Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 167- Hassle In The Castle
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hassle ln The Castle
Japonca Adı: Zubat Mansion! Dangerous Labyrinth!
Türkçe Adı: Kalede Tartışma.


[Resim: genizet.png]

Yine günlük güneşlik güzel bir günde dostlarımıza Öpürtek şehri yolu üzerinde rastladık. Ama toplanmakta olan fırtına bulutlarının altında...

Misty, Ash ve Brock fırtınanın altında kalınca hemen koşarak sığınacak bir yer aramaya başlar. Bir ağacın altında durduklarında Pikachu dağın tepesinde bir saray görünce hemen sarayı işaret eder. Kahramanlarımız saraya varıp kapıyı çaldıklarında kapıyı kimse açmaz. Pikachu kapıya yaslanınca kapı kendi kendine açılır. Kahramanlarımız kapının açık olduğunu fark edip içeri girer.

Ash, Misty ve Brock içeriye girdiklerinde bir çığlık sesi duyulur.
Çığlığın geldiği odaya girince içeride Pokémonlar tarafından tedavi edilen insanlar görürler. İçerdeki görevli de kahramanlarımızın tedavi için geldiklerini sanar ve bu gün çok yoğunuz der. Ash fırtınadan kaçıp sığınacak yer aradıklarını söyler. Bu sırada Brock da görevliye kendini tanıtır. Görevli de Brock'a ismini söyler.

Doktor Anna hastalıkların teşhisi ve tedavisi konusunda Pokémonlar'dan yardım aldıklarını ve Pokémonlar'la beraber çalışarak hastaları tedavi ettiklerini söyler. Hemşire gelip Doktor Anna'ya gitmemiz gerekiyor der. Doktor tam giderken Brock da Zubatı'nı çağırır. Zubatlar gerçekten de çok iyi anlaşırlar. Brock da doktora biz de böyle bir ekip olabiliriz der.

Doktor Brock’un bu teklifine cevap vermez. Brock da Zubat'la beraber en azından sana asistanlık yapmamıza izin ver der. Bu arada Ash in karnı baya acıkmış gibidir. Bu sırada Roket Takımı arka kapıdan gizlice kliniğe girer. Roket Takımı içeriye girerken mutfakTaki yiyecekleri görüp hemen yiyecekleri yemeye başlar. Ash ve Misty mutfağa girerken Roket Takımı'nı içerde görür.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Persian

Brock ve Doktor Anna konuşarak ilerlerken yanlarından koşarak giden Roket Takımı'nı görürler. Roket Takımı kaçarken bir koridora girer. Doktor Anna da oradan gitmeyin bekleyin der ve onların peşinden koşar. Doktor Anna'nın peşinden de Brock gider. Roket Takımı, Brock ve Doktor Anna yerin altında açılan tuzağa düşerler.

Ash ve Misty onların peşinden koşarken tuzak kapanır. Doktor Anna, Brock'a labirentten çıkmanın gerçekten zor olduğunu söyler. Roket Takımı, Doktor Anna ve Brock'tan ayrı bir yola gider. Doktor Anna durun gitmeyin der ve Roket Takımı gene bir duvara çarpar. Doktor Anna’nın Zubatı SuperSonic kullanır. Doktor Anna’nın bilgisayarındaki SuperSonic tarayıcı ve Zubat'ın SuperSonic'inin etkisiyle bilgisayarda labirentin haritası oluşur. Doktor Anna, Zubatı'nın tek başına labirenti görüntüleyemediğini söyler. Brock'un Zubatı da SuperSonic kullanır ve labirent tamamen görünür hale gelir. Roket Takımı, Anna ve Brock labirentte sağdaki koridordan giderken Ash ve Misty de onları kurtarmak için labirentin haritasını incelemeye başlar. Roket Takımı, Brock ve Anna çıkışa ulaşır ancak önlerinde 2 koridor vardır.

Bu sırada Ash ve Misty haritaya göre labirentin çıkışına ulaşır. Ama çıkışta sadece duvarı görürler. Yeri kazmaya karar verirler. Anna çıkışı bulamıyordur çünkü 2 yol da çok tehlikelidir. Ve Jessie ben artık daha fazla bekleyemeyeceğim der ve ilerlemeye başlar. Brock ve Anna güvenli değil der ama Jessie onları dinlemez ve ilerleyip tuzağa yakalanır. Anna koridorlardan biri kullanınca diğeri güvenli hale geliyor der ve Jessie sayesinde ilerlemeye devam ederler. Bu sırada Ash ve Misty duvarı kazmaya başlar. Roket Takımı, Anna ve Brock ilerlerken Anna önümüzde başka bir engel daha var devam edemeyiz der ve gene Jessie sabırsızca hareket eder ve onları kurtarır. Hepsi labirentin sonuna ulaşınca Jessie Zubatları çalmak için kurduğu planı James ve Meowth'a söyler. Bu sırada Ash ve Misty de kazarak labirentin çıkışını bulur. Tam labirentten çıkacakken Roket Takımı Zubatları çalıp kaçmaya başlar. Ancak çıkış kapısı kilitlidir ve Roket Takımı kapıya çarpar. Roket Takımı kapıya çarpınca Misty, Ash'e içerden bir gürültü geldiğini ve onların içerde olduklarını söyler.

Pineco kapıyı açmak için Öz Yıkımı'nı kullanır. Patlamanın etkisiyle kapı açılır ve Roket Takımı da patlamadan dolayı çuvalı elinden bırakır ve Zubatlar serbest kalır. Brock ve Doktor Anna da dışarıya doğru koşar. Roket Takımı içeriden bir ip atarak Pikachu’yu kafese koyar. Zubatları alamasak da Pikachu’yu aldık diye sevinirlerken Pikachu Yıldırım Oku'nu kafesten çıkmak için kullanır ancak kafes elektriğe karşı bağışıklıdır. James kaçarken Weezing'i çağırır ve Duman Perdesi kullanır. Zubatlar rüzgar çıkartarak Duman Perdesi'ni kaldırırlar Jessie de hemen Arbok’u çağırır ve Zehirli İğne kullandırır. Ancak Arbok, Zehirli İğne kullanamadan Zubat, SuperSonic kullanır. Bu sırada Brock’un Zubatı evrim geçirir.

Golbat: Yarasa Pokémon. Zubat'ın evrim geçirmiş hali. Sivri dişlere ve Zubat'tan çok daha güçlü SuperSonic dalgalara sahiptir.

Brock da bu evrime çok sevinir. Arbok Golbat’a karşı Zehirli İğne kullanır. Golbat bunu kanat saldırısıyla karşılar ve SuperSonic'le Arbok ve Weezing'i sersemletir. Roket Takımı sersemleyip yere düşer ve Pikachu'nun kafesini yere düşürürler. Pikachu Roket Takımı'na karşı Şimşek Saldırısı kullanır ve Roket Takımı patlayarak havaya uçar.

Roket Takımı ile karşılaşmalarında Brock yaralanmıştır. Anna, Brock'u tedavi ederken Golbat’ına çok iyi baktığını çünkü bazı Pokémonlar'ın evrimden sonra çok güçlenmediklerini söyler. Vedalaşma vakti gelmiştir. Kahramanlarımız Doktor Anna ile vedalaşarak yollarına devam ederler.

Ve fırtınalı karanlık gecenin ardından kahramanlarımız yola koyulduğunda güneş ışıldıyordu. Brock ne yazık ki aşkına kavuşamadı ama en azından Golbat'ına kavuştu. Bir dahakine iyi şanslar Brock..



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Doktor Anna



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: rsiconani041.gif][Resim: rsiconani042.gif][Resim: rsiconani074.gif][Resim: rsiconani204.gif]


Misty:[Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Doktor Anna: [Resim: rsiconani041.gif][Resim: rsiconani067.gif] [Resim: rsiconani167.gif][Resim: rsiconani179.gif]


[Resim: olaylar.png]

-Brock’un Zubat’ı Golbat’a evrimleşir.


[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
maNga
Süper olmuş eline sağlık :) bu özetlerin devamını bekliyoruz artık.. :)
İnşallah :) ama senin yardımların olmasa yapamazdım :)
eline sağlık
(25-12-2012, 11:15 PM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnşallah :) ama senin yardımların olmasa yapamazdım :)
Ee ilk başlarda biraz yardım herkese lazım :)