Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yepyeni Tasarımımız Sizlerle!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Şimdi fark ettim ara ara kar yağıyor forum ekranına çok güzel olmuş :)
(27-12-2012, 04:07 AM)m-t-n91 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yo gayet doğru buluyor. (Tüm Konuları BulTüm Mesajları Bul)
benden kaynaklı bir hata olmalı ozaman çünkü ben tıklayınca kendime profilden olmuyor ters yapıyor veya herhangi birine tıklayıncada ters yapıyor çözemedim.(Tüm Mesajları BulTüm Konuları Bul)


(27-12-2012, 08:55 AM)H.O.T.D Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi fark ettim ara ara kar yağıyor forum ekranına çok güzel olmuş :)


Bana hep gece 4 5 civarı falan denk geliyor kar yağması uykusuzluktan hayaller görmeye başladığımı zannediyordum :D
PT used Hail!
It started to hail!
Süper bayıldım Miao
Çok güzel olmuş gerçekten ellerinize emeğinize sağlık :)
hail :D
Editör seçeneğinin kaldırılması, puntolar için seçeneklerin değiştirilmesi kısaca alttaki kutucuğu pek sevmedim... NEW Born'un ilk Cevaplama kutucuğu daha iyiydi.. Confused
keyfimden değiştirmedim onu güncelleme sonrası diğeri çalışmayınca alternatif olarak bunu koydum.
En son giriş yaptığımdan bu yana çok güzel bir değişim olmuş. Temayı çok beğendim, istediğimiz renkleri seçme özgürlüğü, yeni konumlandırmalar da cabası. Eskisini her ne kadar beğensem de yeni tasarım çok daha güzel, hoş olmuş.
Bence diğer editörün tek iyi özelliği linkleri direk olarak kodsuz alıyordu yani şöyle resim ile göstereyim
diğer editörle o tüm konuları bulu kopyalayınca direk link olarak atıyordu ama şimdi kopyalıyorum sadece yazı (Tüm Konuları Bul — Tüm Mesajları Bul) benim gözüme gelen fark bu oldu buda çok önemli değil diğer editörde böyle yapıyordu:
(Tüm Konuları Bul — Tüm Mesajları Bul) link olarak atıyordu şimdi bu editörde ise kodu benim yazmam gerekiyor ama buda pek önemsenecek bir durum değil. Kısacası kodları otomatik olarak almıyor kendiniz yazmak zorundasınız. güzel olmuş gene
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7