Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 162 - Air Time
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Air Time
Japonca Adı: Radio Tower Battle! Center Crossover!
Türkçe Adı : Yayın Zamanı

[Resim: genizet.png]

Plain Rozeti'ni kazanmanın verdiği heyecanın ardından Ash ve arkadaşları, Pokémon Merkezi'nde güzel bir kahvaltı yaptı.

Pokémon Merkezi'nde bir adam Ash’e doğru heyecanla yaklaşmaktadır. Bu adam Britney’i yenip, Plain rozetini alan herkes ile röportaj yaptıklarını söyler. Adam bir radyonun yapımcısıdır ve Hemşire Joy’un Ash’in Britney’i yendiğini söylemesi ile Ash ile röportaj yapmaya karar vermiştir.

Bu sırada Roket Takımı yiyecek bulma umuduyla bir radyo istasyonuna girmeye çalışır. Ancak bekçi onları durdurur, bunun üzerine Roket Takımı ünlü gibi giyinip binaya girerler. Bir yapımcı asistanı ise gerçekten onların sanatçı olduklarını sanıp onları şova çağırır. Jessie, James ve Meowth Pokémon vantriloğu sanılarak röportaja başlarlar.

Ash ve arkadaşları ise Profesör Oak ile konuşuyordur. Ash bütün Palet Kasabası'nın onu dinleyeceğini duyunca titremeye başlar. DJ Merry’nin ona bir Pokémon maçında olduğunu hayal etmesini söylemesi ile Ash kendine gelir ve rahat bir biçimde konuşmaya başlar. İlk önce hedefini söyler, bunun ardından Johto altılısını ve bundan sonra hangi salona gideceğini. Bu noktadan sonra konuşma biter. Ash ve arkadaşları çıkışta Roket Takımı ile karşılaşırlar, ancak onların kim olduklarını anlamazlar ve program hakkında konuşurlar.

Onlar konuşurken bir asistan koşarak yanlarından geçer ve birkaç kişinin kasetleri tahrip ettiğini söyler. Bunu duyan yapımcı Roket Takımı’nı (Vantrilog olarak) programa çıkmaları için zorlar. Roket Takımı ise 5 yıldızlı bir büfe karşılığında programa girer. Ash ve arkadaşları da programa girer.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Pikachu

Herkes program için rollerini ezberlemektedir ve beklenen an gelir: “Cesur Goldenrod Prensinin Destanı” başlar. Kalesini özleyen Goldenrod prensinin evine dönüşü hakkındaki bir hikayedir bu. Goldenrod Prensi ve arkadaşları bir Charizard üstünde Goldenrod kalesine doğru gitmektedir. Kalenin etrafını kumlar sarmıştır. Hikayenin bu noktasından sonra Jessie metne bağlı kalmaz ve Meowth’a Ash’i tırmalattırır. Bunun üzerine Merry hikayeyi toparlamak için konuya girer ve devam eder. Prens annesine Goldenrod kalesinin neden bu hale geldiğini sorar, kraliçe ona Goldenrod kalesinin kalbinde yatan bir taşın yüzünden böyle olduğunu söyler ve onu tuzağa düşürür. Bundan sonra Jessie yine metinden sapar ve yeni bir hikaye ile devam ederler. Buna göre Soket Takımı adlı yeni bir güç kral ve kraliçeyi hapsetmiştir. Prens hemen Charizard’ı ile Soket Takımı'na alev püskürür ve meydanda bir deliğe gider. Jessie yine sapar ve çukurun insanı 3000 yıl sonrasına götüren bir zaman makinesine dönüştüğünü söyler. Prens bu deliğe atlar ve Soket Takımı ile 3000 yıl sonra savaşırlar. Meowth bu dünyada bir cyborga dönüşür. Prens, Chikorita ile Meowth roketini yere düşürür.

Tam bunlar söylenirken stüdyoda Roket Takımı ayağa kalkar ve Ash’in Pikachu’sunu çalar. Kendilerini tanıtır, ve kulenin tepesine doğru kaçmaya başlarlar. Ash, Chikorita’sıyla beraber kulenin tepesine çıkan Roket Takımı'nı kovalar. Tepede Roket Takımı Arbok’u yollar, Arbok zehirli iğnelerini Chikorita’ya atar. Chikorita bunlardan sıyrılır ve Jilet Yaprakları ile hem Arbok’u yener hem de balonun iplerini keser. Pikachu böylece Ash’in ellerine düşer. Bir yıldırım ile Roket Takımı'nı fırlatır. Böylece hikaye de biter ve Goldenrod Şehri kurtulur.

Başarılı radyo programları için kahramanlarımıza teşekkür ederiz, artık yayında değiller ama bu sefer onları yeni süprizlerin beklediği Ecruteak Şehri'ne giderken görüyoruz.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
DJ Merry


[Resim: pokemonlar.png]

Ash:[Resim: 025.png][Resim: 152.png]


Misty: [Resim: 175.png]


Jessie:[Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]


Rocket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi:[Resim: 006.png]


[Resim: olaylar.png]

-Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]

Armenikhi