Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Sevdiğiniz Tür ve Nedeni
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Kesinlikle steel türü.Birkaç tür dışında çoğu türe dayanıklı ve saldırıları genelde güçlü.Ayrıca Aggron gibi bir karizmayı barındırıyor.
su = çok tatlı çevik güçü ve şirin oluyorlar

ateş = çok güçlü ve havalı oluyorlar
Su genelde yavaş su türlerine sahip olmama rağmen toprak ve çimenle beraber kullanıldığında rakibin burnundan getirebilir.Hele feraligatr gibi birine eğer hızlı ve çimen veya elektrik türü saldırı bilmiyorsanız işiniz yaş demektir.
Not:Feraligatr ım 252 speed atk jolly nature ve swords dance biliyor.
Normal ve peri.Normal tür pokemonları sevme nedenim genelde çetrefilli tasarımlara değil sade tasarımlara sahip oluyorlar.Ayrıca en güçlü pokemonun bulunduğu tür.Peri ise yıllardır beklediğim tür ve pokemonları çok hoş.
Dragon türleri. Nedeni ise havalı olmaları ve genellikle animelerde ve oyunlarda oldukça güçlülerdir. Thunderbolt, Ice Beam, Surf, Flamethrower gibi çeşitli saldırılar öğrenebilirler.
1.Jenerasyonda şüphesiz psişikdi, ama 2.jenerasyonla birlikte steel türü çıkınca diğer tüm türlerin bir adım ötesine çıktı.istatiksel olarak şuanda en iyi tür steel.Ondan sonrakiler şu 6 tür dışında( grass,ice,poison,bug,rock,normal) yakın gibiler ayırt etmek istemiyorum.bu arada saydığım 6 tür en kötüleri.
elektrik 3 resiste ve 2 super effctive rağmen tek zayıflığı var ki onuda levitate yada magnet rise ile yenebilirsin :)
Fairy :P dragonlara ölüm
(12-08-2013, 08:48 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fairy :P dragonlara ölüm
Magnezone fairylere ölüm :D (steel fairye karşı süper güçlü olacakmış :p)
Ateş . Çok güçlüler.
Sayfalar: 1 2 3