Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 170 - Hook, Line And Stinker
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hook Line And Stinker
Japonca Adı: Seaking! Fishing Battle!
Türkçe Adı: Oltanın Ucunda Ne Var?

[Resim: genizet.png]

Bu gün dostlarımızı ve Pokémonları'mızı serin bir dağda akarsu kenarında dinlenirken bulduk.

Misty, Psyduck ve Togepi ile birlikte akarsunun kenarında otururken Poliwhirl de akarsuda yüzüyordur. Poliwhirl'in yanında bir Poliwrath gözükür ve Poliwhirle saldırır. Misty, Poliwrath'ın neden bu kadar saldırgan olduğunu anlamaya çalışır. Bu sırada Poliwrath'ın antrenörü Andreas gelir. Misty Poliwrath'ın neden kendi Poliwhirl'ine saldırdığını sorar. Andreas, çok kibirli olduğundan Misty'le iğneleyici konuşmaya başlar ve ikisi ufak çaplı bir laf dalaşına girer. Misty en sonunda çok sinirlenir ve kimin daha iyi olduğunu görmek için ona bir savaş teklif eder. Andreas bunu çok istediğini ama başka işleri olduğunu söyler ve gider.

Kahramanlarımız akarsu kenarından ayrılıp yollarına devam ederken Misty o çocuğun Poliwhirl'i aşağılamasını hala hazmedememiştir. Yolda bir grup olta ile giden insanlar görürler. Ash, birisine neden herkes balık tutmaya gidiyor diye sorar. O da balık tutmaya gitmediklerini bugünün her yıl düzenlenen Seaking yakalama yarışması olduğunu söyler.
Ash, Misty ve Brock da Seaking yakalama yarışmasına girmeye karar vermiştir. Yarışma sonunda Seakingler tartılacak ve en ağır Seaking'i yakalayan Pokémon antrenörü yarışmayı kazanacaktır. Ash yarışma için Pikachu'yu kullanmaya karar verir.

Kahramanlarımız yarışmaya kaydolurken akarsu kenarında karşılaştıkları Andreas’ı da görürler. Andreas bu yarışmayı her sene birincilikle tamamlıyormuş. Misty de kendi oyununda onu yenmeyi planlar ve yarışmada Poliwhirl'i kullanmaya karar verir.

Yarışma başlamıştır. Daha hiç kimse Seaking yakalayamadan Misty ile dalga geçen Andreas bir Seaking yakalar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Kabuto

Bu sırada Roket Takımı da Seaking yakalama yarışına katılmıştır. Jessie Meowth'ı oltaya yem olarak takıp suya atar. Misty suyun altındaki Meowth'ı oltaya takar ve bir Seaking'in oltaya geldiği sanır. Aynı şekilde Jessie de bir Seaking yakaladığını sanır. Oltayı tüm güçleriyle çektikleri halde Seaking'in çıkmadığını görünce çıkacak Seaking'in çok büyük olduğunu sanırlar. Ve kahramanlarımızın ve Roket Takımı'nın sandalı birbirine çarpar. Meowth nefessiz kalınca oltanın ipini keserek suyun içinden çıkar ve Misty onu kaçırdım der.

Bu sırada rüzgar yön değiştirir. Misty eğer rüzgar yön değiştirdiyse Seakingler'in yüzdüğü yön de değişmiştir diye düşünerek kuzeye gidelim der. Kahramanlarımız kuzeye doğru ilerlerken Poliwrath'ın antrenörünü ve Poliwrath'ı da görürler. Misty ve Andreas çarpışmaya başlar. Onlar hızla çarpışırken onların biraz önünde Seaking yakalamaya çalışan Roket Takımı'na çarparlar. Roket Takımı kılık değiştirdiği için kahramanlarımız onları tanıyamaz. James ve Jessie iyi olduklarını ve devam etmelerini söyler.

Kahramanlarımız ve Andreas bir koyda dururlar. Ash büyük bir Seaking yakalar. Ash'in hemen ardından Andreas'ın oltasına da büyük bir Seaking takılır. Andreas sanırım bugüne kadar yakaladığımız en büyük Seaking bu Poliwrath kazanacaklarını söyler. Bu sırada Misty hala Seaking yakalayamamıştır ve yarışma 10 dakika sonra bitecektir. Andres eğer 2. olmak istiyorsan çabuk ol kızıl der ve gider. Misty artık gizli silahım olan bu yemi kullanma zamanı diyerek kendine benzeyen bir yemi oltaya takar ve denize atar. Misty'nin oltasına bir Seaking takılır ve Misty Seaking'i çekmekte zorlanır. Seaking'i Poliwhirl, İkili Tokatı'yla etkisiz hale getirir.

Yarışma sona ermiştir. Hiç Seaking yakalayamayan yarışmacılara birer rozet dağıtılır. Andreas ve Poliwrath'ın yakaladığı Seaking'in ağırlığı 55 kilogram gelmiştir. Misty bir saniye benim de Seaking'im oldukça büyük der ve Misty'nin Seaking'i de 55 kilogram ağırlığında çıkar. Misty ve Andreas berabere kalmıştır. Yarışma yöneticisi kurallara göre birincilik mücadelesi için Antrenörler ve Pokémonları'nın Pokémon maçı yapacaklarını söyler. 

Poliwhirl ve Poliwrath savaşırken aniden sahaya bombalar düşer. Roket Takımı yarışmanın ödülü olan çikolataları çalmaya gelmiştir. Meowth balondan inip çikolataları toplayıp balona geri dönmeye gider.

Poliwhirl ve Poliwrath Su Tabancası kullanarak çuvalı Meowth'ın belinden düşürürler. As,h Bulbasaur'ı seçer ve havadaki çuvalı Sarmaşık Kırbacı'yla kurtarır. Pikachu'nun Yıldırım saldırısının etkisiyle balon patlar ve Roket Takımı havaya uçar.

Misty ve Andreas birincilik mücadelesine devam eder. Poliwrath, Poliwhirl'e karşı suyun içinde dövüş tipi bir hareket kullanır ve Poliwhirl'e çok yüksek derecede hasar verir. Poliwhirl, Misty'nin arkasına geçip saklanır. Staryu, Psyduck ve Goldeen PokéTopları'ndan kendi başlarına çıkarlar. Misty kaybetsek bile o iki haydutla savaşa devam etmeliyiz der. Staryu ve Goldeen de Misty'i destekler. Poliwhirl cesaret kazanır ve savaşa devam eder. Poliwhirl Kabarcık saldırısı ile Poliwhrath'ı sersemletir ve dev yumrukla da çok fazla hasar verir. Poliwhrath saldırmaya başlar ancak Poliwhirl tüm saldırıları atlatır. Poliwhirl Kabarcık saldırısı ve Su Tabancası kullanarak Poliwhrath'ı yener.

Misty ve Poliwhirl maçı ve Seaking yakalama yarışmasını kazanır. Andreas, Misty'i tebrik eder ve ondan kabalıkları için özür diler. Ve Misty, Andreas'ı affeder. Misty yarışmadan kazandığı çikolataları Brock'un ailesine, Ash'in annesine, kız kardeşlerine, Profesör Oak'a ve Tracey'e dağıtacağını söyler.

Bu gün dostlarımız önemli bir şey öğrendiler. Zafer tatlıdır. Özellike birincilik ödülü bir çikolataysa


[Resim: karakterler.png]'
Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Andreas



[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani158.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif]


Misty:[Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani120.gif][Resim: rsiconani175.gif]


Jessie:[Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Andreas:[Resim: rsiconani062.gif]


Vahşi:[Resim: rsiconani119.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar:[Resim: rsiconani008.gif][Resim: rsiconani055.gif][Resim: rsiconani073.gif][Resim: rsiconani079.gif][Resim: rsiconani091.gif][Resim: rsiconani098.gif][Resim: rsiconani117.gif][Resim: rsiconani121.gif][Resim: rsiconani183.gif][Resim: rsiconani194.gif]

[Resim: olaylar.png]
- Misty balıkçılık yarışmasını kazanır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga