Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 155 - Love, The Totodile Style
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Love, The Totodile Style
Japonca Adı: Dancing Totodile! Steps of Love!!
Türkçe Adı : Totodile Stili Aşk


[Resim: genizet.png]

Dostlarımız Johto Ligi seyahati için Goldenrod Şehri’ne doğru yol alırken mola verecek güzel bir yer buldular.

Güzel bir göl kenarında dinlenirken Misty ve Ash, su Pokémonlar’ını gölde oynamaları için dışarı çıkartır. Totodile bu sırada kendi başına şarkı söyleyen bir Azumarill görür. İlk görüşte de ona aşık olur. Yanına gidip kur yapar ancak Azumarill onu tersler. Bu arada kahramanlarımız da etrafta dolanan bir Golduck görür. Golduck bir şey arıyor gibidir. Misty onu yakalamak ister ancak bir kız ortaya çıkar. Görünüşe göre Golduck’ın eğitmenidir ve adı Trixie’dir. Kahramanlarımıza Azumarill’ini aradığını söyler.

Bu sırada Azumarill ortaya çıkar ve koşarak eğitmeninin bacağına sarılır. Ash onu görünce hemen merak eder ve Pokédex’ine bakar.

Azumarill: Su tavşanı Pokémon’u. Marill’in evrim geçirmiş hali. Bu Pokémon gelişmiş kulakları sayesinde su altında bile uzak mesafelerdeki her şeyi duyar.

Kısa tanışmadan sonra Totodile ortaya çıkar. Hala Azumarill’in peşindedir. Fakat Azumarill yine ona yüz vermez.

Daha sonra kahramanlarımız ve Trixie sirke giderler. Azumarill Trixie’nin Pokémon Sirki’nin yıldızıdır. Ancak son zamanlarda kaprisli bir hale gelmiştir. Ancak Trixie nedenini bilmemektedir.

Hazırlıklar tamamlanınca Trixie ve ekibi şova başlarlar. İlk başta birkaç sihirbazlık gösterisinin ardından Azumarill sahneye çıkar ve Su Tabancası ile toplarla oynamaya başlar. Onu gören Totodile Ash’in elinden kurtulur ve sahneye atlar. Seyirciler onu da şovun parçası sanarak çok beğenirler. Ancak bu durum Azumarill’i sinirlendirir ve sahneyi terketmesine neden olur. Bu arada Roket Takımı da uzaktan sirki izlemektedir ve Azumarill ile Pikachu’yu çalma planı yapmaktadırlar.

Gösteri bittikten sonra Brock, Totodile’a Azumarill’e hediye etmesi için Pokémon yiyeceği verir. Totodile yine umutla onun yanına koşar ancak Azumarill ondan kaçmaya başlar. Bu sırada havadan bir ağ fırlar ve Azumarill buna yakalanır. Totodile onu kurtarmak için koşmaya devam eder.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Furret

Brock olanları uzaktan izlemektedir. Azumarill yakalanınca telaşla bağırır. Onun sesini duyan Ash ve Misty hemen oraya gelir. Hemen sonra Roket Takımı ortaya çıkar. Ash Pikachu’ya saldırmasını söyler ancak Roket Takımı onu da yakalamayı başarır. James kaçmadan önce Weezing’i yollar ve kahramanlarımız Duman Perdesi içinde kalır. Ancak Totodile sürünerek dumanların arasından çıkar. Bu sırada Azumarill’in kuyruğundaki kurdela düşer ve Totodile onu alır. Azumarill’in bu halde olması onu çok sinirlendirir ve Roket Takımı’nı takip etmeye başlar.

Ash ve arkadaşları Trixie’yi de yanlarına alarak Roket Takımı’nın peşinden giderler. Bu arada Roket Takımı Azumarill’in kaprisleri yüzünden zor anlar yaşamaktadır. En sonunda sinirlenip ona karşı güç kullanacakken Totodile onları durdurur. Ancak Meowth bir halka ile onun ağzını kapatır ve sonra iple Totodile’ı bağlarlar.

Hava kararmaya başladığı halde kahramanlarımız hala Roket Takımı’nın saklandığı yeri bulamamışlardır. Bu yüzden sabah aramaya devam etmeye karar verirler. Gece olduğunda Azumarill ağlamaya başlar. Ancak Totodile ona kurdelasını geri verir ve onu neşelendirir.

Ertesi sabah Roket Takımı balonlarıyla gitmek için havalanırlar. Ancak Trixie’nin Pidgey’i balonu patlatır. Bu sırada Totodile ve Pikachu’nun kafesleri düşer. Ancak Azumarill’i geri alamazlar. Trixie Golduck’la saldırır. Ash de Bulbasaur’ı çıkartır. Jilet Yapraklar ile kafesleri parçalar. Önce Totodile Su Tabancası ile saldırır. Ardından Pikachu, Şimşek Şoku ile Roket Takımı’nı havaya uçurur. Bu arada Bulbasaur da Azumarill’in kafesini almıştır.

En sonunda onu da kafesten kurtarırlar. Azumarill mutlululukla bizimkilere doğru koşmaya başlar. Totodile da ona doğru koşar. Ancak Azumarill onun yanından geçip gider ve Golduck’a sarılır. Herkes şok olur. Bu durum Azumarill’in davranışlarını da açıklığa kavuşturur. Golduck’a aşık olduğu için öyle davranmaktadır.

Her şey çözülünce Trixie ve dostlarımız vedalaşır. Ancak Totodile göl kenarında oturan bir Quagsire görür ve bu sefer ona aşık olur. Ash gitmeleri gerektiğini söyler ancak Totodile onu duymaz. Bu durum Misty’nin canını sıkar. Artık ikinci bir Brock’a sahiptirler.

Bugün herkes özellikle Totodile cesaret, sabır ve sevginin başarılı sırları olduğunu öğrendi. Johto Ligi’ne doğru seyahatlerine devam ederken bunlara çok ihtiyaçları olacaktır.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Trixie



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani120.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Trixie: [Resim: rsiconani067.gif] [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani055.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani184.gif]


Diğer Eğitmenler/Özel: [Resim: rsiconani129.gif] [Resim: rsiconani195.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Önemli bir olay olmadı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
"Artık ikinci bir Brock’a sahiptirler." :D :D
Baya keyifli bir bölümdü :D Totodile tebessüm ettiriyor insana :D
Aynen Mijumaru kadar olmasa da ikinci Brock:P
Güzel yazmışsın kardeş eline sağlık.