Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 172 - A Better Pill To Swallow
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Better Pill To Swallow
Japonca Adı: Bellsprout Vs. Shuckle
Türkçe Adı: Yutmak İçin İyi Bir Hap.


[Resim: genizet.png]
Öpürtek Şehri'ne giderlerken dostlarımızdan biri garip bir ağrının etkisi altındadır.

Ash yola devam ederken karnının ağrıdığını söyler. Brock ve Misty, Ash'e çok fazla yemek yediğini söyler. Bu sırada bir yaşlı adam gelir ve isminin Yaşlı Adam Shuckle olduğunu söyler. Brock, Shuckle'ye troll dediği için Ash'e yardım etmekten vazgeçer. Misty'nin ısrarı üzerine Shuckle yardım etmeye karar verir ve Ash'in ağrısı geçer. Yaşlı Adam Shuckle kahramanlarımızı evine davet eder.

Kahramanlarımız Yaşlı Adam Shuckle'ın evine geldiklerinde birçok ilaçla karşılaşırlar ve merak ederler. Yaşlı Adam Shuckle ilaçlarının sırrını açıklayacağını söyler ve kahramanlarımızı Shucklelerin yanına götürür. Yaşlı Adam Shuckle Pokémonlar olmadan bu ilaçların yapılamayacağını söyler. Bazı Shucklelerin ise özel olduğunu belirtir. Dergide gösterdiği Mor renkli Shuckle'den üretilen ilacı içen Pokémon'un çok kolay eğitildiğini söyler.

Yaşlı Adam Shuckle, Bellsprout'ını çağırıp kahramanlarımızla beraber Shuckle aramak için dışarıya çıkar. Bellsprout çok hızlı olduğundan kahramanlarımız ona yetişmekte zorlanır. Bu sırada Bellsporut mor bir Shuckle bulur. Ama kahramanlarımız hala Belsprout'u aramaktadırlar.
Kahramanlarımız mor renkli Shuckle ve Bellsprout'ı bulduğunda Roket Takımı ortaya çıkar. Shuckleyi çalarlar ve Weezing'in Duman Perdesi ile kaçarlar.


Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Eevee

Roket Takımı kaçarken susar ve Shuckle suyunun zararlı olup olmadığını görmek için Meowth'a içirirler. Shuckle suyunun lezzetli olduğunu anlayınca yolun ortasında su için kavga etmeye başlarlar. Kahramanlarımız onları ararken aniden ortaya bir sürü Shuckle çıkar. Roket Takımı karışımın etkisi yüzünden feromen salgıladığı için Shuckleler onları üç gün üç gece boyunca takip ederler.

Shuckle: Bahçe Pokémon'u Shuckle organik materyallerin üzerine yerleştiğinde kabuğunun içinde maddeler eşsiz bir içeceğe dönüşür. Shuckle oldukça utangaçtır ve çoğunlukla taşların altında saklanır.

Roket Takımı Shucklelerden kaçarken Kahramanlarımız ile karşılaşırlar. Jessie, Arbok ve Wobbufet'i çağırır; ancak iksirin etkisi yüzünden Arbok ve Wobbufet Jessie'ye sarılırlar, Jessie'nin istediklerini yapmazlar. Victreebell de iksirin etkisi yüzünde James'in dediklerini yapmaz. İksirin etkisi yüzünden Pikachu da diğer Pokémonlar gibi Jessie'ye sarılır. Yaşlı Adam Shuckle, Feremondan etkilenen Pokémonları normale çeviren bir toz kullanır ve her şey normale döner. Her şey normale dönünce Pikachu Yıldırım saldırısını kullanır ve saldırının etkisiyle Roket Takımı havaya uçar.

Yaşlı Adam Shuckle her zamankinden çok daha fazla karışım elde ettiğini söyler. Ve Brock'a istediği karışımı verir. Ama Brock karışımı artık istemediğini söyler. Çünkü Brock Roket Takımı'nı o halde gördükten sonra Pokémonları'nı doğal yollarla yetiştirmeye karar vermiştir. Yaşlı Adam Shuckle doğru bir karar verdiğini söyler ve kahramanlarımız yolculuklarına devam eder.

İlk başta karışım Brock'a başarıya giden sihirli bir kestirme yol gibi gelmişti. Ama o doğrusunu yaptı. Artık o başarmak için çaba gerektiğini çok iyi biliyor. Uzun ve zorlu yol bunu gerektiriyor.



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Yaşlı Adam Shuckle



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] 


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] 


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Yaşlı Adam Shuckle: [Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani213.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani213.gif][Resim: rsiconani217.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga