Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Mesaj Sayıları Azaldı Çünkü...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dün forumda temizlik yaptık.Eski konular,kırık linkler vs, temizledik,Bir de uzun süredir dolu olan ve artık kokmaya başlayan çöpümüzü boşaltık.
Herkesin mesja sayısı azaldı adminlerinde modlarında üyelerinde kimseye ayrıcalık olmadı.Daha da sürebilir.Buna kızmak yerine düzgün paylaşımlarla mesaj sayısı yerine konu sayınızı artırın bizim gözümüze öyle girersiniz.
1000 kere söyledik mesja sayısının bizim için önemi yoktur.Önemli olan açtığınız konular yaptığınız yararlı paylaşımlar.
Dün üye sildik site 1000 den fazla mesaj baya da konu azaldı.Ama gerekliydi benim zoruma gitmedi.Sizinde gitmesin.
Bi kişinin mesajlarını sıfırladık.Göz göre göre post kastığı içindi.Amacı top 10 mesaj sayısında yükselmek daha önce kaç kere uyardım atıştık ama boşa laf söylemişiz.Bi kere daha 0 lamıştım birisinin o da takılıyodu o zaman pek de etkili olmamış.Mesajlarına dokunmadık duruyo sadece sayısıyla oynadık.Dzügün paylaşım yapar post kastığını gözümüze sokmazsan düzeltiriz.
bnm de anlamadıım 44 msj yasıordu tmm dedim msj onmli deil ama okadar msj yasmama ragmen artık hep 44 yasıor bnce bu temizlik fazla faydalı olmusa bnzemıor
(08-09-2009, 05:15 PM)Starkiller link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi ben siteye dün geldim ne post kastım ne birşey hiçbirşey yapmadım yararlı konu bile açtım.Bazı konulara teşekkür ettim neden benim tüm mesajlarımı sildinizki


iyiki dün geldin ha.ya 5 gün önce gelsen forumun hali nolacaktı kimbilir.Günde 40 mesaj atanı ilk defa görüyorum.Biraz insan olun.Adam gibi takılın şu forumda.

Senin bu forumdaki amacın ney.napmaya çalışıyon.neyi ispatlamaya çalışıyon.ulaşmak istediğin sayı ney.kaç 2000 mi 5000 mi 10000 mi.Söyle sende kurtul biz de kurtulak. o sayıyı mesaj hanene yazmazsam NAMERD im
Bazı bölümlere atılan mesajları artık saymıyoruz.2 Haftadan beri.Bu bölümler TanıŞma,Anket,Online Oyunlar ve satıŞ buralara istediğŸiniz kadar mesaj atın mesaj sayınız artmaz.MhaNyocK senin en çok takıldığŸın yer satıŞ artmaması doğŸal.
Niye buralarda saymıyoruz.LJünkü hoŞgeldin demenin bi ayrıcalığŸı bi mesaj değŸeri yok.DiğŸer bölümlerde resmen sohbet alanı siz orda yardımda bulunup yardım alıyorsunuz.Ve birçok sitede tanıŞma bölümünde mesjalr sayılmaz.biz ne zamandır sayıyoduk ama bu zamana kadar.
Temizlik gayet faydalı oldu.BoŞ mesajla dolu bir forumdan iyidir.Mızmızlanmak yerine daha dolu mesjalar ve paylaŞım yapın.

Bir ekleme daha rpg açılır diye görünmesede duruyodu.Orada da çok konu mesja vardı onlarda silindiğŸinden de azaldı en çok memet in konusu vardı zaten kurallar vs.


Ne kadar büyüdü bu konu hala kavratamamıŞız boŞ mesajın bi iŞe yaramadığŸını.
lafı yanlış yere çekme.şimdi özel işlere sokma beni . rezil olma yok yere . gidip seni bulacak halimiz yok o kadar üye içinde bu senin ilk işin de değil.4.olmak güzeldi ama kısa sürdü bu çağrıştırır bişeyler
(08-09-2009, 05:56 PM)Starkiller link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bond.
Eğer Diamond Efsanevi Pokemon Rehberi konusunu diyorsan o konuda arkadaşım hep birşeyler yazıyordu ve cevap almak istiyordu.Arkadaşa yardım ediyordum.benim suçum ne yani şimdi burda.O zaman hiçbirşey sormasın tamam o zaman paylaşımda yapmayalım yardım da etmeyelim.Forumun amacı buysa herkez yanlış işi yapıyor o zaman.



Oradan bahseden kim.Sana çok zaman önce demiştim ben.Aralara mesaj atma biri senden yardım isterse mesaj atarsın diye.Orada bi sorun yok.Senin sorunun mesaj sayılarına kafayı takman. Dün öm ni okudum senin onu koydurma buraya şimdi.4. olma isteğin çok belliydi o mesajda.yapmayaydın o zman paylaşım.Kimseye zorla paylaşım yaptırmıyoruz.MEsaj da attırmıyoruz.Artık sizin beyninize nası işlediyse bu mesajla yükselme tutkusu bitirdik artık sizi yine 700 e çık yine 0 a indirriz.Bundan sonra böyle istemeyen çeker gider kimsenin dırdırını çekecek değiliz.
Konu kilit iyi hit aldı :Jms: Keşke paylaşımlara bu kadar ilgi olsa  :hı:
Bilgilendirmek için konu açtık aslında açmak zorunda değiliz hesap da vermek zorunda değiliz.
Charmender(Starkiller) ta ne zamandır bu mesaj sayısı konusunda tartışıyoruz ama bir fayda yok.
Mesajın önemli olmadığını anlatmaya çalışıyoz artık anlayan anlar...
Arkadaşlar ya ben anlatamıyom ya bazıları anlamak istemiyor.Tabiki mesaja bakıyoruz ama içeriği önemli mesajın hoşgeldin,saol,emeğine sağlık içerikli 2000 mesajın olsun bu forumda hiçbişey olamazsın.
Ama adam gibi paylaşım yapan bilgi veren ve bu işi severek yaparsan 30 mesajın olsun mod olursun.
Mesaj sayısından çok konu sayısı önemli ve bu konuları paylaşım içerikli olamsı anket,yardım,soru benzeri şeylerle dolu olmazsa tabi.
Top 10 her sitede var bu bu kadar önemli mi ben sıfırlayım kendi mesaj sayımı ne kaybedecem.Yine admin olacam dimi.Sizde 10000 tane boş mesaj atarsanız yine üye kalırsınız.
Bu sitede haddinden çok mesaja önem veriliyor bunu önlemek için yaptık bunu bundan ödün de vermeyeceğiz.Boş mesaj yerine iki upload yapın.Kimsenin konusuna kafayı takmayız.
Starkiller mesja sayını 400 yaptık.Bir nevi ders vermek içindi kurban sen olsun.Yine sezersek öyle bişey( bu çok belli oluyor zamanında uyardığımız kişiler şuan düzeldi) bu sefer üyelik sileriz ve ya banlarız.