Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Genwunner nedir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hepsi ayrı ayrı iyiler benim gözümde. Ash'in Pokemon'ları biraz daha duygusal oluyor onlar daha çok seviliyor tabi ki. :D
yeni nesli eskilerden daha çok seven tek ben miyim O.o

ne bileyim eski nesil de pokemonlar daha basit ve daha az yaratıcı geliyor(ama tabiki 1.nesli de seviyorum )
bence yaşla alakalı. çocukken ilk nesillerle büyüyenler onlarla bıraktı pokemonu. belli aradan sonra da yenilere alışmak zor geldi çoğu için. zaten millet olarak fazlaca ön yargılıyız. bununla da birleşince ülkemizde bolca genwunner oluştu.
Herşeyin ilki daha çok sevildiğinden ilk nesiller biraz daha el üstünde tutulur ki editörümüzünde dediği gibi Jynx ''benim pek sevmediğim bir pokemondur'' gibi pek sevilmeyen yerlere vurulacak pokemonlarda var 1. nesilde bu tür pokemonlar her sezonda var aslında bu düşünce tabiki biraz saçma sonuçta sinnoh taki çoğu pokemon gerçekten iyidir unova biraz hayal kırıklığı olmasıda bu durumu arttırdı ama br sezona göre böyle bir karar verilemez bence.
Eski nesil pokemonları sevmek,yeni pokemonları dışlamak demek.Çok saçma bir şey :(
1.nesildeki bütün pokemonları severim özellikle Charizard ama diğer nesillerdeki pokemonların bir çoğunu sevmiyorum hele 5.nesil
Genwunner'lık zaten ilk nesili diğer nesillerden daha çok sevme değil,ilk nesil olmayan nesilleri yok saymadır.Pokemonu ilk nesilde bırakmayan herkesin sevdiği ve sevmediği nesil vardır zaten ki bu gayet doğal ben de 3.nesili pek sevmiyorum mesela.
Sayfalar: 1 2