Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: pokemon serveri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
iyi günler ben bir metin2 oyuncusuyum lakin pokemonunda böle bir oyunu olmasını isterim çünkü çok güzel bir oyun ola bilcegini düşünüyorum daha önce denemelerimiz oldu ama denemelerde kaldıgı için artık yapmakla ugraşmıyoruz bu yüzden böle bir pokemon adında bir oyun server niteliginde yapa bilmeyi düşünüyormusunuz ??
metin 2 tarzı hiç öyle bir oyun olmadı. Aslında grafikleri en iyi olan pokemon oyunu online-pokemon gibi şeyler sdasfasd :D
(02-12-2012, 07:33 AM)24qarizma24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]iyi günler ben bir metin2 oyuncusuyum lakin pokemonunda böle bir oyunu olmasını isterim çünkü çok güzel bir oyun ola bilcegini düşünüyorum daha önce denemelerimiz oldu ama denemelerde kaldıgı için artık yapmakla ugraşmıyoruz bu yüzden böle bir pokemon adında bir oyun server niteliginde yapa bilmeyi düşünüyormusunuz ??

O işler o kadar basit değil sen nintendo dan izin alamdan bahsettiğin gibi bir oyun yaparsan başın çok büyük belaya girer. Pokemon ve ya diğer animelere telif hakkın olmadan oyun yaparsan hapse girme olasılığın çok yüksek.Ya PokeTibia tarzı bir şey yapabilirsin ya da PWO gibi.Daha iyi grafikli oyun için hem bu işin ''Şahlarını'' bulman gerekir hem de telif hakkı alman gerekir.Ayrıca oyun yapmak da o kadar basit değil.Hele iyi grafikli bir oyunu yapmak hiç değil.
Konu başlığının hepsini büyük harfle yazmak yasaktır, lütfen kuralları okuyunuz. En kısa sürede başlığı düzeltin yoksa konu silinecektir.
Hotd dedigini anlıya biliyorum lakin bu kadar iyi bir oyunu hazırlamayı düşünen bir ekip zaten telif hakkı ve sponsor ister. kolay olmadıgını biliyorum ama yapıla bilmicek birşey değil bunuda biliyorum.. yinede konuyla ilgilendiginiz için teşekkürler..