Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: My Boy ,Android için GBA emülatör
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tüm emülatörleri test ettim, android telefonlar için en iyi emülatör bu program. Gba oyunları oynamak bilgisayardan daha zevkli. Kontroller çok kolay ve pratik.Oyunları hızlı ve sorunsuz açıyor. Gameboid uygulaması gibi gba bios yapmaya gerek yok, emülatör save slotları mevcut. Grafiklerle ilgili her türlü ayar mevcut. Fast forward özelliği ile hızlı hareket edebilirsiniz.(bilgisayar da space tuşuna basmak gibi fakat basılı tutmanıza gerek yok, hızı 4x ayarlamanızı tavsiye ederim, ayrıca fast forward i tek tuşla açıp kapatabilirsiniz.)

Denediğim oyunlar,
light platinum,, fire red ,ash grey

Birde nette bulduğum bir ss
[Resim: a.jpg]

[Resim: my-boy-free-gba-emulator-2.jpg]

Alıntı link yasak olduğunu için link vermiyorum, google da "My boy apk" yazıp aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.
nokia s60 v3 için güzel bi emulatör
yok mu gpsp4symbian var bende güzel ama pokemonları açmıyo
s60v3 için vbagx indir, ama serial yapmayı unutma:)
Android için en iyi emulator gameboid bence .
Google Playde varmıdır birde her androide yükleniyormu :D
Başardım ama benim telefondan olsa gerek biraz kasıyor :P
Çok güzel ingilizce firered oynuyorum türkçesini bulamadım nedense bütün linkler ölmüş forumdaki bile :D
Yalnız google play de ki free yani kısıtlı sürüm kasmada bundandır muhtemelen, tam sürümünde save imkânları ve fast forward süper , googledan küçük bir araştırma ile tam sürümüne ulaşabilirsiniz. Telefona atıp kurun.

Koleksiyon meraklısı değilseniz cebinizde gameboy advance ile gezmekten hiç farkı yok hatta save spotları ve hızlı hareket etme ile daha bile iyi :)
Arkadaslar ben de android icin visual boy advance emulator var google play da parali google dan ise zorla buldum bence en iyisi o gameshark bile yapabiliyorsun pokemon emerald,ruby,sapphire,firered ve leaf green in hileleri emude kayitli geliyor istedigini aktif ediyosun her biri icin ayri klasor olusturulmus ayrica baska gba oyunlarininda hileleri mevcut golden sun vb. oyunlarin isteyen olursa linkini atayim sizde yararlanin...


Edit: Ayrica save olayinida guzel yapmislar emulator kendi otomatik save yapabiliyor mesela oyundan yanlislikla ciktiniz diyelim tekrar girdiginizde oyun kaldiginiz yerden devam ediyor...
My boy u yüklemeyin bence sorunları çok fazla gameshark kodları yazınca ekran görüntüsü kayboluyor . Gameboid sağlam emudur nasıl kayıt yapacağınızi bile seçebiliyorsunuz.
Sayfalar: 1 2