Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 166- Carrying On
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Carrying On
Japonca Adı: Pidgey The Carrier Pigeon
Türkçe Adı : Taşımaya Devam!
[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Ecruteak Şehrine giderlerken gökyüzünde garip bir ses ilgilerini çekti…

Gökyüzünde bir Fearow sırtına bir mesaj kutusu takılı bir Pidgey’i kovalıyordur. Pidgey’nin haline üzülen Ash hemen Noctowl’u çağırır. Noctowl yardım için Fearow’a Hipnoz saldırısı yapar, Nocrowl’u Charizard sanan Fearow korkar ve kaçar. Kurtulan Pidgey biraz ötede bir vadiye düşer, Noctowl gidip Pidgey’i getirecektir ancak Pidgey ondan korkar. Noctowl Pidgey’nin zorluk çıkarmaması amacı ile Pidgey’i kendisininde Pidgey olduğu şeklinde hipnotize eder. Pidgey’i tedavi eden ve sargı bezleri ile saran Brock onu salmadan önce Misty kuşun sırtına takılı bir şey fark eder. Ash ise mesaj yolu ile Pidgey’in eğitmenini bulmayı önerir.
Ecruteak şehrine vardıklarında ortalıkta -ellerindeki yaralı Pidgey gibi…- birçok posta Pidgey’inin uçuştuğunu görürler. Tam ortalıktaki Pidgeylerin sahiplerini düşünürken, küçük bir çocuk onlara yaklaşır ve kahramanlarımızı görmezden gelerek Pidgey ile konuşmaya başlar. Çocuk bir süre sonra Pidgey’ini eline alır, ancak üstündeki sargı bezlerini görünce kahramanlarımızın onu incittiğini düşünür. Ve onlara kızar, kahramanlarımız hemen bir açıklama yapar, çocuk onlara ısınır ve hemen bu Pidgeylerin sırrını açıklar. Karşı binadaki bir eve konan Pidgey’i göstererek bunlara taşıyıcı Pidgey dendiğini söyler, zaten Pidgey onun değil büyük babasınındır.

Çocuğun büyük babası 50 yılı aşkın süredir, vapur ve gemi seferleri olmayan adalarla iletişimi sağlamak için Pidgeyleri eğitiyor ve onlara gazete, posta vb yükleyerek adalara yolluyordur. Büyük babasının Ecruteak şehrindeki lakabı Pidgey postacısıdır, Çocuğun hayali de bir gün Pidgey postacısı olmaktır, çocuk konuşma sırasında adının Malachi(Malaki) olduğunu söyler. Bu sırada Roket Takımı bir rögar kapağının altından onları izlemişlerdir ve yeni planlarını Pidgeyleri çalmak üzerine kurmuştur.
Malachi çocukları kendilerinin yaşadığı Pidgey postanesine götürür. Orada gezdirdiği ilk yer Pidgey kümesidir. Kümeste Pidgeylere gidecekleri konumu gösteren bir adamla karşılaşırlar. Adam siyah saçlı, uzun boylu, genç görünümlü bir eğitmendir. Sonradan öğrenirler ki adam Malachi’nin dedesidir. Malachi yaralı Pidgey’i dedesine uzatır.

Içeriye girip içeceklerini içerken, Malachi’nin dedesine birkaç soru yöneltirler. Pidgeylerin eğitimini bir meslek sırrı sanan Ash sormaktan çeinir. Ama Malachi’nin dedesi ona cevap verir. Eğitmenler Pidgeyleri eğitmek için onları bir balona koyup şehir üzerinde uçuruyorlar ve rotalarını gösteriyorlardır. Konuşma sırasında Malachi Pidgeylere bakmak için kalkar. Bu sırada Malachi’nin dedesi Ash’e Malachi’nin ileride bir Pidgey postacısı olmayacağını söyler. Bunun nedeni Malachi’nin dedesi kendisi bu işi bıraktığında Pidgey postacılığının bitecek olmasıdır, Malachi’nin dedesi hızla gelişen teknolojinin bu mesleği sona erdireceğinden endişe etmektedir. Çünkü Pidgey postacılığı uçakların, bilgisayarların olmadığı bir dünyada ortaya çıkmıştır. Ancak şimdi iletişim ve ulaşımın Pidgey postacılığının çok önünde olduğu bir dünyada bu mesleğin hiçbir geleceği yoktur.
Malachi bu sırada kümeste, kendisi hakkında konuşulanlardan habersiz, mutlu mutlu Pidgeyler ile oynamaktadır. Alt katta Hemşire Joy, Malachi’nin dedesi ile konuşmuştur. Hemşire Joy 3 saat önce yola çıkmış, hastanedeki pokemonlar için ilaç taşıyan bir Pidgey konvoyunu bekliyordur. Ancak konvoy hedefe varmamıştır. Malachi’nin dedesi kayıp olduklarından şüphelenmiştir. Malachi hemen onları bulmak için gönüllü olur ve bir eğitim balonuna atlar. Kahramanlarımız onu yalnız bırakmaz ve ona eşlik ederler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Mewtwo

Ash havadayken Noctowl’u çıkarır ve Pidgeyleri bulması için yollar. Roket Takımı ise havada tek tek Pidgeyleri yakalayıp, balonlarının altındaki torbaya koymaktadır. Basit bir vakum makinesi ile kolaylıkla onları yakalayabilmekterdirler. Kahramanlarımızı gören Roket Takımı yakalanmamak için etraflarında bir sis bulutu yaratırlar. Sis balonu sarar, ama Noctowl’un gözlerinden kaçmaz. Noctowl ve Pidgey’nin huysuzlanması üzerine kahramanlarımız sis bulutunda bir gariplik olduğu sonucuna varırlar. Pidgey ve Noctowl’un aynı anda sis bulutunu rüzgar ile dağıtmasıyla, Roket Takımı ortaya çıkar. Roket Takımı sis yüzünden zorlukla nefes alıyordur.

Misty, Roket Takımı'nın balonunun altındaki torbayı fark eder ve onu kendilerine vermesini ister ancak Jessie buna karşı çıkar ve Arbok’u yollar Arbok havada bir yere tutunamaz ve düşmeye başlar. Jessie onu havada tutar, ve asılı bir haldeyken zehirli iğneler saldırısını yapmasını ister. Ancak Noctowl öne çıkar ve hipnotizmasını konuşturur, aklı şaşan Roket Takımı bir şey yapamaz. Ve bu fırsatı değerlendiren Noctowl ve Pidgey torbayı yırtar. Torbadan kaçan Pidgeyler ve kahramanlarımnız Roket Takımına saldırır. Roket Takımının balonu yırtılır ve uçarlar.
Ilaçlar sonunda Pokemon Merkezine ulaşmıştır. Pokemonlar iyilşemiştir, herkes mutludur… Roket Takımı dışında. Artık Malachi’nin dedesinin Malachi hakkında hiçbir şüphesi yoktur.

Kahramanlarımız yeni dostlarına veda ederken Pidgey postacılığının güvenli ellere emanet olduğunu biliyorlardı, ayrıca ufuk çizgisinin hemen ötesinde heyecanlı maceraların onları beklediğini de biliyorlardır.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Nurse Joy
Malachi



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani164.gif] [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani024.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Malachi: [Resim: rsiconani016.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani022.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani088.gif] [Resim: rsiconani108.gif] [Resim: rsiconani123.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]

Armenikhi
eline sağlık kalın olması gereken yazılar kalın değil düzeltirsin görünce :)
sadece kalın yerler de değil. birçok yerde hata var. onları acilen düzeltirsen iyi olur :)