Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black And Blue
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Aranızda Peta'nın yaptığı parodi oyunu (saçmalığı) oynayan oldu mu? Peta hayvan haklarını korumayı bırakıp pokemon haklarını korumaya geçmiş anlaşılan. Biz bir daha pokemonları yakalamayalım,esir tutmayalım hatta yemeyelim diye bir oyun yapmışlar. Bize mesaj iletmeye çalışmışlar belli ama aşırı saçmalamışlar bence. Buyurun oyun burada. Oynayıp karar verin.

https://features.peta.org/pokemon-black-...te-parody/


[Resim: 563894_10151238078700560_87449705_n.jpg]
Kartlarını indiriyorum :D
İndirdim ben :D Emek var uğraşmışlar ama saçma olmuş yani :D
Süper bir oyun olmuş :D Kısa ama güzel :D Pokémon Haklarına saygı duyalım lütfen. :D
oyun güzelmiş :D
ben beğendim şahsen :D
Oyun güzel ona laf yok :D Sadece saçma buluyorum ben :D Nette gördüğüm üzeri birçok Pokemon Fanı ayaklandı Petaya karşı :D
Ben hiç sevmedim. En mantıksız oyun bence. Pokemonlar zaten eğitmen isterler. Yani zaten kahramanlarımızdan çoğu pokemonunu pokeball'la yakalamıyo dost oluyorlar o yüzden pokemonlarında istediği belli oluyo çok gereksiz oyun.
(09-10-2012, 09:53 PM)ZamanYolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben hiç sevmedim. En mantıksız oyun bence. Pokemonlar zaten eğitmen isterler. Yani zaten kahramanlarımızdan çoğu pokemonunu pokeball'la yakalamıyo dost oluyorlar o yüzden pokemonlarında istediği belli oluyo çok gereksiz oyun.

Paul?
Hem animedeki olaylar sırf anime için geçerli oyunlarda neler neler dönüyor acaba???
Pokemonlar eğitmen istemezler. Eğitmen isteselerdi poketopundan kaçarlar mıydı hiç? :D Efseneleri bile sıradan bi pokebal ile rahatça yakalayabilirdin. Ve Pokemon dünyasında Team Aqua,Magma,Plasma,Rocket vb. bir sürü kötü örgüt var. Onlar pokemonlara zulm ediyor ama bu oyun saçmalık bence. Bi yerinde diyor bundan sonra pokemon yemeyeceğim :D Pokemon üzerinden insanları vejeteryan yapmaya çalışıyor Peta. Gerçi Crystalde Slowpoke kuyruğu yiyorlardı o ayrı konu :D
Sayfalar: 1 2