Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Türkiyede Yapılsa Siz Hangisini Seçerdiniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Ratata ve 2. Darkrai tasarımlarını çok beğendim :)
Tasarimlari cok begendim fakat bunlari turkiyede bulma imkanimiz varsa hangi magazada oldugu hakkinda bilgi eklersen cok iyi olur
Özel olarak istediğiniz tasarımları (resimleri) T-shirt, uzun kollu giysilere baskı yapan orta ölçekli işletmeler var. İsteyen bulup yaptırabilir. Anladığım kadar arkadaşımız yeterli sayıda olursa satış yapmayı planlıyor, hatta destek bile olmayı düşünüyorum, ancak yönetimin onayı gerekli bunun için.
Yün , iç giyim üzerine bir dukkanımız var ürünleri toptan alma şansım var.1-2 gün içinde baskıcıları ziyaret edeceğim fiyatlar makul olursa ve taleb olursa yapılabilir.

Ben pokemon delilerindenim tshirtlerini -oyuncaklarını alim diyorum amazon dan yurtdışı siparişi vermem gerekyor.

Bunu yapabilecek bir düzenim var , destek ve ilgi olursa kaliteli güzel bir şekilde bunu gerçekleştirebiliriz.Yorumlarınız benim için çok önemli arkadaşlar.
Bir de Eray Beyin dediği gibi forumda paylaşmamın Kurul ve Mehmet bey tarafından bir sakıncası yoksa Devamını getirebilirim.
Hepsini alırım :) Pokemon Style süper :D
Yeni resimler gelmiş güzel :D Şuanda Ben 2-Electabuzz ile 8-Darkrai arasındayım. ;D
darkraili olanı ya da electivire ve magmortarlı olanı seçerdim.
Tasarımları gayet şık buldum. Bence üstünde PokemonTürkiye yazan t-shirtler tercih edilmeli, olmayanların üstüne bir şekilde eklenmeli, hem böylece forumumuz daha kolay tanınmaya başlar ve daha çok üyeyi, pokemon hayranını toplamış oluruz.
5 ve 13 derim :) sonrada bi daha 5 derim :D
(11-12-2012, 01:48 AM)bulldogss_eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]5 ve 13 derim :) sonrada bi daha 5 derim :D

Bende 5 e bayıldım :)

(11-12-2012, 01:48 AM)ari nubar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tasarımları gayet şık buldum. Bence üstünde PokemonTürkiye yazan t-shirtler tercih edilmeli, olmayanların üstüne bir şekilde eklenmeli, hem böylece forumumuz daha kolay tanınmaya başlar ve daha çok üyeyi, pokemon hayranını toplamış oluruz.

Tshirtlerdeki yazılar resimler deistirilebilir şuan kendi hayalimde begendigim tarzları yaratıp (bazı begendigim imajları oynayıp ) sizlere sunmuş bulunmaktayım.Sizde kendi yorumunuzu şöyle olsa daha iyi olurdu diye sölemeniz benim için çok daha iyi oluyor.Pt simgeli tshirt 1 kişi tarafından begenildigi yorumlarda yazılmış ondan dolayı fazla ustunde durmadım ama dersenizki arma gibi Pokemon Turkiye olsun yada arkasında yazsın ad sahibi izin verdigi sürece istekte olursa ona gorede tasarımlar eklerim. Yorum sayısı artsın ona gore yorum alan resimler icinde bir ön eleme yapacağim.Şayet istek olur belirli bir sayıya ulaşılırsa üretim çalışmaları başlıyacaktır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5