Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 159 - The Fortune Hunters
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Fortune Hunters
Japonca Adı: Pokemon Fortune-Telling?! Headlines!
Türkçe Adı : Talih Avcıları


[Resim: genizet.png]

Bugün dostlarımız bir Pokémon Merkezi bulurlar ve orada şanslı bir buluş yapmak üzeredirler.

Pokémon Merkezi’ne giren dostlarımız Pokémon fal kitabı hakkında konuşan bir grup çocukla karşılaşırlar. Misty ufak çocuklara yaklaşıp o fal kitabının ne olduğunu sorar. Çocuklar bu kitabın doğum gününe bakarak senin hangi Pokémon tipi olduğunu yazdığını söylerler. Misty, ufak çocuklardan bakmak için kitabı rica eder ancak çocuklar kitabı kimseye vermemeleri gerektiğini söyler.

Kitapçıya giden dostlarımız bir Pokémon fal kitabı alırlar. Satıcı, Misty’e örneğin Pokémon tipin Nidoking’se ve senin bir Nidoking’in varsa bu senin şanslı olduğu anlamına gelir der.

Kitabı alan dostlarımız ilk önce Ash’in hangi tip olduğuna bakarlar. Fal kitabında Ash’in bir Bellsprout olduğu yazar. Ash bunu duyduktan sonra kitabın saçma olduğunu söylese de, Misty kitapta yazanların Ash’i tıpa tıp anlattığını vurgular.

Ash’ten sonra Brock’un hangi Pokémon olduğuna bakan dostlarımız onun bir Onix tipi olduğunu görürler. Brock, Onix tipi olmasının yanı sıra bir de Onix’e sahip olmasından dolayı çok şanslı olduğunu düşünür ve bu şansın ona aşk getireceğini düşünür.

Sıra Misty’e geldiğinde, kendisinin şirin bir Pokémon tipi olacağını düşünen Misty, karşısında Gyarados tipini görünce adeta şok olur. Gyarados’u kendisine yakıştıramayan Misty fal kitabının tamamen palavra olduğunu söyler. Ama Brock ve Ash, Misty’nin Gyarados tipi olduğu fikrine tamamen katılırlar.

Misty yol boyunca kitaba söylenirken dostlarımız aniden bir çukura düşerler. Ve elbette bu çukur tuzağının arkasından Roket Takımı çıkar. Roket Takımı saldırmak üzereyken Misty vakit kaybetmeden Staryu’yu yollar ve Staryu’nun kazandırdığı zaman sayesinde dostlarımız çukurdan çıkmayı başarırlar. Öfkesi hat safhada olan Misty, Staryu’ya Su Tabancası kullanmasını söyler. Staryu, Roket Takımı’nı havaya uçurur.

Meowth, Staryu tarafından uçurulmadan önce Misty’nin yere düşürdüğü kitabı almayı başarır. Jessie kitabı görünce oldukça heyecanlanır. Kitabı gören James bunun ne olduğunu sorar. Jessie ona kitabın ne olduğunu söyledikten sonra James de biraz merak eder. Kendisinin bir Eevee tipi olduğunu gören Jessie bundan fazlasıyla mutlu olur. Jessie’den sonra kendisinin bir Pokémon olduğunu unutan Meowth da tipine bakmak ister. Bunun üzerine Jessie onu bir güzel aşağılar.

Jessie, James’e Pokémon tipine bakmak isteyip istemediğini sorar. Ama James bu tip saçma şeylere inanmadığını söyler. James ilgilenmese de onun tipine bakan Jessie, hayretler içine düşer. Onun bir Moltres tipi olduğunu gören Jessie ve Meowth hayranlıkla Moltres’in özelliğini okur ancak bu durum James’in ilgisini hiç çekmez.

Jessie, Moltres’in günlük falında şansının iyi olacağını ve kaybolmuş bir şey bulacağını yazdığını söyler. James falla dalga geçerken önünde duran parlak bir şey görür. Bunun gümüş para olduğunu gören James şanslı gününde olduğunu söyler. Meowth bunun kitapla alakası olduğunu düşünürken James bunun tesadüf olduğunu söyler. Ama bu sefer de ayağının altında bir şey hisseden James’in ayakkabısından kaybettiği şişe kapağı çıkar. Tesadüfler ardı ardına devam ederken James en sonunda kitaba inanır.

Kitabı hemen eline alan James, Moltres’in harika özelliklerini okumaya başlar ve bir anda cesaretlenir. Kontrolünü kaybeden James kendisinin yüce Moltres olduğunu ve yönetmek için yaratıldığını söylemeye başlar. Roket Takımı’nın lideri olmaya karar veren James ilk olarak kasabadaki Pokémon Bakım Merkezi’ni yağmalamaya karar verir.

Hiçbir plan yapmadan Pokémon Merkezi’ne giren Roket Takımı, oradaki yaşlı kadın tarafından bir güzel hırpalanır. Ancak yaşlı kılığındaki kişiler Roket Takımı’ndan Cassidy ve Butch’tan başkası değildir.

Cassidy ve Butch, Roket Takımı’nı yakalayıp bir odaya bağlı şekilde kapatırlar. Ancak James, Moltres’i bunun durduramayacağını söyleyip bağlandıkları halatı koparmayı başarır. Ardından kapıyı kıran James, Jessie ve Meowth’ın saygısı kazanır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Girafarig

Diğer taraftan dostlarımız kafası hala fal kitabında olan Misty’nin keyfini yerine getirmeye uğraşırken Misty’nin yanına bir çocuk yaklaşır ve Misty’nin Poliwhirl’ına karşı bir Gyarados vermeyi teklif eder. Olayı unutmaya çalışan Misty yeniden öfkelenir ve tüm hıncını bu dedikoduyu yayan Brock’tan çıkartır.

Fal kitabına daha fazla tahammül edemeyen Misty, o kitabın yapıldığı bakım evine gitmeye karar verir. Bakım evine varan dostlarımız orada kimseyi göremezler. Brock’un önerisi üzerine arka tarafı kontrol etmeye giden dostlarımız kafese kapatılmış sürüyle Pokémon’a rastlarlar. Tam karşılarında Cassidy ve Butch’ı gören dostlarımız onları uzaktan izlemeye karar verirler.

Giovanni’yi arayan Cassidy ve Butch her şeyin plana uygun gittiğini ve birçok Pokémon yakaladıklarını söylerler. Konuşulanları duyan Misty kitabın sahte olduğunu anlar ve onların karşılarına çıkar. Cassidy ve Butch karşısındakilerin daha önce planlarını mahveden kişiler olduğunu anlarlar. Buna bir kez daha izin vermek istemeyen Cassidy, Raticate’i seçer. Ash de ona karşılık olarak Totodile’ı yollar. İşe Isırık kullanarak başlayan Totodile Raticate’i etkisiz hale getirir.

Bu sefer de Butch Primeape’i yollar ve ona rakip olarak Misty, Staryu’yu gönderir. Staryu, Hızlı Dönüş kullanarak Primeape’e bir darbe indirir ancak hemen toplanan Primeape, Dinamik Yumruk kullanarak Staryu’yu saf dışı bırakır.

O sırada depoda büyük bir sarsıntı meydana gelir. Sarsıntının ardından Moltres kostümü içerisinde James gelir. Kendine güveni tam olan James Victreebel’i yollayarak diğerlerine meydan okur. Victreebel her zaman yaptığı gibi James’e saldırmaya yeltenirken James onu tersleyerek bu hareketi yapmaması gerektiğini söyler.

Raticate’e Sersemletme Tozu kullanan Victreebel onu hareket edemez hale getirir. Eline geçen fırsatı kaçırmak istemeyen James, Victreebel’e Yaprak Bıçağı kullanmasını söyler. Cassidy’i yenmeyi başaran James iyice gaza gelir ve daha çok böbürlenir.

James’in havası Cassidy’nin o kitabın sahte olduğunu söylemesiyle söner. Kitapla ilgili gerçekleri öğrenen James yine o eski zavallı haline döner. Son olarak Cassidy patronun Jessie ve Meowth hakkında da kötü şeyler düşündüğünü söylemesiyle Roket Takımı tamamen yıkılır.

Konuşmalarından sonra Jessie, Wobbuffet’ı yollar. Cassidy ise onun hiçbir şey yapamayacağını söyleyip Raticate’e Çarpma kullanmasını söyler. Radicate’in Çarpma saldırısını Karşı Saldırı kullanarak geri yansıtan Wobbuffet, Raticate’i yenmeyi başarır. O sırada dostlarımız da kafesteki Pokémonlar’ı çıkartmak için harekete geçerler.

Karşılaşma sırası Butch’a geldiğinde Primeape’e Tuğla Kırıcı kullanmasını söyler. Bir kez daha Karşı Saldırı kullanan Wobbuffet bu sefer başarılı olamaz ve karşılaşmayı kaybeder. Bununla tatmin olmayan Primeape, James ve Meowth’ı da etkisiz hale getirir. Son olarak Raticate Hızlı Saldırı kullanarak Roket Takımı’nı havaya uçurur.

Anahtarları bulan dostlarımız Pokémonlar’ı serbest bırakmak üzereyken Cassidy ve Butch gelip onlara engel olmaya çalışırlar. Primeape ve Raticate’e karşı Misty Poliwhirl’ü seçer. Raticate’e Çifte Tokat ile saldıran Poliwhirl kontrolü iyice ele alır. Primeape’in, Poliwhirl’ü durdurmak için hareketlendiğini gören Ash, Totodile’a Kafa Darbesi kullanmasını söyler. Totodile, Primeape’e sağlam bir darbe indirdikten sonra Poliwhirl de onları Su Tabancası’yla iyice ıslatır. Son olarak Yıldırım Oku kullanan Pikachu, Cassidy ve Butch’ın işini bitirler.

Tüm Pokémonlar’ı serbest bırakan dostlarımız, Cassidy ve Butch’ı da polise teslim ederler.

Gerçi ben falcı değilim ama dostlarımızı heyecanlı bir geleceğin beklediğini düşünüyorum. Roket Takımı’nın geleceği ise hiçte parlak değil…



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny
Hemşire Joy
Giovanni
Butch
Cassidy


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani061.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Giovanni: [Resim: rsiconani053.gif]


Butch: [Resim: rsiconani057.gif]


Cassidy: [Resim: rsiconani020.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani029.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani044.gif] [Resim: rsiconani045.gif] [Resim: rsiconani046.gif] [Resim: rsiconani096.gif] [Resim: rsiconani100.gif][Resim: rsiconani161.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Butch ve Cassidy aynı numarayı bir kez daha yaparlar.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
yep 3.sezon da bitti :D dex ekibine tebrikler :)
Emeği geçen herkesi tebrim ederim:)
ohh bitti bu da :) hepimize hayırlı olsun :D

başta çok hızlı başlamıştık sonra yavaşladık ama olur o kadar. sonunda bitti ya o yeter :)
Emeği geçen herkesin eline koluna klavyesine sağlık. :)
Bu sezonda ömrümden ömür gitti. Başta Charizard olmak üzere çok kayıp verdik :D
:D Hep beraber bir sezonu daha bitirmiş bulunmaktayız. Tüm arkadaşlarımın eline koluna sağlık :D Darısı diğer sezonların başına Onion021
hehe hayırlı olsun. Diğer sezonlara da kolay gelsin şimdiden.