Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 175 - Wobbu-Palooza
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Wobbu-Palooza
Japonca Adı: Wobbuffet Village!
Türkçe Adı: Wobbuffet Köyü


[Resim: genizet.png]

Ash, Misty ve Brock öğle yemeğinin ardından rotalarını Ectureak Şehri'ne doğru çevirdiler. 

Ash Misty ve Brock öğle yemeğinin ardından yola çıkarken karşılarına bir Wobbuffet çıkar. Brock, Wobbuffet’in Roket Takımına ait olabileceğini düşünür ve aniden etrafı bir sürü Wobbuffet sarar. Kahramanlarımız Wobbuffetleri takip eder ve kendilerini her yerde Wobbuffetler’in olduğu bir köyde bulurlar. Köyden birisi kahramanlarımızı karşılar. Adam kahramanlarımıza tam zamanında geldiklerini çünkü bugün köyde Wobbuffet festivalinin kutlanacağını söyler.
 
Roket Takımı'da Wobbuffet köyüne gelmiştir ve onları da köy girişinde bir bayan ve bir sürü Wobbuffet karşılar. Bayan, Roket Takımı'nın da festivale katılacağını zanneder ve onları evine götürüp bir şeyler ikram eder. Bayan, Roket Takımı'nı yemeklerini bitirdikten sonra festivalin simgesi olan devasa Wobbuffet simgesine götürür. 

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Sneasel

Bu sırada kahramanlarımız da Wobbuffet köyünde eğlenirken Annie adında bir kızın Wobbuffet’i saldırıya uğrar. Sonra başka bir Wobbuffet daha saldırıya uğrar. Roket Takımı festival için yapılan yemekleri çalmak için yemeklerin olduğu evin önüne gider. Roket Takımı eve girecekken kahramanlarımız onları evin önünde görür ve Wobbuffetler’e de Roket Takımı'nın saldırdığını düşünür. Roket Takımı'nı karşılayan bayan kahramanlarımıza kanıtları olup olmadığını sorar. Kahramanlarımız kanıtlarının olmadığını söyler ve Bayan o zaman onları suçlayamayacaklarını söyler. Kahramanlarımız Roket Takımı ile tartışırken bir Wobbuffet’in daha saldırıya uğradığının haberini alırlar. Hemen festival simgesine doğru giderler. 

Festival simgesinin altında üç tane dövüş tipi Pokémon'u olan eğitmenleri görürler. Köylülerden birisi o üç eğitmenin bir yıl önce kasabaya saldırdığını ancak Lulu ve Wobbuffet’ine karşı kaybettiğini söyler. Üç eğitmenden birisi bunu doğrular ve intikam almaya geldiklerini söyler. Bu sırada Roket Takımı kargaşadan yararlanarak festival için hazırlanan tüm yiyecekleri çalar. Kahramanlarımız üç eğitmenle Pokémon savaşına başlar.

Ash seçimini Pikachu’dan yana kullanır. Misty, Poliwhirl’i ve Brock da Golbat’ı seçer. Eğitmenlerin Pokémonları ise Machoke, Hitmonlee ve Primeape’dir. Kahramanlarımız ve üç eğitmen savaşa başlarken Memur Jenny ve onları bir yıl önce durduran Lulu gelir ve savaşamayacaklarını söyler. Kahramanlarımız neden savaşamayacaklarını sorarlar. Memur Jenny, festival zamanlarında Wobbuffet kasabasında Pokémon savaşının yasak olduğunu söyler.

Üç eğitmen savaşamayacaklarını öğrenince festival simgesine saldırırlar. Ash, Pikachu’ya saldırıya geçmesini söyler ancak Lulu bunu yapamayacaklarını festival günlerinde saldırılamayacağını tekrarlar. Bu sırada Roket Takımı da olanları uzaktan izler ve balon ile festival alanına gelirler. Roket Takımı ve üç eğitmen kısa bir laf dalaşından sonra Pokémon savaşına başlar. Jessie, Arbok’u; James ise Victreebel’i seçer. Hitmonlee, Dönen Tekme kullanır. 

Arbok saldırıyı karşılar ve Çarpma saldırısı ile Hitmonlee’ye saldırır. Machokeda Karete Darbesi ile Victreebel’e saldırır. Victreebel saldırıdan hasar alır ve Jilet Yaprak saldırısı ile Machoke’ye saldırır. Primeape saldırıyı karşılar ve Arbok Sarma saldırısı ile Hitmonlee’ye saldırırken Hitmonlee Zıplama saldırısı ile saldırıyı atlatır ve Arbok’a büyük bir hasar verir. Machoke de Sismik Düşüş ile Victreebel’i yener. Jessie son 

Pokémon'u olan Wobbuffet’i seçer ve üç eğitmen Wobbuffet ile alay eder. Ve Hitmonlee, Karete Darbesi ile Wobbuffet’e saldırır. Wobbuffet Karşı Saldırı ile karşılar. Hitmonlee bu sefer de Dönen Tekme ile saldırır ama Wobbuffet yine Karşı Saldırı ile karşılar. Primeape de Çılgın Darbe ile şansını dener; fakat Wobbuffet gene Karşılama Saldırısıyla karşılar. Artık dayanamayan üç Pokémon aynı anda Wobbuffet’e saldırır ve Wobbuffet Karşılama saldırısı ile üçünü birden yener. Köylüler Roket Takımı'na teşekkür ederken Memur Jenny iyi bir şey de yapmış olsalar da kuralları çiğnedikleri için cezalandırılmaları gerektiğini söyler.Roket Takımı ceza almamak için balon ile uçarak köyden gider ve ormanın içinden çaldıkları festival yemeklerini de alırlar. 

Memur Jenny aldıkları çuvalın deliğindenyemeklerin üstündeki Wobbuffet resimlerini görür ve o yemeklerin festival yemekleri olduğunu anlar. Kahramanlarımız ve Memur Jenny hemen Roket Takımı'nın peşine düşerler. Misty, Staryu’yu çağırır ve Staryu Hızlı Dönüş ile balonu patlatır. Roket Takımı yere düşer. Jessie savaş için Arbok’u, James de Weezing’i seçer. Jessie kahramanlarımıza savaşamayacaklarını, festival sırasında Pokémon savaşının yasak olduğunu hatırlatır. Memur Jenny köyün sınırlarından çıktıklarını kuralın sadece köyün sınırları içinde geçerli olduğunu söyler. Pikachu, Yıldırım saldırısı kullanır ve Roket Takımı saldırının etkisiyle havaya uçar.
Kahramanlarımız geceyi Wobbuffet köyünde eğlenerek geçirirler.Kahramanlarımız köylülerle vedalaşarak yola devam ederler.

Evet Roket Takımı'nın beklenmedik yardımıyla kötü çocuklar gitti ve parti başladı... 

 
[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny
Lulu
Annie
Tetsuya
Tsuyoshi
Hisashi

 

 
[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani152.gif]


Brock: [Resim: rsiconani042.gif]


Misty: [Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif]

 
Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani202.gif]


Lulu: [Resim: rsiconani202.gif]

 
Annie: [Resim: rsiconani202.gif]

 
Tetsuya: [Resim: rsiconani067.gif]


Tsuyoshi: [Resim: rsiconani106.gif]


Hisashi: [Resim: rsiconani057.gif]

 
  

[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.

 
 

[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga