bende çok merak ediyorum der. Bunun üzerine Minidit, küçük bir Ursaring’e dönüşür. Dipluca ve Ash, yarım bıraktıkları maçı tamamlamak için bahçeye çıkarlar.     

Mücadele tekrar başladığında ortada kesin bir şey vardı. İki eğitmende kazanmıştı.  


 
[Resim: karakterler.png]
 
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy
Duplica

 

 
[Resim: pokemonlar.png]
 
 
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]
 
 
Misty:[Resim: rsiconani175.gif]
 
 
 Jessie:[Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]
 
 
 James:[Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]
 

  Hemşire Joy:[Resim: rsiconani113.gif]


Duplica:[Resim: rsiconani132.gif][Resim: rsiconani132.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar:[Resim: rsiconani167.gif][Resim: rsiconani179.gif][Resim: rsiconani217.gif]
 
 
[Resim: olaylar.png]
 
- Ash, Dipluca'yla tekrar karşılaşır.
 
 
 
[Resim: EmeiGeenler.png]
 
Adige