Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Tasolarının Tekrar Cipslerden Çıkmasını İstermisiniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bu konuyla alakalı internette detaylı bir şekilde arama yaptım.Kimler basabilir kimler bole bir şeyi yapabilir diye kimseyi bulamadım.

Tabi bunu Türkiyede gerçekleştiren ve son veren firma hariç Frito Lay.

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQs6fzfpNID0EwQGjQtuTG...peHFhdKdkT]

Pokemon Tasolarla alakalı bir üretime bulunup başlansa bile telif hakkından kaynaklı adım attırmazlar.

Peki ne yapılabilir?
Fritolay firmasına dilek ve şikayet bolumune pokemon tasolarının tekrar istenmesi belirtilebilir.Zamanında bu işten Milyonlar kazanmış bir firma tekrar yapsa bu ününü koruyacağından %100 eminim.Burda tek sorun ne olur.Firmanın nintendo firmasıyla iletişime gecip tekrar bir onay süreci gerekebilir.

Denemekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum.

Zamanınızı alacak bir şey değil tek yapmannız gereken pokemon tasolarını tekrar cipslerde gormek istiyoruz gibi bir mesajı fritolay@vodasoft.com.tr adresine mail olarak gondermek.

Herkesin 5dk zaman ayırıp böyle bir etkinliğe katılmasını rica ediyorum.


(Bu arada resim ekleme yazı boyutları gibi ozellikler konu yazma panelinde çıkmıyor kodlarla yazdım yönetimin bilgisine!)
denemekten zarar gelmez atayım bir e-mail hemen :) inşallah olurda bizde tasolara kavuşuruz ama pek ümidim yok :(
(22-12-2012, 05:20 AM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]denemekten zarar gelmez atayım bir e-mail hemen :) inşallah olurda bizde tasolara kavuşuruz ama pek ümidim yok :(

[Resim: h4nb0.png]

Ben şansımı denedim herkestende denelemelerini rica ediyorum :)
Denemekten zarar gelmez.Cips sevmememe rağmen taso için alıım cipsi de abime veririm :D
Ben de yapacaklarını sanmıyorum.Pokemon'dan zamanında baya kazanmış olabilir ama şuanda Pokemon'nun o zamanın yarısı kadar bile popüler olmamasını düşüneceklerine eminim.
(22-12-2012, 11:09 AM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de yapacaklarını sanmıyorum.Pokemon'dan zamanında baya kazanmış olabilir ama şuanda Pokemon'nun o zamanın yarısı kadar bile popüler olmamasını düşüneceklerine eminim.

Taso bir oyun aracı ister ünlü olsun ister olmaısn zamanında gazoz kapaklarını biriktirir ezer oynardık ;)

Birde bilindik karakterler olursa kanto gibi devamı gelir :)

Türkiyede şuanki şartlarda bilinmemesinin tek sebebi tvlerde yayınlanmaması herkeste disneyxd yokki 14.sezondan takip etmeye başlasın.

Denemekten zarar gelmez :)
bir iki ay önce denedim boşuna heveslenmeyin.
Zaten bu iş 1-2-3 kişiyle olacak iş degil mehmet bey :) en az binlerce kişinin taleb etmesi gerekir faceye diger forumlara bu konu hakkında reklam verilebilir kitle yaratılabilinir.
daha öncede denendi.
Deneyerek ne kaybederiz ki? Aynen şunları yazdım: "Pokémon Tasolarını yeniden cips paketlerinde görmek istiyoruz. Bir zamanlar bu işten bayağı bir para kazanmıştınız ve bence bu işi tekrar yapmanız sizin için çok iyi olacaktır çünkü Türkiye'de hala milyonlarca Pokémon hayranı var. "
Sayfalar: 1 2 3