Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Yellow [Cep telefonları için! (Java) ] | MeBoy emulatorüyle... [MSTurk]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
ǖnceki anlattığŸım konudaki yolla sizlere bir oyun hazırlamak istedim. (https://pokemonturkiye.com/forum/java_te...655.0.html)
Oyun olarak Pokemon Yellow'u seçtim. VereceğŸim oyun telefonunuzda az da olsa kasma yapabilir. Ama oyundan soğŸuyacak kadar değŸil.  :wink:
Alt tarafta bağŸlatısını vereceğŸim oyunu PC'nize indirip bluetooth, kızılötesi, USB kablo veya herhengi bir yolla telefonunuza atıp, kuracaksınız.

BağŸlantıyı vermeden önce birkaç önizleme koyayım.
[Resim: scr093308.png] [Resim: scr093331.png] [Resim: scr093636.png]

Son olarak oyunu kaydetmek isterseniz; oyunda * (yıldız) tuŞuna basıp ''Save'' seçeneğŸine basın, uyarıya da ''Yes'' deyin. Oyununuz kaydedilmiŞ olacak. KaydetmiŞ olduğŸunuz oyunu tekrar açmak için. MeBoy'dan ''Start Game'' 'e girip aynı Şekilde Pokemon Yellow.gbc 'yi seçin. Oyunun tanıtımı geçtikten sonraki ekranda ''Continue Game'' 'i seçin.

Pokemon Yellow GBC Java: Pokemon Yellow Java - PokemonTurkiye.com - MSTurk
ZIP parola: pokemonturkiye.com

Herkese kolay gelsin. :haha:
saol hocam güzel olmuş.Emeğine sağlık.
Sağolasın adminim, yakında diğer serileri de koyarım. Baktık oyunlar çok oldu, cep telefonları için ayrı bölüm bile açılabilir. :haha:
Çok güzel bir paylaşım. İndirdim ve başladım oynamaya. Daha ayrı bir zevki var Gba'dan. :)

Bir de aklıma takılan bir soru var. Bluetooth özelliği var. Acaba bu özellik ile başka bir telefonda ki oyunla trade, battle gibi uygulamaları gerçekleştirebiliyor muyuz?
Paylaşım için teşekkürler,Generation II veya III oyunlardı telefon çalıştırıyormu?(Pokémon crystal,ruby,emerald,fire red vb.)
vbagx emulatörüyle gba oyunlarını oynayabilirsiniz.tabi telefonunuz symbian destekli olmalı.
Yaw çin malı telefonlarda oynayabiliyormuyuz  :zx:
yav çok teşekkürler acaba crystal i oynayabilirmiyiz
evert crystalin bir oyunu bile ver cep telefonları için. bende vardı eskiden. ama şimdi bal gili fire red,emerald liquid crystal oynuyorum cepte.
Sağol da gb veya gbc dışında gba atmanın bi yolu yok mu.. Bide benim Windows Mobile 6.1 var GBA emu bilen var mı buna..?
Sayfalar: 1 2