Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Unova Bölgesi Gymleri ( Black And White Spor Salonları )
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkdaşlar başlıkdan okunduğu gibi Unova bölgesindeki Gymleri tanıtcam. Mesajlarda hata olduğu için Bazı yerleri renkli yazamadım. Ama hata düzelince renkli yapacam.


1-Stration Salonu

Bu pokemon salonu Stration City’de bulunmaktadır. Lidere ulaşmak için iki kişiyi yenmelisiniz.
Liderinizi başlangıç pokemonunuza göre seçiyorsunuz. Yani gidip ateş pokemonunuzla ateş tipi liderle savaşamazsınız.Lideri yenince size Tm 83 – Work Up- alıyorsunuz. Rozet olarakta Trio Badge’yi alıyorsunuz.


2- Nacrene Salonu

Bu pokemon salonu Nacrene City’de bulunmaktadır.Lidere ulaşmak için 3 kişiyi yeneceksiniz. Son olarakta lider normal tip pokemon kullanmaktadır.
Tüm insanları yendikten sonra bir bulmaca var bunu yapıp lidere ulaşabilirsiniz.Lider Lenora’yı yendikten sonra Tm 67 -Retaliate- ve Basic Badgeyi aliyorsunuz.


3-Castelia Salonu

Castelia Salonu Castelia City’dedir. Lider böcek tipi pokemon kullanmaktadır.Lideri yeninceye kadar. 4 kişiyi yeneceksiniz.
Bu Gym’de de bulmaca vardır.Lideri yenipTm 76 - Struggle Bug-
Tm hareketini alıyoruz.Rozetimiz ise Insect Badge alıyoruz.


4-Nimbasa Salonu

Nimbasa Salonu Adının üstünde Nimbasa City’de Bulunmaktadır.Lider Elektirik tipi pokemonlar kullanır. Artık her Gym’de olduğu gibi bu Gymde de bulmaca var.Trenlere filan biniyorsunuz.
Lider Elesaya ulaşmak için dört kişiyi yeniyoruz.Lideri yenince bize Tm 72 -Volt Switch- Rozet olarak Bolt Badge’yi veriyor.


5- Driftveil Salonu

Drifteil Salonu Drifteil City’de bulunmaktadır. Bu salonda yer tipi pokemonlar kullanılır. Lider Clay’ı yenince size Quake Badge’yi alıyorsunuz. Lidere ulaşmak için 5 kişiyi yeniyorsunuz . Birde asansörlerle lidere ulaşıyorsunuz .
Lideri yenince Tm 78 - Bulldoze – saldırısını alıyorsunuz .


6- Mistralton Salonu

Mistralton Salonu adını bulunduğu şehirden almaktadır. Yani Mistralton City’dedir.Lider Uçan tip pokemon kullanır. Bu Gym Mistralton Salonu askeri bir hangar gibi tasarlanmıştır.
5 kişiyi yenip Lider Skyla’ya ulaşırsınız. Lideri yenin Tm 62 – Acrobatics- ve Jewt Badge yi alın .


7- İcirrus Salonu

İcurrus Salonu İcurrus City’de bulunmaktadır. Bu salon diğer buz tipi salonları gibi buzlardan kayarak lidere ulaşıyorsunuz. Tabii eğitmenlerlede savaşıyorsunuz. Lider Brycen’i yenince Frezze badgeyi alıyorsunuz.
6 kişiyi yenince lidere ulşıyorsunuz. Lideri yenip Tm 79 –Frost Breath- alıyorsunuz


8- Opelucid Salonu

Opelucid Salonu Opelucid şehrindedir. Lider Ejder tipi pokemonlar kulanılır. Eğer Pokemon White oynuyorsanız Lideriniz Drayden’dir Eğer Pokemon Black oynuyorsanız Lideriniz İristir. 8 kişiyi yenip Lidere ulaşıyorsunuz.
Lideri yenince Size Tm 82 – Dragon Tail- ve Legend Badgeyi alıyorsunuz.



Biraz geç oldu ama makalem bitti. Şu sıralar Sınavlar performanslar filan üst üste geldi . Umarım beğenirsiniz Bundan sonra kanto ve diğer bölgeleri tanıtcam. ( Johto Bölgelerinin Gymleri https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=9692 )
:) :)
Black 2 ile birlikte yapsaydın bu makaleyi daha iyi olurdu +2
(22-12-2012, 12:47 AM)Crobat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Black 2 ile birlikte yapsaydın bu makaleyi daha iyi olurdu +2

Onlar ile birlikte yapmayı düşündümde bu sefer karışır diye vazgeçtim. Şimdi Sırada Black 2 İle White 2 salonları var .