Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 169 - A Hot Water Battle
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Hot Water Battle
Japonca Adı: Three in the Jungle! Hot Spring Battle
Türkçe Adı : Sıcak Su Savaşı


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız hala Ecruteak yolu üzerinde. Hala varamamış olsalar da onları sıcak gelişmeler bekliyordu.

Sıcaktan kavrulan dostlarımız yollarına devam ederken muz ağacının üzerindeki Aipomlar’ı görürler.

Aipom: Uzun kuyruklu Pokémon. Aipom güçlü kuyruğuyla dallara tırmanıp orada asılı kalabilir. Aipomlar ağaçların tepesinde yaşar.

Ancak bu sefer Ash’in ilgisini Aipom’dan çok ağaçtaki muzlar çeker. Muz toplama umuduyla ağaca koşan Ash ve Pikachu, Aipom’un yere attığı muz kabuğuna basıp, göle düşerler.

Düştükleri gölün yerin altındaki sıcak su kaynağı ile beslendiğini farkeden dostlarımız suyun tadını çıkartmaya karar verirler. Tüm hazırlıkları yapan dostlarımız Pokémonlar’ın da bu keyfi tatmaları gerektiğini düşünüp hepsini dışarı çıkartırlar. Dostlarımız Pokémonlar ile beraber top oynamaya başladıktan kısa süre sonra oyun sertleşir ve top ormanda bir yere gider. Bunun suçlusunun Totodile olduğunu düşünen Chikorita, Totodile ile kavgaya tutuşur. Bu kavgaya kazayla Cyndaquil de katılır. Ash, bu üçlü arasındaki gerginliği onları beraber topu aramaya yollayarak gidermek ister.

Topu aramaya koyulan Totodile, Chikorita ve Cyndaquil kısa süre sonra topu bulurlar. Ancak top Aipom’un elindedir. Sabırsız Totodile bekleyemeyip Aipom’a saldırır bunun üzerine çevredeki tüm Aipomlar onların etrafını çevirir. Aipomlar, Cyndaquil, Chikorita ve Totodile’ın gözlerine kum atmaya başlarlar ama bu duruma bir hayli sinirlenen Cyndaquil sırtındaki ateşi yakarak onları kaçırmayı başarır.

Roket Takımı etrafta sıcak su kaynağı ile ilgili hayaller kurarken bir anda üstlerinden Aipom sürüsü geçer. Roket Takımı neye uğradıklarını anlayamadan bu kez Chikorita, Totodile ve Cyndaquil onların üstlerinden geçer. O üçünü gören Roket Takımı, Ash ve arkadaşlarının yakınlarda bir yerde olduğunu anlar. Bu yüzden Pokémonlar’ın peşine düşerler.

Topa sahip olan Aipom bir mağaraya girer ve Ash’in Pokémonlar’ı da onun peşinden mağaraya koşar. Mağaranın girişine varan Roket Takımı büyük bir sarsıntı hissederler. Kısa süre sonra sarsıntının kaynağının Snorlax olduğunu görürler. Telaşa kapılan Roket Takımı hemen mağaraya girer. Ancak uykusu gelen Snorlax’ta mağaranın girişinin olduğu yerde uykuya dalar.

Mağaradaki yol ayrımında Jessie ve James’ten ayrılan Meowth, arkadaşlarından kazayla ayrılan bir diğer kişiyle yani Totodile ile karşılaşır. Totodile ve Meowth kavgaya tutuşacakken mağara Snorlax’in hareketleriyle sallanır ve yıkılmaya başlar. Mağaranın tepesinden düşen bir taş Meowth’a çarpacakken Totodile onu kurtarır. Bu olaydan sonra Totodile’ı yakalamaktan vazgeçen Meowth iyice umutsuzluğa düşer. Ama Totodile onu cesaretlendirerek kaya yığınlarına Su Tabancası kullanarak kırmaya uğraşır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Wigglytuff

Diğer taraftan Chikorita ve Cyndaquil’in durumu da pek iç açıcı görünmüyordu. Ama Cyndaquil, Chikorita’yı cesaretlendirerek umudunu geri kazanır ve yollarına devam ederler. Mağaranın kapısına oturmuş olan Snorlax’in her hareketi mağarada büyük yıkımlara yol açarken dostlarımız hareket etmekte epey zorlanırlar. Chikorita ve Cyndaquil vardıkları yerde kayaların arasından damlayan suyu görürler ve kayanın arkasındaki kişinin Totodile olduğunu düşünüp kayaları yıkarlar. Bu kavuşmadan sonra Totodile, Cyndaquil ve Chikorita arasındaki buzlar tamamen erir.

Dostlarına ulaşamayan Meowth onların kendisini bıraktığını düşünmeye başlamışken Cyndaquil onu teselli eder. Diğer taraftan Roket Takımı mağarada bir delik açıp dışarı çıkar ve hatta sıcak su kaynağına ulaşırlar. Fakat karşılarında büyük bir sorun belirir. Bu kaynak Aipomlar’a aittir ve su kaynaklarını vermeye niyetleri yoktur.

Chikorita, Totodile, Cyndaquil ve Meowth bir çıkış yolu düşünürken Chikorita’nın aklına bir fikir gelir. Başının üzerindeki yaprağı havaya kaldıran ve rüzgarın estiği yönü bulan Chikorita çıkış yolunu bulur. Ancak çıkış Snorlax’in dev bedeni ile kapalıdır. Pokémonlar, Snorlax’i kaldırmak için kaldırmak için saldırmayı denerler ve en sonunda Cyndaquil’in ateşi onu kaldırmayı başarır.

Dışarı çıktıktan sonra Meowth yine eski benliğine bürünür ve Ash’in Pokémonlar’ını yakalar. O sırada öfkeli Snorlax, başına gelenlerin sorumlusu olarak düşündüğü Meowth’un yanına gelir ve onu açıklama fırsatı vermeden kovalamaya başlar. Korkan Meowth, mağaraya geri kaçar. Snorlax ise hızını alamayıp mağaraya toslar. Çarpmanın etkisiyle göldeki su taşar ve Roket Takımı da dahil olmak üzere etraftaki her şeyi yutarak ilerler. Taşan suya yakalanan Chikorita, Totodile ve Cyndaquil, Snorlax’e tutunarak şans eseri Ash ve diğerlerine rastlarlar. Pokémonlar’ın başlarının dertte olduğunu gören Ash, hemen bir şeyler düşünmeye başlar. Ancak akıntıdan dolayı suya yaklaşamaz. Bunun üzerine Chikorita Yaprak Bıçağı kullanarak iki ağaç devirir. Totodile güçlü çenesiyle ağacı sıkıca yakalar ve Chikorita Sarmaşık Kırbacı ile Cyndaquil’i de alıp Totodile’a tutunur. Totodile’ın çenesinin daha fazla dayanacak gücü kalmamışken Ash gelip onları kurtarır.
Her şey tatlıya bağlandığında Chikorita, Totodile ve Cyndaquil arasındaki bağ daha da güçlenir.

Chikorita, Totodile ve Cyndaquil aralarındaki farklılığı gördü. Birlikte çok şey yaptılar, heyecanlı bir macera yaşadılar. Şimdi yine arkadaşlar ve daha sonra eğlenmeye ve dinlenmeye devam ettiler. Ama onları yorucu bir yol bekliyordu...



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James

[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani155.gif] [Resim: rsiconani158.gif] [Resim: rsiconani164.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani042.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani095.gif] [Resim: rsiconani204.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani143.gif] [Resim: rsiconani190.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail