Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 173 - Power Play
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]

İngilizce Adı: Power Play
Japonca Adı: Umbreon! Battle In The Moonless Night  
Türkçe Adı: Güç Oyunu

[Resim: genizet.png]


Kahramanlarımız, Ecruteak Şehri’ne giderken sakin bir gün geçiriyordu ta ki...

Dostlarımız yolda yürürken sesler duyarlar. Brock,sesin geldiği yerde Pokémon savaşı olabilir der. Dostlarımız sesin geldiği yere giderler. Ash gördüğü şeye çok şaşırır. Çünkü savaşan Gary’dir. Gary’nin de yanında bir Umbreon vardır.

Umbreon: Ay ışığı Pokémon’u. Eevee yeterince eğitildikten ve ay ışığına maruz kaldıktan sonra gelişip Umbreon haline gelir.


Umbreon, Alex Davis adında birinin Alakazamı’yla dövüşmeye başlar. Alakazam maça Enerji Topu saldırısıyla başlar. Umbreon, zıplayarak bu saldırıyı atlatır. Ardından Alakazam Psişik saldırıyı kullanır fakat Umbreon bu saldırıdan hiç hasar almaz. Alex sinirlenir ve Alakazamı’na Kafa Darbesi kullanmasını söyler. Umbreon, bu saldırıyı da atlatır ve Alakazam’a çarpar. Alakazam’ın Dinamik Yumruğuna karşı Umbreon, çevikliğini kullanır. Brock, Gary’nin Umbreonu’nun çok çevik olduğunu söyler. Alakazam bu saldırıdan da sonuç alamayınca Çifte Takımı uygular. Umbreon gerçek Alakazam’ı bulur ve ona çarpar. Bunun üzerine Umbreon Hızlı Saldırıyı kullanır. Alakazam son anda Işınlanarak bu saldırıdan kurtulur. Alakazam Hiper Işını saldırısını kullanır fakat Gary, Pokémon’una saldırının nereden geldiğini söyler. Bu sayede Umbreon bu saldırıyı da atlatmayı başarır. Gary’nin talimatıyla Umbreon, Gizli Güç saldırısını kullanır. Bu saldırı Alakazam’a isabet eder ve Alakazam ağaca yapışır. Bu sayede maçı Gary kazanır. Ash, Gary’le bir maç yapmak ister ve Gary’nin yanına gider fakat Gary, Ash’i kolayca yenebileceğini düşünür ve bu yüzden Ash’in teklifini reddeder. 

Dostlarımız Pokémon Merkezi’ne gelmişlerdir. Roket Takımı her zamanki gibi dostlarımızın peşindedir. James, Pokémon Merkezi’nin arka kapısından girip yiyecek çalalım der. Jessie’de bu fikre olumlu bakar. Meowth ise güneş batımının her şeyden daha güzel olduğunu söyler. Wobbuffet aniden çıkınca Meowth sinirlenir ve Tırmalama saldırısını kullanır. Wobbuffet bu saldırıyı geri yansıtır ve olan Meowth’a olur. Bu olayı gören Jessie’nin aklına bir fikir gelir.

Dostlarımız Pokémon Merkezi’nde yemek yerken elektrikler kesilir. Hemşire Joy kahramanlarımıza elektrikler gelmezse yaralı Pokémonlar’ı tedavi edemem der. Bunun üzerine dostlarımız şehrin ana güç merkezine gitmek için yola koyulurlar. Dostlarımız koşarlarken Gary, onları görür ve nereye gittiklerini merak eder.  


Videodaki"Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Shellder

Bir binanın önünde dört kişi bağlanmış şekilde yerde oturuyorlardır. Ana güç merkezinden başlayan bir kablo dev bir robotun orada biter. Roket Takımı, bir robotun içinde oturmaktadırlar. Jessie, Turbo Vuruş Makinesini aktif hale getirin der. Roket Takımı’nın amacı Pikachu’yu ve Pokémon Merkezi’ndeki değerli Pokémonlar’ı çalmaktır. Robot’un ana ekranında dostlarımız gözükür.

Dostlarımız tam ana güç merkezine gelecekken Roket Takımı’nın dev robotu onların önünü keser. Dostlarımız şehirdeki elektrik kesilmesinin nedenini Roket Takımına bağlar. Jessie, turbo vuruş makinesi için sandığımızdan daha fazla elektriğe ihtiyaç duyduk der. Pikachu robota karşı Yıldırım Oku saldırısını kullanır fakat robottaki bir kapak açılır ve saldırıyı emer. Sonrada saldırıyı iki kat güçlü bir şekilde saldırının geldiği yere gönderir. Ash, elektrik olmasa bile su olur der ve Totodile’i seçer. Misty’de Su Pokémonlar’ını gönderir. Hepsi birden Su Tabancası saldırısını kullanır fakat robottaki kapak yine açılır ve saldırı iki kat güçlü bir biçimde geri püskürtülür. Bu arada Roket Takımı’nın robotu ilerledikçe kablo gerginleşmeye başlar. Jessie son kez Pikachu’yu verin der fakat Ash bunu kabul etmez. Bunun üzerine Jessie o zaman meka robot yumruğuyla tanışın der. Robotun kolları tam kahramanlarımıza çarpacakken robot durur. Çünkü kablo uzayacağı yere kadar uzamıştır. Bu yüzden Roket Takımı’nın robotu hareket edemez. Arkadan gelen Gary’nin Umbreon’u kabloya Çarpma saldırısını uygular ve kablo kopar. Kahramanlarımız, bağlı olan adamları kurtarmak için güç merkezine giderler. Robot durduğu için James ve Meowth çok üzgündür fakat Jessie, ben ne yapacağımı biliyorum der.

Brock, görevliye sistemi ne kadarda tamir edeceklerinisorar.Görevli bunun uzun süreceğini söyler. Diğer görevli sistemi ikinci baraja yönlendirirsek elektriklerin daha kısa sürede geleceğini söyler fakat bunun içinde su kapaklarını açmak lazımdır. Gary, su kapakları lafını duyunca koşmaya başlar. Ash’de arkasından gider fakat Roket Takımı’nın robotu tekrar karşılarına çıkar. Meowth ve James, pedal çeviriyorlardır. Bu sayede robot için gereken enerji sağlanmış olur. Robotun bir iki vuruşundan Ash kaçmayı başarır fakat en sonuncusunda yere düşer. Robot tam Ash’i ezecekken bir anda durur. Çünlü James ve Meowth pedal çevirmekten çok yorulmuşlardır. Bundan faydalanan Ash, Pikachu’ya Yıldırım Ok’u saldırısını kullan der. Roket Takımı çarpılır fakat bu enerji sayesinde robot şarj olur. Ash, Cyndaquil ve Chikorita’yı seçer. Cyndaquil, Alev Püskürtme saldırısını kullanır. Kapak tekrar açılır ve saldırıyı emer. O sırada Chikorita Sarmaşıklarıyla kapağın açılmasını engeller. Cyndaquil’in saldırısı robottan çıkacak bir yer bulamaz ve robot büyük bir gürültüyle patlar. 

Dostlarımız, Gary’nin yanına gider. Gary su kapaklarını bulmuştur fakat onların hareket etmesini sağlayacak kolun kayıp olduğunu söyler. O sırada Totodile, bir evin önünde dans etmektedir. Dostlarımız kolun bu evde olabileceğini düşünür ve eve girerler. Işık olmadığı için hiçbir şey göremezler. Bu sırada Umbreon ışığıyla odayı aydınlatır. Küçük bir aramadan sonra Ash, kolu bulur fakat kol bir zincirle kilitlenmiştir. Zincirde duvarda asılıdır. Cyndaquil Alev Püskürtücüsüyle zinciri ısıtır. Totodile, Su Tabancasıyla zinciri soğutur. Chikorita’nın Jilet Yaprak saldırısıyla da zincir kırılır ve kol serbest kalır. Ash, kolu yerine takar fakat döndüremez. Döndürmek için çok büyük bir güç gereklidir. Hepsi birlikte kola asılırlar. Uzun bir uğraştan sonra kolu döndürmeyi başarırlar bu sayede kapak açılır ve sular diğer tarafa geçer. 

Dostlarımız ana güç merkezindedirler. Görevli her şeyin tamam olduğunu fakat kullanılan jeneratörlerin çok eski olduğunu ve onların fazla elektrik üretemediğini söyler. Çözümü ise jeneratörlere biraz güç vermektir. Pikachu yeterli miktarda enerjiyi jeneratörlere verir. Bu sayede şehirde elektrikler tekrar gelir. Ash, Gary’e yaptıklarından dolayı teşekkür eder. Gary, Ash’e diğer görüşmemizde sana meydan okursam şaşırma der. Böylece Ash ve Gary ayrılır.

Hemşire Joy, dostlarımıza teşekkür eder. Brock bu teşekkürün karşılığı olarak Hemşire Joy’dan telefon numarasını ister fakat Misty her zamanki gibi Brock’un kulağını çeker.  

Ash ve arkadaşları bir kez daha bir işi başarmanın gururuylave takım ruhuyla yollarına devam etti. 


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Gary
Hemşire Joy
Alex Davis



[Resim: pokemonlar.png]

Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani152.gif][Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani164.gif]

 

Misty:[Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif] 

 

Jessie:[Resim: rsiconani202.gif]

 

Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]

 

Gary:[Resim: rsiconani197.gif]

 

Alex Davis:[Resim: rsiconani065.gif]



Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar:
[Resim: rsiconani242.gif]

 

[Resim: olaylar.png]



[Resim: tumblr_m8cymuuvE71rcqwpoo1_250.jpg]

- Gary'nin Eevee'si Umbreon'a dönüşmüştür.


 

[Resim: EmeiGeenler.png]

Adige

 
Umbreonu bu bölümde gördükten sonra aşık olmuştum Heart