Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon kasmada yardım!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
evet arkadaşlar pokemon kasmada yardımcı olmaızı istiyorum.pokemon heart gold oynamaktayım.Nintedo 3ds de oynuyorum.pokemonlarım levelleri çok düşük oyun ilerledikçe.nasıl hızlı ve kolay kasabilirim? oyunu bitirmek istiyorum...
Sen oyunun akışına göre oyna zaten gym leader'lerini yendikçe levelin yükselecektir. Sana tavsiyem tüm pokemonlarının levellerini birbirine yakın tut. Ben böyle yapmadığım için oyunu baştan bitirdim.

Smile
npcleri atlama mutlaka hepsiyle dövüş dandik pokemonun varsa kullanma birde az pokemon daha iyidir :D
6 lı takım seç kendine bi tane onlardan başka pokemon geliştirmeye çalışma
Pokemonlara Ev Training yap.

Ev Training>Level kasma
Bir altılı yerine dörtlü seçip onları sıkı bir şekilde kasabilirsin.
dövüşebileceğin her rakiple dövüş.bir de 6'dan fazla pokemon kullanma.heartgold uzun oyun zaten,pokemon kasmak çok zor değil.
Önce kendine düzgün bir altılı belirle. Çimlerde çıkan Pokemon'lardan kaçma ve NPC'lerin hepsini yen. Bir de, sadece bir Pokemon üzerine yoğunlaşma. yasar177'nin de dediği gibi altılında olan Pokemonların levellerini birbirine yakın tut. Her Gym'de altılından farklı Pokemon'lar çıkarmaya çalış.
Düşük level Pokémonlarına Exp. Share, Lucky Egg gibi itemler tutturabilirsin. Böylece bu Pokémonlar savaşa girmeden bile Exp'in yarısını alırlar. Eğer konsollarda oyunuyorsan takastan aldığın Pokémonları eğitebilirsin, bu Pokémonlar savaş sonunda normalin 2 katı Exp kazanırlar. Ayrıca eğer şanslıysan Pokérus'lu Pokémon'un varsa tüm takımına bulaştırıp savaşlara çıkabilirsin. Normal virüslerin tersine Pokérus yararlı bir virüstür ve Pokémon'Un 2 kat exp almasını sağlar. Pokérus oyunun içinde olan bir şey, hile değil merak etme, ama Pokémonunda çıkma ihtimali çok düşük.
Yuksek levelli pokemonlarin ciktigi belli yerler bul mesela silver da whirl islands'a giderken cok sayida tentacruel cikiyor.Veya Vs seeker bul gerisi zaten basit Miao
Sayfalar: 1 2