Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Conquest Rank
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon Conquest Rank

 

Başlıktan anlaşılacağı gibi size rank olayınıanlatacağım.Nedir bu rank ? Oyundaki savaş liderleri pokemonlar gibi evrim geçiriyor.Aynı pokemonlar gibi güclendiklerinde ve tecrübe kazandıklarında oluyor bu iş.Pokemonlara olanca evrimisavaş liderlerine gelince Rank diyoruz biz buna.Standart savaşçılarda olmuyor bu.Sadece Savaş lordları.Bu rank atlamanın ne gibi faydaları var ? Şöyle.Bildiğiniz gibi her liderin pokemonlar gibi kendine özgü kabiliyetleri var.Rank atlayınca liderin kabiliyeti değişiyor.Yeni gelen daha iyi bir kabiliyet oluyor.Lider önceden 5 pokemon alabiliyorsa rank atlayınca 7 alıyor.Tabi bu bir örnekti.Özellikleri artıyor vs.Rank atlamak için belli şarlar gerek.Her lider kendine yakın gördüğü pokemonla rank atlayabilir.Yani her liderin kendine özgü pokemonu var ve bu pokemon sayesinde rank atlayabilecek.Bazı şartlar daha var.Fazla uzatmadan aydınlatalım :D

 

Hero

 

İlk olarak karakterimizdenbaşlayalım.Karakterimiz iki rank atlama özelliğine sahip.Rank atlayabilmesi için yola Eevee ile devam etmelisiniz.Eevee evrim geçirdiği zaman ilk karakterimiz rank atlayacak.İkinci rank ise oyunun ilk aşamasında mümkün olmuyor.İlk aşaması derken tüm kaleleri ele geçirip oyunu bitirmelisiniz.Sonra lider modlar açılacak.Lider modlarda karakterimiz için yeni bir mod açılacak.Ama bu mod’u açmak için diğer modları bitirmelisiniz.Mod’un ismi ‘’ Two hereos of ransei ‘’.İkinci rank’a ulaşmak için bu moda da Eevee veya evrimleri ile %80 link’e ulaşmalısınız.Bu olduğunda karakterimiz rank atlar.

 

Nobunaga

 

Nobunaga tek rank atlıyor.Oyunun bitirdiğinizdelider modlarında Nobunaga açılır.Açık değilse diğer modları bitirin açılacaktır.Göreve girdiğinizde Nobunaganın elinde Gabite olacak.Ama bize lazım olan o değil.Bir Deino bulmalısınız.Deino Dragnor’da bulunabilinir.Bu deino’yu savaşlarda kullanıp Hydreigon yapın ve %80 link’e ulaşın.Bu olduğunda Nobunaga rank atlar.

 

Oichi

 

Oichi’de tek rank atlayacak.Oyun bittikten sonraherhangi bir moda bu işlem gerçekleşir.Yapmanız gereken Jigglypuff veya evrimi ile %55 link’e ulaşmak.

 

Hideyoshi

 

Hideyoshi’de iki rank atlıyor.Zaten ana karakterve Hideyoshi bunu başarabiliyor.Diğer liderler tek rank atlayacak.Hideyoshi’nin modu özel bir görev.Yani wi-fi ile alınan şifreyle açılıyor.Bu şekilde söyleniyor ama bende şifre yazmadan da açıldı.Ama yinede şifreye ihtiyacımız var.Çünkü bize Reshiram lazım olacak.Şifreyi Efsanevi pokemonlar konusunda vermiştim.Oraya bakınız.İlk rank Infernape ile gerçekleşecek.Onu %55 link’e ulaştırın yeter.İkinci rank içinse Reshiram’a ihtiyacınız var.Onu %70 e ulaştırın kafi :D Reshiram’ı efsanevi pokemonlar konumda bulabilirsiniz.

 

Motochika

 

Motochika’nın görevide şifre ileaçılacak.Şifresini efsanevi pokemonlar konusunda vermiştim :D Şifreyi yazdığınızda hem Motochika hemde Motonari’nin görevini açacaksınız.İhtiyacınız olan pokemon Dewott.Samurott ilede olur.%65 link’e ulaşsın yeterli.

 

Motonari

 

Görevinin nasıl açıldığını öğrendiniz.Motonariiçin Servine veya Serperior gerekli.%60 link olacak.Ama sadece bu değil şartı.Normal oyunlarda pokedex var biliyorsunuz.Bu oyunda katalog var.Bu katologda toplam 100 pokemon olmalı.Eğer 100 pokemon görmediyseniz ( 100 çeşit ) %60 olsada rank atlamaz.

 

Ginchiyo

 

Bu kadına gıcığım :D Çok tip bakıyor ondan.Herneyse.Bunun rank işlemide biraz yorucu.İlk olarak Luxio’su olmalı.Luxray’da olur.%60 link’e ulaşacak.Ama bir şart daha var.Lider Muneshige onun kontrolü altında olmalı ve ya aynı ulusta olmalı yada kendi bulunduğu ulusun bitişiğinde olan bir ulusta olmalı

 

Mitsuhide

 

Mitsuhide’nin pokemonları Lapras ve Articuno.Herikiside olur.Ancak lider modlarda onun kendi görevini bitirmelisiniz.Diğer modlarda bu bahsi geçen iki pokemonla %70 link’e ulaşın rank olayı gerçekleşir.

 

Yoshihiro

 

Yoshihiro’nun pokemonları Gurdurr veya Conkeldurrolmalı.Tek yapmanız gereken %60 link’e ulaşmak.

 

Nene

 

Nene inanılmaz bir kız.Neden mi ? Bizim herpokemon oyununda karşımızda görmekten nefret ettiğimiz Zubat onun ortağı :D Ama lazım olan Golbat veya Crobat.%70 link’e ulaşmalısınız.Bir şart daha var.Katalogtaki zehir pokemonlarının hepsini açmış olmanız gerek.

 

Shingen

 

Shingen Rhyperior ile rank atlıyor.İlk olarakmodlardaki kendi görevini bitirin.Başka modlarda Rhyperior ile %75 link’e ulaşın rank atlar.

 

Kenshin

 

Kenshin Gallade ister.Aynı şekilde önce kendigörevini bitirmelisiniz.Daha sonra başka liderin modunda Gallade ile %75’e ulaşın kafi.

 

Yoshimoto

 

Pineco veya Forretress ile %55 e ulaşın rankatlar.

 

Ujiyasu

 

Boldore veya Gigalith ile %60 link’e ulaşınyeter.

 

No

 

Misdreavus veya Mismagius ile %65 link’eulaşmalısınız.Bir şart daha var.Tüm hayalet pokemonlarını yakalamış olmanız gerek.

 

Katora

 

Zorua veya Zoroark ile %60 link’e ulaşmalısınız.

 

Ieyasu

 

Aggron ile %70 link’e ulaşmanız gerekiyor.

 

Hanbei

 

Pikachu veya Raichu ile %60 link’e ulaşmanızgerek.Bir şart daha var.Kanbei ile aynı ulusta olmalısınız.

 

Kanbei

 

Lampent veya Chandelure ile %60 link’eulaşmalısınız.Aynı şekilde Hanbei ile aynı ulusta olmalı.

 

Muneshige

 

Staravia veya Staraptor ile %60 link’eulaşmalısınız.Ve Ginchiyo kontrolünüz altında olmalı.Aynı zamanda aynı ulusta veya bitişiğindeki uluslarda olmalı.

 

Gracia

 

Gothorita veya Gothitelle ile %60 link’e ulaşmakkafi.

 

Hanzo

 

Hanzo ismi tanıdık geldi :D Haunter veya Gengarile %60 link’e ulaşmanız yeterli.

 

Kunoichi

 

Sneasel veya Weavile ile %60 linkê ulaşmanızyeterli.

 

Yukimura

 

Charmeleon veya Charizard ile %65 link’eulaşmalısınız ve Shingen ile aynı ulusta olmanız gerek.

 

Magoichi

 

Oyunda ne çok Oichi var demi :D Ama bu erkek.Azdaçakal değil hani.Neden ? İlk olarak Grovyle veya Sceptile ile %60 link’e ulaşmak istiyor.Dahası onunla aynı ulusta üç tane kadın savaşçı olmalı.Ve bu kadınlar birbirine benzememeli.Ancak öyle rank atlıyor.Çakallığı burada :D

 

Kanatsugu

 

Kadabra veya Alakazam ile %60 link’eulaşmalı.Aynı zamanda Kenshin ile aynı ulusta olmalı.

 

Aya

 

Snorunt veya Froslass ile %60 link’e ulaşmasıyeterli.

 

Kai

 

Bu kızı yendiğimde zamanda çıldırdığı sahneyigörmeye bayılıyorum :D Darumaka veya Darmanitan ile %55 link kafi.

 

Okuni

 

Okuni’nin görevide şifre ile açılıyor.Yineefsanevi pokemonlar konumu ziyaret ediniz :D Larvesta veya Volcarona ile %65 link’e ulaşın.

 

Ranmaru

 

Ranmaruda şifre ister.Şifre için nereyebakacağınızı söylememe gerek yok :D Riolu veya Lucario ile %60 linkê ulaşmalısınız.

 

Tadakatsu

 

Bu biraz zahmetli olacak.Metagross ile %80 link’eulaşmanız gerek.Ina ve Ieyasu ile aynı ulusta olmalısınız.

 

Ina

 

Prınplup veya Empoleon ile %65 link’eulaşmalısınız.

 

Keiji

 

Keiji’de şifre ister.Şifrenin yeri belli :DBastiodon ile %70 link’e ulaşmak kafi.

 

Mitsunari

 

Pawniard ve Bisharp ile %60 link’e ulaşmalısınız.

 

Kiyomasa

 

Fraxure veya Haxorus ile %60 link’e ulaşın.

 

Masanori

 

Krokorok veya Krookodile ile %60 a ulaşmanızyeterli.

 

 

Evet şimdilik bu kadar diyorum.Eklememiönerdiğiniz bir şey varsa eklerim.Bu liderleri bulmak için lider modlarında mağaralara,vahşi pokemon alanlarına falan bakın.