Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 157 - Forest Grumps
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Forest Grumps
Japonca Adı: Ursaring In Shock
Türkçe Adı : Orman Haydutları

[Resim: genizet.png]

Büyük bir mücadele sonunda Noctowl kazanan Ash ve arkadaşları biraz dinlenmeye karar verirler.

Kahramanlarımız mola vermek için, göl kıyısında çok güzel bir yer bulmuşlardır. Herkes Pokémonlar'ını çıkarır ve oynamaya başlarlar. Herkes ya oyun oynuyor ya da dinleniyordur, bu sırada gökten bir ağ düşüp bütün Pokémonları yakalar, bu olaydan sonra Roket Takımı belirir ve kaçmaya başlarlar. Kahramanlarımızın eli kolu bağlıdır, bütün Pokémonları yakalanmıştır ki, ormanın derinliklerinden bir şey Hiper Işın saldırısı ile Roket Takımı’nın balonunu vurur.

Roket Takımı da Pokémonlar'la beraber kahramanlarımızın yanına düşmüştür ki, birden ormandan bir grup kızgın ve öfkeli Ursaring çıkar. Ve Hiper Işın saldırılarını yapmaya koyulurlar. Saldırı kahramanlarımızın birkaç metre önüne gelir. Kahramanlarımız hemen Pokémonları'nı geri çağırıp kaçmaya başlarlar. Ursaringler de arkalarından Hiper Işın saldırıları ile onları kovalamaya devam ederler.

Kahramanlarımız, Ursaringleri arkada bırakıp güvenli bir yer buldukları zaman bir şeyi fark ederler. Takımlar KARIŞMIŞTIR. Jessie, Ash ve Brock ile ; Misty ise James ve Meowth’la beraberdir. Her grup ilk iş olarak aralarında bölünür. Ve savaşmak için birbirlerine meydan okumaya başlarlar ancak hemen yanı başlarında bitiveren Ursaringler savaşları daha başlamadan sonlandırır. Her iki grupta kaçmaya başlar ve Ursaringler'den kurtulana kadar aralarında geçici ateşkes yaparlar.

Ursaring: Melez Pokémon. Üstün koku alma yeteneği sayesinde gömülü yiyeceği bile bulabilirler.

Ash ve Brock, Misty için endişelenirken, James ve Meowth ise Jessie’yi düşünmüyorlardır bile. Misty ve grubu sonunda bir yol ayrımına gelirler. Her biri farklı bir yönden gitmeyi önerdiği için taş makas kâğıt oynarlar. Meowth az sayılı parmağın kazandığını söyleyerek(Kendisinin 3 parmağı vardır.) fikrini gruba dayatır.

Bu sırada Ash ve grubu bir yerde kamp kurmak için mola verirler. Ash ve grubu uyum ve mutluluk içerisinde işlerini tamamlamışlardır. Misty’nin grubu ise daha kamp kuramamıştır ve açlık sıkıntıları baş göstermiştir. Misty, Roket Takımı’nın her gün çektiği açlığı görünce hayrete düşer ve yemeğini onlarla paylaşır. Yemekten sonra bir mağaraya girerler ama mağaranın bir sahibi vardır, Ursaringler!

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Noctowl

Ash’in grubu rahatlık ve konfor içerisinde Misty’nin güvende olması umutları ile uykuya dalar. Misty’nin grubu ise hâlen Meowth’ın diktatörlüğüyle yönetilmektedir. Dipsiz gibi görünen bir çukura inmişlerdir. Ancak tam dibine inemeden bir kaya parçasının üstüne düşmüşlerdir. Misty hemen kaya üzerinde yere sınırlar çizer ve James’le Meowth’a bu sınırları geçmemesini söyler. Ve uykuya dalar.

Bu sırada Ash’in grubu uykudadır. Ansızın Jessie uyanır ve Ash’in Pikachu’sunu çalarak mağaradan çıkar. Ama onu bir sürpriz beklemektedir. Bir Ursaring hemen mağaranın dışında bulunmaktadır ve çok sinirlidir. Jessie Pikachu’yla beraber hemen mağaraya geri koşar.

Sabahleyin Ash ve grubu erkenden Misty’i aramak için yola koyulmuştur. Ancak yolda bir grup Ursaring’le karşılaşırlar. Onların tamamını birden yenemeyecekleri için Cyndaquil’in Alev Püskürtücü ve Onix’in Mücadele saldırılarıyla teker teker yenmeye başlarlar ama yeni bir grup daha gelince Pokémonlar'ını alıp kaçmak zorunda kalırlar.

Bu sırada Misty’nin grubu ise daha bir Ursaring’i gördüğü anda kaçmaya başlamıştır. İki grup da kaçarken birbirleriyle karşılaşırlar. Ama işin kötü yanı kıstırılmışlardır. Bu yüzden son bir umutla dar bir köprüden 5 kişi geçmeye çalışırlar. Ama zaten sarsılan köprü bir de Ursaringler tarafından kesilince kopar. Kahramanlarımız ipe tutunarak boşlukta sallanmaya başlarlar. Herkes hemen ip, kuyruk vb. şeyler ile kendilerine destek olabilecek Pokémonları dışarı çıkarmaya başlar.

Ash, Chikorita ve Bulbasaur, James Victreebell, Brock Onix ve Jessie Arbok ile olaya müdahele eder. Misty’nin Psyduck’ı ise aniden PokéTopu’ndan çıkarak Misty’i zora sokar.

Tam köprü çekilmişken ip baskıya dayanamayıp kopar. Ve tahtalar kahramanlarımız ile beraber vadiye düşmeye başlar. Ancak son anda Pokémonlar'ın kahramanlığı ile kurtulurlar. Roket Takımı artık yeniden bir araya geldiği için ateşkes bitmiştir. Roket Takımı saldırıya geçer ama Togepi’nin Metronom’u ile bozguna uğrarlar. Ash daha sonra okuduğu bir tabelada az önce bulundukları ormanın Ursaringler'in doğal çiftleşme alanı olduğunu öğrenir.

Arkadaşlarımız çok şanslıydı Ursaringler'in doğal çiftleşme alanından geçmeyi başardılar ve Goldenrod’a doğru yola çıktılar.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James


[Resim: pokemonlar.png]

Ash:[Resim: rsiconani155.gif][Resim: rsiconani152.gif][Resim: rsiconani164.gif][Resim: rsiconani158.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani054.gif][Resim: rsiconani118.gif][Resim: rsiconani120.gif]


Brock:[Resim: rsiconani037.gif][Resim: rsiconani041.gif][Resim: rsiconani204.gif][Resim: rsiconani095.gif][Resim: rsiconani074.gif]


James:[Resim: rsiconani071.gif]


Jessie:[Resim: rsiconani024.gif][Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi:[Resim: rsiconani217.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.


[Resim: EmeiGeenler.png]


Armenikhi
Bölüm adını "Forrest Gump"a gönderme yapma amaçlı böyle koymuşlar heralde. :D
Eline sağlık... :)
(01-10-2012, 10:19 PM)XTRM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bölüm adını "Forrest Gump"a gönderme yapma amaçlı böyle koymuşlar heralde. :D
Eline sağlık... :)

Bana hiç kimse o kadar salak görünmedi Confuseds
(01-10-2012, 10:22 PM)Armenikhi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-10-2012, 10:19 PM)XTRM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bölüm adını "Forrest Gump"a gönderme yapma amaçlı böyle koymuşlar heralde. :D
Eline sağlık... :)

Bana hiç kimse o kadar salak görünmedi Confuseds

Sadece bölüm adı olarak demiştim. Bölüm içeriğini katmadan yani.
Sürekli bu tip göndermeler içeren bölüm adları koyuyorlar ya hani, bu da onlardan biri sanırım.

Örnek için bkz;
For Ho-Oh The Bells Toll.

Bu arada şimdi kontrol ettim bulbapediadan, dediğim doğruymuş.
"This episode's dub title is a reference to the movie, Forrest Gump."