Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Efsanevi Pokemonların Yerleri(Görsel Olarak)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(10-07-2009, 08:49 PM)Zapdos link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya abicim ben deoxys, ho-oh, latios ve mew'e gitmek için biletleri aldım ama limana gidiyorum kadınla konuşuyorum, beni götürmüyor. Bi yardım eder misin?

Bileti satınmı aldın fuardamı verdiler.ve 8. ve 9. adaya gitmek için mystery ticket gerek ben gittim üçgen bulmacasını  1 dkde bitirdim tüm  pokeleri aldım
navel rock a ve birth island a nasıl gidiliyo??
Biletleri var.Birth ısland için Aurora,Navel rock için Mystery ticket.İkiside eventlerde verilen ticketler yani bizim elde etmemiz nerdeyse imkansız bir olay.Gameshark kullanmalısın.Sitede kodları var.
benim oynadığım oyunda poke mart ta satılıyor ikisinide aldım ama gidemiyorum
ben entei suicune ve raiko nun oyunda olup olmadığını bile bilmiyodum  ve o resimlerde ki yerleri de hiç görmedim şimdiye kadar duymadım da   
güzel paylaşım öğrendiğim iyi oldu şimdi gidip oralara bi bakayım
güzel paylaşım
firereddeki yalnızca omanyte ve wiglupuff dışındaki oyunda olan bütün pokemonları yakaladım kantonun çimenlerini bu vesileyle defalarca dolaştım ama suicuneye rastlamadım.Ya bunun belirli bir yerimi var charmanderıda başladık ama ne entei ne suicune hiçbiri gözükmedi.
(10-02-2011, 02:05 AM)platin link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:firereddeki yalnızca omanyte ve wiglupuff dışındaki oyunda olan bütün pokemonları yakaladım kantonun çimenlerini bu vesileyle defalarca dolaştım ama suicuneye rastlamadım.Ya bunun belirli bir yerimi var charmanderıda başladık ama ne entei ne suicune hiçbiri gözükmedi.
Çıktıkları belli bir yer yok.Dolaşırken rastgele çıkacaklar.
(10-02-2011, 02:11 AM)webemperor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çıktıkları belli bir yer yok.Dolaşırken rastgele çıkacaklar.
Benim telefondan  oynadığımdan oyunlarda hata var sanırım emeraldda da wailord ile regiler için gerekli diğer pokemon çıkmıyor.Sürüm hataları var.Leaf greende de magmar çıkmıyordu.
(12-02-2011, 12:38 PM)platin link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim telefondan  oynadığımdan oyunlarda hata var sanırım emeraldda da wailord ile regiler için gerekli diğer pokemon çıkmıyor.Sürüm hataları var.Leaf greende de magmar çıkmıyordu.
ne uğraşıon o kadar program war bi dünya  ayarla çimenlerde  istediğin pokemon çıksın
Sayfalar: 1 2 3