Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 163 - The Bug Stops Here
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Bug Stops Here
Japonca Adı: Insect-Bird Mostly! Caught At Nature Park
Türkçe Adı : Böcekler Durduruluyor


[Resim: genizet.png]

Parka doğru ilerleyen dostlarımız orada Böcek Pokémon'u Yakalama Yarışması yapılacağını öğrenirler. Yarışmanın ödülünü öğrenmek isteyen Ash, görevliye sorar. Görevli ödülün Güneş Taşı ve yakalanan Böcek Pokémon olduğunu söyleyince Ash iyice heyecanlanır ve yarışmaya katılmak ister.

Kayıt sırasına girmek için ilerleyen dostlarımız Casey ve Chikorita'sı ile karşılaşır. Her zamanki gibi heyecanla Electabuzz Takımı'ndan bahseden Casey, onlar gibi olup yarışmayı kazanacağını söyler.

Diğer taraftan Roket Takımı da yarışmaya katılmak için parka gelir. Ancak görevli bu yarışmanın 16 yaşından küçükler için olduğunu söyler. Bunun üzerine Jessie yaşının büyük olduğunu söyleyen görevliyi bunu söylediğine pişman eder.

Kayıtlar tamamlandıktan sonra yarışmanın kurallarını açıklamak üzere bir yetkili ortaya çıkar. Her eğitmenin bir Pokémon kullanacağını ve Pokémon yakalarken Orman Topu kullanılacağını söyleyen yetkili son olarak herkesin sadece bir Pokémon yakalayabileceğini de belirtir.

Yarışma başladıktan sonra Brock ve Misty onları ekrandan izlerken, Ash bir Weedle ile karşılaşır. Pikachu saldırmak üzereyken Casey ve Chikorita'sı onlardan önce davranıp Weedle'ı yakalar. Buna sinirlenen Ash, Casey'e sert çıkar ama Casey'in durdurulamaz çenesi Ash'i bastırır.

Yarışma devam ederken işler Misty için pek açıcı olmaz. Böcek Pokémonlar'ından çok korkan Misty yarışmayı dahi izleyemeyecek kadar tedirgindir.

Yarışmaya katılmak için hileli bir yol seçen Roket Takımı işe koyulur. Venomoth kostümlü Jessie karşısında bir erkek Venomoth görünce onu etkilemek için elinden geleni yapar. Ama yaptıkları Venomoth'un Sersemletme Tozu kullanıp kaçmasına sebep olur.

Casey ve Chikorita başka bir Böcek Pokémon'u bulmak için ormandaki ağaca saldırırlar. Saldırının etkisiyle ağaçtan bir Pineco sürüsü düşer. Büyük bir başarıyla tüm Pinecolar'ı temizleyen Chikorita iyice yorulmaya başlar. Ancak Casey'in güvenini boşa çıkarmak istemeyen Chikorita güçlü durmaya çalışır.

O sırada çalılıkların ardında bir hareketlenme gören Casey bunun bir Scyther olduğunu anlar. Chikorita Yaprak Bıçağı kullandıktan sonra gücünün tükendiğini farkeder ama Scyther onun aksine daha yeni ısınmaya başlar. Çaresiz Chikorita ardı ardına darbeler alır ama Casey için her seferinde ayağa kalkar. Casey'in baskıları devam ederken, Ash ortaya çıkar ve buna bir son vermesini söyler. Casey, Ash'in uyarılarını dinlemezken, Scyther'da Chikorita'yı etkisiz hale getirir. Chikorita'ya bitirici darbe yapmaya hazırlanan Scyther'ı, Pikachu Yıldırım Oku kullanarak durdurur. Ash ve Pikachu Scyther'ı üzerlerine çektikten sonra Casey Chikorita'nın ortadan kaybolduğunu farkeder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Cubone

Brock ve Misty yarışmayı yorumlarken, Misty Togepi'nin de ortadan yok olduğunu anlar. Misty Togepi'yi etrafta ararken Togepi bir anda ekranda karşılarına çıkar.

Casey Chikorita'yı bulduktan sonra Scyther'i yakalamaları gerektiğini söyler ama kırgın Chikorita, Casey'i dinlemeden uzaklaşır. Togepi'yi Casey'in yanında bulan Misty, Casey'e yarışmanın mı yoksa Chikorita'nın mı daha önemli olduğunu sorar. Casey düşünmeden Chikorita'nın daha önemli olduğunu söyler. Misty ise bunu ona göstermek için yanlış bir yol seçtiğini ve Chikorita'yı çok zorladığını söyler. Brock ve Misty'nin uyarılarıyla hatasını anlayan Casey üzülürken olanları uzaktan izleyen Chikorita ortaya çıkıp Casey'i üzdükleri için Brock ve Misty'e kızar. Chikorita'dan özür dileyen Casey, Chikorita tarafından affedilir.

Ash ve Pikachu, Scyther'ı yakalamak için sinsice hareket ederken karşılarına bir Beedrill sürüsü çıkar. İçlerinden birini yakalamak isteyen Ash, her zamanki gibi savaşmadan Orman Topu'nu fırlatır ancak bu işe yaramaz. Bunun üzerine Pikachu, bir Beedrill'a Yıldırım Oku kullanarak onu etkisiz hale getirir. Hemen ardından Ash onu Orman Topu ile yakalar.

Pikachu ve Ash galibiyeti kutlarken aniden Roket Takımı'nın çukur tuzağına düşerler. Ancak bu seferki tuzak sıradan bir tuzak değildir. Kafes ile çevrili çukur dostlarımızı kilitler ve Roket Takımı onları balonla yukarı çeker. Pikachu kafese kırmak için Yıldırım Oku kullanır ama bu sadece Ash'e zarar verir. Dostlarımız ne yapacaklarını düşünürken Misty, Brock ve Casey ortaya çıkar.

Casey, Chikorita'ya Yaprak Bıçağı kullanmasını söyler ama bu bir işe yaramaz. Roket Takımı balonla birlikte uzaklaşmak üzereyken Casey, Chikorita'ya cesaretlendirecek şeyler söyleyerek güçlü bir hamle yapmaları gerektiğini söyler. Bu sözlerin ardından Chikorita evrim geçirir. Olayları şaşkınlıkla izleyen Ash bir kontrol etmek ister.

Bayleef: Yaprak Pokémon'u. Chikorita'nın evrimleşmiş hali. Bayleef boynunun etrafındaki yapraklardan bir aroma salgılar ve Yaprak Bıçaklar'ı ekstra güçlü olur.

Geri adım atmayan Roket Takımı, Bayleef'e doğru beyzbol topu şeklinde bir roket fırlatırlar. İyice odaklanan Bayleef Yaprak Bıçağı ile roketi doğrar ve bununla da kalmayıp kafesi de yere indirir. Roket Takımı'nın işini bitirmek için Pikachu Gök Gürültüsü ile onları havaya uçurur.

Yarışma bittikten sonra yakaladığı güzel Beedrill ile galip olan Ash, Güneş Taşı ve Beedrill'a sahip olur.

Ayrılık vakti geldiğinde Ash, Beedrill'ı Casey'e vermek ister. Sarı Pokémonlar'a hastalığı olan Casey duygulanarak bunu kabul eder. Casey teşekkürlerini sunmak için Electabuzz Marşı'nı söyleyip dostlarımızı uğurlar.

Casey'nin takım ruhunu yücelten Electabuzz Marşı'ndan sonra kahramanlarımız yine yola koyuldu. Johto üzerindeki bu yol devam ettikçe, her zaman heyecanlı serüvenlere ve unutulmaz anılara sahne oluyordu...



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Casey


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani015.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Casey: [Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani153.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani046.gif] [Resim: rsiconani049.gif] [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani167.gif] [Resim: rsiconani204.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Casey'in Chikorita'sı, Bayleef'e evrimleşir.
- Ash bir Beedrill yakalar ancak onu Casey'e verir.
- Ash yarışmayı kazanır ve bir Güneş Taşı elde eder.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
beedrill animede güçlü gösteriliyor. keşke bırakmasaydı severim beedrilli :D