Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 171 - Beauty And The Breeder
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Beauty And The Breeder
Japonca Adı: Sayanora Vulpix! Beauty Contest!
Türkçe Adı : Güzellik Yarışması.

[Resim: genizet.png]

Bu gün dostlarımızı ve Pokémonları'mızı serin bir dağda akarsu kenarında dinlenirken bulduk.

Misty ve Ash, aralarında bir şeyler konuşurken Pokémon Merkezi'nde Brock Suzi'den bir mesaj alır. Suzi, Bontavil adındaki bir yerden Pokémon yarışması için geliyordur ve yarışmaya kendisiyle beraber katılabilecek bir Pokémon arıyordur. Brock ve Misty konuşurken Ash yarışmanın nasıl olduğunu sorar. Brock, yarışmanın Pokémon güzellik yarışması olduğunu söyler. Brock bu sırada Vulpix'i yarışmaya hazırlar.

Kahramanlarımız aralarında konuşurken Roket Takımı da yarışmaya gelir. Roket Takımı da güzellik yarışması için plan kurar. Kahramanlarımız Suzi'yi beklerken Vulpix aniden Brock'un kucağından iner ve koşmaya başlar. Biraz ilerledikten sonra kahramanlarımızın karşına Suzi çıkar. Brock ve Suzi aralarında bir şeyler konuşurlar ve konuşma sonucunda Suzi yarışmaya Vulpix ile girmeye karar verir. Brock da Suzi'nin partneri olarak yarışmaya girer. Bu sırada Misty güzel bir Ninetales görür. Ninetales'ın antrenörüne Misty sorular sorar. Misty çok fazla soru sorar ve eğitmen Misty'i tersler.

Bu sırada Ash, Brock ve Suzi Misty'nin yanına gider. Eğitmen Misty'i terslerken Suzi Zane'e daha kibar olmasını söyler. Buradan Zane ve Suzi'nin birbirlerini tanıdıkları anlaşılır.

Kahramanlarımız, Suzi ve Zane konuşmak için bir masaya otururlar ve aralarında yarışma ile ilgili konuşurlar. Bu sırada Roket Takımı da Meowth'ı yarışma için hazırlar. Brock ve Suzi yarışma için hazırlanırken yarışma ile ilgili konuşurlar.

Ninetales: Tilki Pokémon. Vulpix'ten evrimleşmiştir. Öküz kuyruğu ve altın gibi parlak tüyleri vardır. Ninetalesler çok uzun ömürlüdür.

Yarışma başlar ve aniden Roket Takımı duman perdesinin içinden ortaya çıkıp sloganını söyleye başlar. Kılık değiştirerek yarışmaya katıldıkları için kahramanlarımız Roket Takımı'nı tanıyamaz. Memur Jenny, Roket Takımı'nı yakalamaya gelir. Bu ikisi dolandırıcı 1. sıradaki yarışmacıyı ve Pokémonu'nu tuvalete kilitleyip onların yerine yarışmaya girdiklerini söyler. Memur Jenny, Roket Takımı'nı yarışma binasından dışarıya atar. Jessie ve James aralarında konuşurken Meowth bir planı olduğunu söyler.

Bu sırada Brock ve Suzi yarışma için sıralarını beklerken Misty, Brock'a heyecanlanmaması gerektiğini söyler. Ve yarışmaya Pokémon Merkezindeki Pokémon eğitmenlerinin lisanslı doktorları gelir ve yarışmaya katılan tüm Pokémonları muayene etmeleri gerektiğini söyler. Brock buna pek inanmaz. Doktorlar, Pokémonlar'ını  muayene ettirmeyenlerin yarışmadan diskalifiye edileceğini söyler. Herkes istemeyerek Pokémonlar'ını doktorlara verir. Doktorlar Pokémonları alıp bizim geri dönmemizi bekleyin deyip giderler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Quagsire

Zane uzun bir beklemeden sonra açın kapıyı açmalarını söyler. Kapıyı kimse açmayınca Brock, Geodude'ı seçer ve Geodude kapıyı kırar. Yarışmacılar ve kahramanlarımız dışarıya çıktıklarında karşılarında Roket Takımı'nı görürler.

Roket Takımı Pokémonları alıp balonla uçarak kaçar. Ash, Noctowl'ı seçer ve Noctowl balonu patlatır. Pikachu yere düşen kafesin kilidini açmak için Yıldırım saldırısını kullanır ve kilit açılır. Kilit açıldıktan sonra eğitmenler Pokémonları'na kavuşurlar. Roket Takımı Pokémon savaşı için Arbok ve Victreebell'i kullanır. Ash, Roket Takımı ile savaşırken Ninetales ve Vulpix, Victreebel'in saldırısını karşılar. Ninetales ve Vulpix Burgaç Ateşi kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Kahramanlarımız yarışmaya geri döner. Brock ve Suzi'nin yarışmasına az bir zaman kalmıştır. Zane kahramanlarımızın yanına gelir ve Roket Takımı belki kötüydü ama onlardan öğrendiğim bir şey var; o da takım çalışmasının önemli olduğudur. Böylece Zane, Suzi'ye birlikte güzellik salonu açmayı önerir. Ash, Brock ve Misty de çok iyi bir güzellik salonu açabilirsiniz diyerek onları teşvik ederler. Kahramanlarımız aralarında konuşurken Brock ve Suzi'nin yarışma zamanı gelir.

Bakalım yarışmayı kazanabilecekler mi? belki evet belki hayır ama kesin olan bir şey var. Kazansın yada kaybetsin Brock tanıdığımız en iyi yetiştirmen...


[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Misty
Jessie
James

Memur Jenny
Suzie
Zane



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani164.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif][Resim: rsiconani074.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif][Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Suzie: [Resim: rsiconani037.gif]


Zane: [Resim: rsiconani038.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani006.gif][Resim: rsiconani018.gif][Resim: rsiconani026.gif][Resim: rsiconani027.gif][Resim: rsiconani029.gif][Resim: rsiconani036.gif][Resim: rsiconani040.gif][Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani048.gif][Resim: rsiconani051.gif][Resim: rsiconani053.gif][Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani057.gif][Resim: rsiconani058.gif][Resim: rsiconani059.gif][Resim: rsiconani062.gif][Resim: rsiconani067.gif][Resim: rsiconani068.gif][Resim: rsiconani069.gif][Resim: rsiconani070.gif][Resim: rsiconani079.gif][Resim: rsiconani085.gif][Resim: rsiconani094.gif][Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani096.gif][Resim: rsiconani097.gif][Resim: rsiconani098.gif][Resim: rsiconani101.gif][Resim: rsiconani103.gif][Resim: rsiconani108.gif][Resim: rsiconani114.gif][Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani121.gif][Resim: rsiconani127.gif][Resim: rsiconani128.gif][Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani187.gif][Resim: rsiconani192.gif][Resim: rsiconani194.gif][Resim: rsiconani214.gif]

[Resim: olaylar.png]
- Brock Vulpix'i Suzi'ye geri verir.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga