Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 174 - Mountain Time
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Mountain Time
Japonca Adı: Ledian! Cross Through The Wind Valley!
Türkçe Adı : Dağ Zamanı.

[Resim: genizet.png]

Ash Misty Brock ve arkadaşları Ectureak Şehrine doğru yol alırken kendilerini çok güzel bir dağ eteğinde bulurlar.

Dağ eteğinde Ash ve Pikachu koşmaya başlarlar. Brock ve Misty’de aralarında bir şeyler konuşurlarken Ash ve Pikachu’nun yanından bir Pokémon geçer.
Ash ve Pikachu Ledian ı takip etmeye başlar. Ash ve Pikachu Ledian’ı takip ederken bir kasırgaya yakalanır. Ledian Pikachu ve Ash yere düşer.

Fırtınayı çıkaran bir Pidgeotto’dur. Ash Ledian’ın eğitmeni ile konuşurken Brock ve Misty’de Ash’in peşinden gelir. Ledian’ın eğitmeninin evine giderler.
Dağ devriyesi için dağda Benji Pidgeotto ve Ledian ile dağda gezdiklerini söyler. Kahramanlarımız ile dağ devriyesi hakkında konuşurlarken Benji’nin babası saat in çok geç olduğunu söyler.
Dağın eteğindeki köye gitmesi gerektiğini söyler. Benji Ledian’ını her hava koşulunda uçabilmesi için eğitmeye başlar.

Ledian: Beş yıldızlı Pokémon Ledyba’dan daha gelişmiştir. Ledian’daki beneklerin gökyüzündeki yıldızlara tepki olarak oluştuğu söylenir.

Ledian ormanda odunların arasında uçarken aniden bir fırtına çıkar.Ve Roket Takımı ortaya çıkıp sloganını söylemeye başlar.
Roket Takımı önce çaldıkları Ledian’ı püskürtür sonra vakum ile Pikachu ve Togepi’yi çeker. Roket Takımı Togepi ve Pikachu’yu çalıp kaçar. Ledian Pikachu ve Togepi’yi kurtarmak için balona uçmayı dener ama vakum Ledian’ı geri püskürtür.

Roket Takımı rüzgarın akımı yüzünden yere doğru savrulup gözden kaybolur. Benji olanları babasına söylemesi gerektiğini söyleyip gider.
Rüzgarın etkisiyle balonu havada tutan ipler kopar ve Roket Takımı Togepi ve Pikachu yere düşer. Roket Takımının düştüğü yer çatlar Roket Takımı Pikachu ve Togepi bir kütüğün üzerinde uçurumun kenarına doğru gitmeye başlarlar.

Kaya sivri bir dağın tam tepesine düşer ve güvenli bir şekilde yere düşerler. Ancak kaya gene sallanmaya başlar. Kahramanlarımız Pikachu ve Togepi’yi bulmak için Dağın eteğinde Roket Takımını ararken kayalıklar yollarına çıkar ve yol kapanır.
Kahramanlarımız kayalıkları nasıl aşabilecekleri konusunda konuşmaya başlarlar. Benji tehlikeli bir yolun var olduğunu söyler.
Benji kahramalarımızı ip merdivene götürür buranın dağın arkasına çıktığını söyler. Kahramanlarımız ve Benji tırmanmaya başlar. Benji tırmanmayı başarır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Raichu

Kahramanlarımız tırmanırken aniden şiddetle bir rüzgar çıkar ve ipler kopar. Benji son anda ipi tutar. Ledian kahramanlarımızı yukarı çekmeye çalışırken şiddetli bir rüzgar daha çıkar.
Ledian kahramanlarımızı çekmekte zorlanıyor gibiydi. Ve Ash Noctowl’ı seçer Noctowl’da Ledian’a yardım eder ve kahramanlarımızda tepeye ulaşır. Roket Takımı Togepi ve Pikachu hala kütüğün üzerindedir.
James bir çikolata çıkarıp yemeye başlar Jessie ve Meowth’da çikolata için James’e saldırır. Roket Takımının itişmeleri sonucunda kaya dengesini kaybedip sallanmaya başlar. Sonunda Roket Takımı dengeyi sağlar ve kütüğün üstünde kalmayı başarırlar.

Wobbuffet aniden Pokétopunun içinden çıkar ve kayanın dengesi bozulur Roket Takımı Pikachu ve Togepi aşağıya düşmeye başlar. Aşağıya düşerken Togepi bir saldırı kullanır. Roket Takımı Pikachu ve Togepi kendilerini tekrardan kayanın üstünde bulur.

Bu sırada Misty Ash ve Benji Roket Takımını bulur. Ash Bulbasaur’ı seçer ve Bulbasaur Kırbaç Saldırısı ile kayayı yakalamayı dener ama başarısız olur. Benji Lediana ağ ve ip verir. Ledian kayaya doğru uçmaya başlar Ledian kayaya ulaşır Roket Takımı Togepi ve Pikachu ağın içine atlar. Ledian ağı yere indirirken şiddetli bir rüzgar çıkar.
Ağ çok hızlı bir şekilde aşağıya inerken Ledian ağı yavaşlatmayı başarır. Kaya tam ipin üstüne düşer ancak Ledian ağı ve kendisini havada tutmayı başarır.

Roket Takımı yere inmelerine yakın bir mesafe kala ağı kesip Pikachu ve Togepi’yi bir çuvala koyup yere iner. James Weezing ve Victreebel’i çağırır. Ledian kuyruklu Yıldız Yumruğu kullanmayı dener. Ama ağı aşağıya çektiği sırada çok bitkin düşmüştür.
Bulbasaur Jilet Yaprak saldırısı kullanır. Weezing Duman Saldırısı ile karşılık verir. Aniden bir rüzgar çıkar ve Roket Takımı tam kaçacakken dumanı dağıtır. Benjinin babası Ledian’ı ve Pidgeotto gelmiştir.
Pidgeotto tekrar Fırtına Saldırısı kullanarak Weezing ve Victreebel’i yener. Ledian’lar Hızlı Saldırı kullanır ve Roket Takımı saldırının etkisi ile çuvalı düşürür. Pikachu ve Togepi serbest kalır.

Pikachu Yıldırım Saldırısı kullanır ve patlamanın sonucunda Roket Takımı tekrar havaya uçar. Kahramanlarımız Benjiye teşekkür ederken Ledian’lar parlamaya başlar.
Benjinin babası artık dağ devriyesinin idarecisi olmaya hak kazandığını söyler.Benji babasına teşekkür eder. Artık kahramanlarımız yolculuklarına devam eder.

Güneşin batışı dağları kırmızıya mora ve sarıya boyarken kahramanlarımız son maceralarındanda zaferle çıkmıştır. Yarın yolculuklarına ruhları yıldızlar gibi parlak bir halde devam edecekler...

[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Benji
Benji’nin Babası



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Benji: [Resim: rsiconani166.gif]

Benjinin Babası: [Resim: rsiconani017.gif][Resim: rsiconani166.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga