Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 161 - A Dairy Tale Ending
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Dairy Tale Ending
Japonca Adı: Miltank! Revenge Battle
Türkçe Adı : Mandıra Masalının Sonu


[Resim: genizet.png]

Geçen bölümde kahramanlarımız sonunda Goldenrod Şehri’ne ulaşmıştı ve Ash orada Goldenrod stadyum lideri Whitney ile Johto Rozeti için bir maç yapmıştı. Miltank’i yenmek imkansız gibiydi ve şimdi yenilen Ash, yeniden maç yapmak ya da geri çekilmek için karar vermeliydi.

Hemşire Joy ameliyathaneden çıkınca Ash, Pokémonlar’ının iyi olup olmadığını sorar. Hemşire Joy onların yarına iyileşeceğini söyler. Sabah olunca Ash, Pokémonlar’ına tekrar kavuşur. Ash, Pokémonlar’ıyla hasret giderirken Whitney, Pokémonlar’ın durumlarına bakmak için gelir. Whitney, dostlarımızı Milton amcasının Miltank Mandırası’na götürür. Whitney’in amcası dostlarımıza Miltank sütü ikram eder. Dostlarımız bu sütü çok beğenirler.

Roket Takımı yorgun bir şekilde yürümektedir. James bu yorgunluğa katlanamaz ve kendini yere bırakır. Arkasından Jessie’de yorulduğunu söyler ve yere çöker. Meowth, daha Pokémon yakalayamadıklarını ve bu yüzden yola devam etmeleri gerektiğini söyler. Önlerine bakan Roket Takımı Miltank Mandıraları’ndan birini görür. Roket Takımı’nın aklına ilk Miltank sütünden yapılan yiyecekler gelir. Meowth, bir ahır gördüğünü söyler ve ahıra doğru yürümeye başlarlar.

Milton amca, sadece süt değil peynir ve yoğurt yaptığını da söyler. Ash onları da tatmak istediğini söyleyince Whitney onlara istediklerinden istedikleri kadar alabileceklerini söyler.

Roket Takımı ahır zannedikleri yere girer. Ahır aslında yiyeceklerin saklandığı depodur. Buzdolabını gören Roket Takımı kapağı açar ve karşılarında sütler, yağlar, yoğurtlar bulur. Roket Takımı yemek yerken kahramanlarımızla karşılaşırlar. Roket Takımı aldıkları yiyeceklerle kaçarken Pikachu, Yıldırım Saldırısıyla Roket Takımı’nı durdurur. Roket Takımı savaşmak için Arbok ve Weezing’i seçer. Whitney ise Miltank’i seçer. Miltank, Yuvarlanma Saldırısıyla kolay bir galibiyet alır. Roket Takımı’ da çarpmanın etkisiyle gökyüzüne doğru havalanır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Snorlax

Milton amca süt sağarken dostlarımıza bugün yorulduklarını ve eğlenmeye gidebileceklerini söyler. Bunun üzerine Whitney ben Miltank ile antreman yapmaya gidiyorum der. Arkasından da Ash ve arkadaşları gider. Whitney antreman yaparken Ash, Miltank’i yenmenin yollarını düşünür.

Roket Takımı, Whitney’in Miltank’ini görür. Roket Takımı, dostlarımıza dev bir varilin üzerinde gözükür. Dev varilden uzun ve büyük bir el Miltank’i yakalar. Roket Takımı, dev varili kahramanlarımızın üstüne sürer. Kahramanlarımız kaçışırken bir diğer el de Pikachu’yu yakalar. Whitney durumu Milton amcaya haber verir. Ash, hızla gelen varile karşı Cyndaquil’i seçer. Cyndaquil’in saldırısıyla varil kendi etrafında dönmeye başlar. Ash bu seferde Totodile’yi seçer ve Su Tabancası’yla yerde hendekler açmasını ister. Roket Takımı’nın varili hendekler sayesinde durur. Varili yönetmeye yarayan kolda James’in elinde kalınca Pikachu’nun Yıldırım Saldırısı gelir. Bu sayede dev varil patlar ve Roket Takımı bir kez daha gökyüzüne uçar.

Ash bu olaylar sonunda Whitney’e bir teklif sunar. Hemen burada maç yapalım der ve eğer ben kazanırsam yarın Spor Salonunda bir maç yapma hakkı elde edeyim der. Whitney bunu kabul eder ve maç başlar. Ash ilk olarak Cyndaquil’i seçer. Whitney’in Miltank’i Yuvarlanma Saldırısını kullanır. Cyndaquil, Miltank’in Yuvarlanma Saldırıları sayesinde maça devam edemez. Ash bu sefer Totodile’i seçer. Totodile, savaşmak yerine yerde hendekler açmaya başlar. En son Totodile, yuvarlanan Miltank’in üzerine çıkar fakat Miltank, Totodile’i üstünden atar ve ona sert bir şekilde çarparak Totodile’i’ de saf dışı bırakmayı başarır. Son olarak Ash, Pikachu’yu seçer. Pikachu çevikliği sayesinde Miltank’in ataklarından kurtulmayı başarır. Pikachu hendeklerden birinin içine girer. Miltank tam üstünden geçerken sırtıyla onu havaya fırlatır. Havadayken de Yıldırım Saldırısına maruz kalan Miltank, savaş dışı kalır ve maçı Ash kazanır. Whitney, Ash’e Plain Rozetini verir. Ash, stadyumda savaş yapmadıklarını söylesede Milton amca Ash’in o rozeti alması gerektiğini söyler. Ash, rozeti alır. Bu sayede üç rozet toplamış olur.

İlk maçlarından sonra Ash, Whitney’i yenemeyecek gibi görünüyordu ama şimdi ellerinde üçüncü Johto Ligi rozetiyle kahramanlarımız yeni arkadaşlıklar, yeni rakipler ve yeni maceralarla karşılaşmak üzere Johto Yolunu takip ediyor.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy
Whitney
Milton



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani155.gif] [Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Whitney: [Resim: rsiconani241.gif]


Milton: [Resim: rsiconani241.gif]



[Resim: olaylar.png]

- [Resim: 15.gif] Ash, Whitney'i yendi ve Plain Rozeti kazandı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige