Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon tibia Server önerisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Oynadığın oyunun linkini ver, kolay mı deil mi test ediyim, Bilmediğin konu hakkında konuşma demişsin, ben PokéTibia ile Pokemononline.com.br'nin ilk çıktığı zamandan beri ilgileniyorum ve yeterince bilgim vardır, emin olabilirsin ;) O dediğim www.online-pokemon.com sitesinde de saçma dediğin bu adam bu PokéTibia işiyle 2010'dan beri uğraşıyo ve herşeyi kendisi hazırladığını (başkalarının hazır dosyalarıyla açmadığını iddia ediyor) 2 gün sonra açıldığında test edeceğiz bakalım nasılmış diye.
(27-11-2012, 02:20 AM)Zombi TR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oynadığın oyunun linkini ver, kolay mı deil mi test ediyim, Bilmediğin konu hakkında konuşma demişsin, ben PokéTibia ile Pokemononline.com.br'nin ilk çıktığı zamandan beri ilgileniyorum ve yeterince bilgim vardır, emin olabilirsin ;) O dediğim www.online-pokemon.com sitesinde de saçma dediğin bu adam bu PokéTibia işiyle 2010'dan beri uğraşıyo ve herşeyi kendisi hazırladığını (başkalarının hazır dosyalarıyla açmadığını iddia ediyor) 2 gün sonra açıldığında test edeceğiz bakalım nasılmış diye.

üyeliğimi aldim oyunun açılmasını bekliyorum insallah güzeldir :)
peki bende denicem o oyunu insallah değer verilmiş bi oyundur

ya bu oyunu inidirdim ben buluşalım oyun açılınca tmmı :)

bide ilk şehir town olrak hangini seçelim hemen söyleyin olurmu

ya bu tehlike olabilir diyor clienti indiiryom hata veriyor kurarken yoksay diyorum acılmıyor bu seferde yardım edin
www.online-pokemon.com client'ini şimdi indirmeyin, oyun açıldığında indirin, bu Client eski olabilir, oyun açıldığında tahminimce yeni Client eklenecektir.

EDiT : Benim Başlangıç şehrim Saffron City.Admin'e de Client hakkında mesaj attım, cevap verdiği zaman sizlere de söylerim ;)
yarına kadar hangi oyunu oynucam ya off pokemon portal hep kapanıyor bide sıkıcı biraz kimse olmadından türk olarak
oyunun forum sayfasında Client'ten görüntüler https://www.forum.online-pokemon.com/sho....php?t=220 ve Harita Güncellemesinden görüntüler paylaşılmış, isterseniz bakabilirsiniz. https://www.forum.online-pokemon.com/sho....php?t=241

Resimlerden gördüğüm kadarıyla Pokémon resmine tıkla Pokémon çıksın olayı yok ama Ataklara Mouse ile tıklayıp atak yaptıracağımız sistem eklenmiş görünüyor. Daha neler var yarın yaşayıp göreceğiz artık.
(27-11-2012, 08:29 PM)Zombi TR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]oyunun forum sayfasında Client'ten görüntüler https://www.forum.online-pokemon.com/sho....php?t=220 ve Harita Güncellemesinden görüntüler paylaşılmış, isterseniz bakabilirsiniz. https://www.forum.online-pokemon.com/sho....php?t=241

Resimlerden gördüğüm kadarıyla Pokémon resmine tıkla Pokémon çıksın olayı yok ama Ataklara Mouse ile tıklayıp atak yaptıracağımız sistem eklenmiş görünüyor. Daha neler var yarın yaşayıp göreceğiz artık.

Ben de Saffronda yım ismim Deniztr oyun açılınca beraber oynarız :) (Başlangıç için Caterpie aldım XD )
Benim başlangıcım her zamanki gibi Rattata :D Çok Wild'dir kendisi :D
Ben sırf Butterfree'yi benim özel çevirimden (Özgür tereyağı XD ) dolayı alıyorum bir de uyutma şaşırtma gibi özellikleri olduğu için.
arkadaşlar yazdığınız yorumları ve resimleri inceledim oyun hoşuma gitti bende başlamak istiyorum ama oyun şu an açıkmı ? client ı indirimmi ve nasıl oynandığı konusunda kısa bir bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7