Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 156 - Fowl Play
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Fowl Play
Japonca Adı: Different Colored Noctowl!! Get It!!
Türkçe Adı : Kuş Oyunu


[Resim: genizet.png]

Johto Ligi’ni kazanma amacıyla Goldenrod Şehri’ne doğru yol alan dostlarımız sık ağaçlı bir ormandan geçmektedirler. Tam burada macera başlamak üzeredir işte.

Dostlarımız ormanda yol alırken Pikachu’nun gözüne ağacın üstündeki kuş yuvası çarpar. Oraya ne tür bir Pokémon konabileceğini tartışan dostlarımız bir süre sonra bir Pokémon görürler. Olayları biraz daha izlemek isteyen dostlarımız saklanırlar.

Bu Pokémon’un ne olduğunu merak eden Ash gizlice kontrol etmek ister.

Noctowl: Baykuş Pokémon’u. Hoothoot’un dönüşmüş halidir. Bu çok akıllı bir Pokémon’dur ve düşünürken kafasını 180 derece büker. Noctowl bir gece Pokémon’udur.

Brock, gece hareket eden bir Pokémon’un öğle saatinde neden dışarıda olabileceğini düşünürken ağacın yanındaki bir şey sopayla Noctowl’ı kovalar. Kısa süre sonra ağaca bir Noctowl daha gelir. Ama bu Noctowl’ın rengi diğerinden daha farklıdır. Ağaca kamufle olmuş adam aradığı Noctowl’ın geldiğini söyleyerek ona biraz meyve uzatır. Ancak çok zeki olan bu Noctowl, bu tuzağa düşmez ve ağaca vurarak saklanan adamı ağaçtan düşürür.

Yere düşen adamın yanına giden dostlarımız yardım etmek ister. Ama adının Doktor Wiseman olduğunu söyleyen adam buna gerek olmadığını söyler. Brock’un o ağaçta ne işiniz vardı sorusunun üzerine doktor, ağaçtaki Shiny Noctowl’ı yakalamaya çalıştığını söyler. Ash bunun harika bir fikir olduğunu söyledikten sonra doktor, onu yakalamanın mümkün olmadığını söyler.

Ash onu yakalamayı eskisinden daha çok istediğini söyleyip yanına gider. Sersemce davranan Ash savaşmadan yakalamanın mümkün olmadığını bile bile Noctowl’a PokéTopu fırlatır. Ancak Noctowl, PokéTopu’nu Ash’e geri yollar. Noctowl, Ash ile dalga geçmeye başladıktan sonra Ash ona sert çıkar. Buna kızan Noctowl ise Hipnoz kullanarak Ash’i kontrolü altına alır.

Noctowl’ın kontrolü altına giren Ash, Pikachu’ya Noctowl’a saldırmasını söyler. Ancak Ash’in Pikachu sandığı şey bir kaya parçasından başka bir şey değildir. Ash’in neden böyle davrandığını anlayamayan Misty ve Brock, Doktor Wiseman tarafından aydınlatılır. İyice eğlenen Noctowl bir süre sonra uçarak uzaklaşır.

Dostlarımız, Doktor Wiseman’ın evine gittikten sonra Noctowl hakkında konuşurlar. Doktor bu ormana çok nadir olan Noctowl için geldiğini söyler. Bunun üzerine Misty kendisinde de çok nadir bir Pokémon olduğunu söyleyerek Wiseman’ı meraklandırır. Misty, Psyduck’i PokéTopu’ndan çıkardıktan sonra Wiseman onun neresinin nadir olduğunu sorar. Misty de Psyduck’in yüzemediğini söyleyerek Wiseman’ı bir kez daha şoka sokar.

Bir süre sonra Wiseman ve Ash, Noctowl’ın peşine yeniden düşme kararı alırlar. Wiseman, onu kendisinin yakalayacağını söyleyerek üstü kapalı bir tuzağı işaret eder. Brock ve Misty onu bir tuzakla yakalarsa aralarındaki bağların kuvvetli olmayacağını söyler ancak Wiseman başka çaresi olmadığını belirtir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Entei

Ertesi gün Mareepler’le vadiye giden dostlarımız onlarla güzelce ilgilenirler. O sırada Roket Takımı, Mareepler’i uzaktan izleyip onları çalma planları yapmaya başlarlar.

Bir kez daha ormana giden dostlarımız Wiseman tuzak kurarken onu izlerler. Kısa süre sonra tuzağın kurulu olduğu yere gelen Noctowl bir dala konup sakince beklerken Wiseman tuzağını aktif hale getirir. Tam karşısında ayna olduğunu fark edemeyen Noctowl hemen Hipnoz saldırısını kullanır. Aynadan geri yansıyan saldırı Noctowl’ı sersemletir. Noctowl yere yığıldıktan sonra onu almaya giden Wiseman onu bir hayli zor kaldırır. Kısa süre sonra Noctowl’ın yere düşmeden önce Doktor Wiseman’ı hipnoz ettiğini anlayan dostlarımız gerçek olanın tökezleyerek uzaklaştığını görürler.

Noctowl’ın zor durumda olduğunu gören Ash yardım etmek için onun yanına gider. Ancak Noctowl onu tersler. O sırada havada çok sert bir rüzgar çıkar. Dostlarımız kısa süre sonra bu rüzgarın Roket Takımı’nın robotundan geldiğini anlar. Roket Takımı planlarının Noctowl’ı yakalamak olduğunu söyledikten sonra Ash onlara bunu yapmalarına izin vermeyeceğini söyler ve bu lafı Noctowl’ın dikkatini çeker.

Ash robotu durdurması için Pikachu’ya Yıldırım Oku kullanmasını söyler ancak robot bunu geri yansıtır. Ash bu sefer Totodile ve Cyndaquil’i yollar. Ancak Roket Takımı’nın robotu yeniden güçlü bir rüzgar çıkartarak Noctowl ile beraber Ash’in Pokémonlar’ını da uçurur. Eline geçen fırsatı değerlendiren Wiseman, baygın düşmüş olan Noctowl’ı alıp kaçmaya başlar. Ama robot onu durdurup Noctowl’ı ele geçirir.

Roket Takımı kaçmak üzereyken Ash oyuna Bulbasaur ve Chikorita’yı da dahil eder. Her iki Pokémon’a da Sarmaşık Kırbacı kullanmasını söyleyen Ash robotu yavaşlatmayı başarır. Ash robot yeniden harekete geçmeden Noctowl’ı kurtarmak için ağaca çıkıp robota atlar. Elinden geleni yapan Ash en sonunda zorda olsa Noctowl’ı kurtarmayı başarır.

Kendisine yardım edilmesinden etkilenen Noctowl, Ash’in tüm Pokémonlar’ına bir şeyler anlatır. Anlattığı plandan sonra Cyndaquil robota Ateş Fırlatıcı ile saldırır. Hemen ardından Totodile Su Tabancası kullanarak Cyndaquil’in ısıttığı yeri vurur. Robotun demir kaplaması çatlamaya başladıktan sonra Ash Pikachu’dan çatlağın olduğu yere Yıldırım Oku göndermesini ister.

Robotu havaya uçurmayı başaran dostlarımız bir hayli sevinirler. O sırada Noctowl gelip Ash ile bir savaş yapmak istediğini söyler. Doktor Wiseman onu yakalayamayacağını anladığından Ash’ten denemesini ister.

Noctowl’a karşı Pikachu’yu gönderen Ash, Pikachu’ya vakit kaybetmeden Yıldırım Oku kullanmasını söyler. Ancak Noctowl Hipnoz kullanarak Pikachu’yu sersemletir. Kısa süre sonra kendine gelen Pikachu, Noctowl’ın ardı ardına gelen saldırılarına maruz kalır. Ash, Pikachu’ya, Noctowl’ın gözlerine bakmamasını ve kanat sesi duyduğu yere atak yapmasını söyler. Ash’i dinleyen Pikachu gözlerini kapatarak iyice odaklanır ve Noctowl’ın sesini hissettiği yere Yıldırım Oku gönderir. Pikachu’nun saldırısı tam isabet eder ve Noctowl yere yığılır. Ash baygın olan Noctowl’ı yakalamayı başarır. Ash’in artık yeni bir dostu vardır.

Dostlarımızın yola koyulma vakti geldiğinden Doktor Wiseman’a veda ederler.

Şimdi gruba zeki ve istekli Noctowl’ın da katılmasıyla dostlarımız, Johto’ya ulaşmak için Goldenrod Şehri’ne doğru tekrar yola koyuldu.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Doktor Wiseman


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani155.gif] [Resim: rsiconani158.gif] [Resim: rsiconani164.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani054.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani164.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash, bir Shiny Noctowl yakalar.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
Bu bölümde nedense Noctowl'dan hep bir psişik pokémonu olarak bahsetmişlerdi. Angry
Alıntı:Misty kendisinde de çok nadir bir Pokémon olduğunu söyleyerek Wiseman’ı meraklandırır. Misty, Psyduck’i PokéTopu’ndan çıkardıktan sonra Wiseman onun neresinin nadir olduğunu sorar. Misty de Psyduck’in yüzemediğini söyleyerek Wiseman’ı bir kez daha şoka sokar.

Shout Misty'nin zekasına bir kez daha hayran olma sebebi :D
(30-09-2012, 06:57 PM)Armenikhi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu bölümde nedense Noctowl'dan hep bir psişik pokémonu olarak bahsetmişlerdi. Angry

Evet ben Ash psişik yakaladı diye çok sevinmiştim sonra pokedexe bakınca Vomit

(01-10-2012, 04:08 PM)maNga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Alıntı:Misty kendisinde de çok nadir bir Pokémon olduğunu söyleyerek Wiseman’ı meraklandırır. Misty, Psyduck’i PokéTopu’ndan çıkardıktan sonra Wiseman onun neresinin nadir olduğunu sorar. Misty de Psyduck’in yüzemediğini söyleyerek Wiseman’ı bir kez daha şoka sokar.

Shout Misty'nin zekasına bir kez daha hayran olma sebebi :D

Misty Love