Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 158 - The Psychic Sidekicks
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Psychic Sidekicks
Japonca Adı: Girafarig and the Psychic Village!
Türkçe Adı : Piskopat Eğlenceler


[Resim: genizet.png]

Güneş parlıyor fakat kahramanlarımız, tuhaf bir olayın etkisine girmek üzereler.

Dostlarımız, ormanda dolaşırken bir eğitici tüyosunun önünde dururlar. Tüyodaki bilgilere göre bu ormanda bir hayalet Pokémon’u vardır. Bundan korunmak için de Psişik Pokémon kullanmak lazımdır. Brock, Misty’nin Psyduck’ini bu iş için kullanabileceklerini söyler. O sırada çalılıklar hışırdamaya başlar. Çalılıkların arkasından karanlık yüzlü bir Pokémon çıkar. Misty, hemen Psyduck’i savaşması için gönderir. Uzun bir bakışmadan sonra Psyduck, korktuğu için PokéTop’unun içine geri döner. Brock, onun hayalete benzemediğini söyler. O sırada arkadan bir kız gelir ve onun kendi Girafarig’i olduğunu söyler.

Girafarig: Uzun boyunlu bir Pokémon. Girafarig’in kuyruğunda, ona dikkatsizce yakalaşanları ısıran ikinci bir kafası vardır.

Kız, adının Cherry olduğunu ve Girafarig eğiticisi olduğunu söyler. Misty, onun niye Girafarig eğitimcisi olduğunu sorunca kız, geldiği yerde herkesin bir Psişik Pokémon’u olduğunu, bunun bir gelenek olduğunu söyler. Bu ormanda hayalet Pokémonlar olduğunu, kendilerini korumak için Psişik Pokémon geliştirdiklerini söyler. Bu konuşmaları Roket Takımı dinlemektedir. Roket Takımı, kızın geldiği kasabaya gidip tüm Pokémonlar’ı çalmak isterler. Meowth, Psişik Pokémonlar’ın kurnaz olduğunu söyler ve onları yakalayamayız der. Jessie, Meowth’a cevap olarak bir ayna çıkarır.

Dostlarımız yemek yiyorlardır. Cherry, Ash’in Pikachu’yla çok iyi dost olduğunu söyler ve onu maça davet eder. Bire bir Pokémon savaşında Ash, Pikachu’yu, Cherry ise Girafarig’i seçer. Pikachu, Hızlı Atakla maça başlar. Bu saldırıyla Girafarig hasar alır fakat hemen ayağa kalkar. Girafarig, İleri Görüşü kullanır. Ash, bunun ne olduğunu anlamaz ve Pikachu’ya Yıldırım atağını kullanmasını söyler. Bu atak üzerine Girafarig, Tepinme'yi kullanır. Pikachu, çevikliğiyle bu saldırıdan kurtulmayı başarır. Pikachu, tam yıldırımlarıyla işi bitirecekken İleri Görüş atağı kendisini gösterir ve Pikachu’ya çarpar. Cherry, bu saldırının sonradan etkili olduğunu söyler ve Girafarig’e Psişik Işını kullanmasını söyler. Pikachu da Yıldırım saldırısını kullanır. İki ışın birbiriyle çarpışır ve patlama olur. Pikachu, Gök Gürültüsü’yle Girafarig’i yenmeyi başarır. Maçtan sonra Cherry, dostlarımızı, kendi kasabasına davet eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Ursaring

Cherry, dostlarımıza kasabadaki Psişik Pokémonlar’ı gösterir. O sırada Ash’in kucağında bir Abra belirir. Bir kadın Ash’e onu tut diye bağırır fakat kadın geldiğinde Abra tekrar yok olur. Bu sırada bir adam telaşlı bir şekilde koşarak kasabaya gelir. Büyük bir Gengar’ın Mr. Mime’ını aldığını söyler. Bu sırada Roket Takımı, Mr. Mime’ı kontrol eder. James, ayna fikrinin çok iyi olduğunu söyler. Çünkü Psişik ışınlar Gengar’ın gözündeki ayna sayesinde geri yansıtılmıştır. Ash, onu nasıl yakalayabileceklerini düşünürken, kadınının Abra’sı da Gengar’a yakalanır. Gengar, dostlarımızın yanına kadar gelmeyi başarır ve sloganlarını atarlar. James, aynalarının özelliklerini çevredekilere anlatır. Girafarig’in tüm saldırıları kendisine geri döner. Bu sefer Girafarig, İleri Görüşü kullanır. Roket Takımı, Pikachu’yu çalmak için Gengar’ın dilini gönderir. Girafarig, Pikachu’yu kontrol eder. Bu sayede Pikachu, Roket Takımı’na yakalanmaz. Gengar’ın dili dışardayken Pikachu, Yıldırım saldırısını kullanır. Bu sayede Gengar patlar ve içindeki Abra ve Mr. Mime, sahiplerine geri döner. Arkadan gelen İleri Görüş Atağı sayesinde Roket Takımı, havaya uçar. Bu olaylar sayesinde Cherry, Girafarig’i ile psikolojik bağ kurmayı başarır.

Ve şimdi kahramanlarımızın Johto seyahatlerinde neler olacak kimse bilemez. Bunu doğrusu bende bilemem.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Cherry



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Cherry: [Resim: rsiconani203.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani022.gif] [Resim: rsiconani063.gif] [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani079.gif] [Resim: rsiconani096.gif] [Resim: rsiconani102.gif] [Resim: rsiconani103.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
bu bölümde o kadar güzel pokemonlar vardı kii ah ash ah
3. sezonun sondan bir önceki bölümü. Hadi bakalım az kaldı :D