Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Sevdiğiniz Hangisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
ilk nesil hem ilk göz ağrısı hem serseri tipleri var :D
5-3-4-1-2
1.UNOVA ÇÜNKÜ: Başlangıçların daha ilk evrimlerini görür görmez işte bu dedim.Kolları olmayan bir pokeyi seveceğimi sanmıyordum hele başlangıçken.Ama Serperior kesinlikle muhteşem ve çok asil.Zaten dikkat ederseniz dex de regal yani resmi pokemon diyor onun için.Samurott şu ana kadarki en kral başlangıç.Charizard'la karşılaştırmayı bile Samurott için bir hakaret kabul ediyorum.Emboar'da fena değil aslında.
3.HOENN ÇÜNKÜ: İlk iki neslin sıradan başlangıçlarından sonra kesinlikle ilaç gibi geldiler.Hele Blaziken ...Typlosion gibi hiç bir havası olmayan bir pokeden sonra muhteşem oldu.Sceptile ve Swampert'da aynı şekilde harika.
2.SİNNOH ÇÜNKÜ: Empoleon kesinlikle benim gözümde çook asil bir pokemon zaten oldukça da kibirli bir yapısı var.Neden bilmem ama kibirli pokeler her zaman daha bir çekici gelmiştir bana . İnfernape'de çok havalı.Torterra şuan çok güzel görünmüyor ama ilk gördüğümde inanın bu efsanemi dedim.
4.KANTO ÇÜNKÜ: Bir nedeni yok sadece ilk göz ağrıları oldukları için .
5.JOHTO ÇÜNKÜ: Pokemon tarihindeki en vasat ve basit başlangıçlar.İnanır mısınız bilmem ama Typlosion'u ilk gördüğümde bunla Quilava arasında ne fark var ki dedim . Ya bununla Blaziken ve ya İnfernape aynı kefeye konurmu yaa .Meganium da aynı şekilde çok vasat başlangıç havası hiç yok.Simisage bile daha havalı .Sadece Feriligatr idare eder.Yani demem o ki pokemon devam ettikçe sapıtmadı aksine güzelleşti .
3-5-1-2-4

3. Nesil : Bence en iyi ve karizmatik starterlar burda. ZoNal ın yorumuna katılıyorum :D Favorim: Blaziken!!
5. Nesil : Embeor ve pignite dışında hepsi çok iyi özellikle Serperior <3 :D
1. Nesil : Çok abartılacak bir yanları yok. Tepesinde büyüyen soğanla kuyruğunda ateş yanan kertenkele. Ama buna rağmen pokemon kavramı zihnimizde bunlar sayesinde gelişti. Favorim: Blastoise
2. Nesil : Hayatımda gördüğüm en sevimli başlangıçlar. Bir bulbasaurdan sonra chikorita iyi geldi. Totodile ise görüntüsüyle sevdirmese de animedeki hareketleriyle son evrimindeki karizmasıyla sevildi :D. Ama 2. evrimlerden sonra durum değişti. Bayleef değişik bir canlıya dönüştü. Cyndaquil son evrimine kadar sadece gözleri açıldı ve ayağa kalktı gerisi aynı. Ve Croconaw totodile dan sonra seni hiç sevmedim. Hatta oyunlarda totodile evrimleşince biran önce evrimleş diye dua ettim. ama favorim hala totodile
4. Nesil Bence inpernape ve evrimleri dışında hepsi kötü. 1. evrimleri sevimli olan piplup ve turtwig bir canavara dönüştü. Favorim: Inpernape
İlk nesillerle animeyi izleyip onların sonradan abartılacak bir yanları yok denmesini ben doğru bulmuyorum açıkçası.Charmander ve evrimleri kuyruğunda ateş olan kertenkele olup sonra sonra ejderhaya dönüşebiliyor,venusaurun sırtında soğan olduğu doğru,blastoise de omzunda bazukalar olan kaplumbağa.Bunları düşününce gerçekten de basit geliyor ama bunları birleştirmek asıl kolay olmayan kısım.O zaman da Infernape de yanan maymun Empoleon'a da zırhlı kral penguen diyelim.Sonuçta neredeyse hepsi bir hayvana benziyor zaten.Buarada Typlosion'in fazla sevilmemesini animede gösterilmemesine bağlıyorum.Ayrıca önceki sayfada Venusaur'un Agumon'a benzetilmesi saçma geldi açıkçası.Sonuçta Pokemon Digimon'dan önce çıktı.
Bence Typlosion'u gold/silver oynayanlar sevecektir çok güzel bir pokemon bence hem hızlı gelişiyor hem iyi saldırılar öğrenebiliyor :D
Fakat bir önceki evrimi Quilava ile arasındaki fark bana kalırsa bir başlangıç pokesi için yeterli değil.Bir Servine ile Serperior , bir Dewott ile Samurott bir de Combusken ile Blaziken arasındaki farka bakın.Bende soul silver oynadım ve üçünü de sevmediğim için Cyndaquil'i seçtim belki Typlosion'a olan yargım kırılır diye ama yok hala kırılmadı.Ayrıca tek sorun buda değil.Kimsenin fark etmediği bir sorun var ortada oda Bayleef ve Croconaw'dan sonra geliyor.Fark ettiyseniz Bayleef evrim geçirince ten rengi açılıyor ve yaprağı gelişiyor buraya kadar tamam.Bende kesin bunun evriminde tepesinde çok hoş bir çiçek açar çok estetik bir görüntüsü olur dedim ama yok anten ne alaka yaa ..oldu olucak ikinci türünü böcek yapın.Croconaw ise vücudunda şu mağara adamlarının giydiği giysiye benzer işaretlere sahip bu bence çok yaratıcı olmuş.Ama hoop böyle hoş bir fikri geliştireceklerine tamamen alakasız Feriligatr'ı yaptılar .Tamam havalı ama en azından evrimleriyle renk dışında bir bağlantısı olmalı.Aslında bunada şükür Meganium'da o da yok.Demem o ki (bu benim kendi görüşüm) pokemonda seçilebilecek en vasat ve sıradan starterler Johto'da.Pokemon dünyasında yaşasam son gideceğim yer Johto olurdu.
bana göre en güçlü starterlar kesinlikle 3th Gen de

@ZoNaL: Meganiumun kafasındakiler anten değil çiçek erkek organı :/
bence hepsi güzel ama herşeyin en güzeli ilkidir derler 1. nesil biraz daha önde bende
(23-02-2013, 12:26 AM)DeidaraSanji Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bana göre en güçlü starterlar kesinlikle 3th Gen de

@ZoNaL: Meganiumun kafasındakiler anten değil çiçek erkek organı :/
Bak bunu bilmiyordum çook sağ ol.Fakat onun yerine şöyle boynundaki gibi hoş kocaman bir çiçek çok güzel durabilirdi.Kesinlikle çok estetik olurdu.
Mesajları okuduğumda bir çok fikir ayrılığı görüyorum.Ancak benim gibi .çizgi filmini izlemeyip sadece sıkıntıdan oyunlarını oynayan için görünüş çok fazla önemli değildir.Sadece total statlara bakarım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5