Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Heart Gold Ateş Pokemonu Arıyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
ds de wifi savaşı yapmiycaksak ölelim kanka ben mesela 10/100 oyun için 90/100 akrabalrımla ve wifi maçları için alcam ss yi yani kendi kendine bilgisayarla kapışmanın bir zevki yokki?!
(25-10-2012, 10:28 AM)TrAiNeRDoLpHin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ds de wifi savaşı yapmiycaksak ölelim kanka ben mesela 10/100 oyun için 90/100 akrabalrımla ve wifi maçları için alcam ss yi yani kendi kendine bilgisayarla kapışmanın bir zevki yokki?!

Bizim ailede ve arkadaşlarımdan kimse bilmiyor pokemonu :D O bakımdan ben almadım bilgisayardan oynuyorum xasda :D
benimde kardeşim 2 kuzenim oynuyo diğerlerinin imkanı olsa onlarada öğretcem ama yok
ben ve kardeşim johto oynuyoruz o raikou yu ben entei yi aldım o cyndaquil i ben totodile i aldım kuzenlerimde hoenn de başladı biri mudkip aldı diğeri sonradan sinnoh a geçti (bende onlardan öğrendim 12 yaşımdaydım o sıra emulator kullanmayı yeni öğrenmiştim almanyadan gelen abimiz bize ruby almanca getirmişti ben ilk başta hiç sevmemiştim ama sonradan bende oynamaya başladım ilk olarak poochyena ile oynuyordum sonra treecko yu aldım sonraları mystery dungeon ile diğerlerini de keşfettim sonra shiny gold oynadım silver ve şimdi ds alıp soul silver e geçicem yani tahmini 3-4 yıldır oynuyorum )
trainerdolphin ben de orjinal dsde oynuyorum. bizde de yok pek pokemon oynayan. internette wi-fi savaşları güzel oluyor ama tanıdık olunca keyfi bambaşka. soulsilvera yeniden başladım bir ara fc'leri paylaşıp ilgili bölümde senle bir maç yapmak isterim :)
tabi kanka gelecek ay muhtemelen ds mi almış olurum 2-3 ay da başlarız kapışmaya benim kardeşim ve 2 kuzenimle de kapışabilirsin bide birşey sorucam hani gale of darkness de 2 ye 2 24 pokemonla maç yapılıyoda 4 5. gen dede öyle maç yapılabiliyormu?
(24-10-2012, 06:30 PM)Red-Trainer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arcanine bence en iyi seçim olacaktır.

bencede statları çok iyi ama arcanine olmadan önce growlithe halinde baya atak öğrenmeli
Sayfalar: 1 2