Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 153 - The Totodile Duel
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Totodile Duel
Japonca Adı: Who Gets to Keep Totodile? Ash Versus Misty!
Türkçe Adı : Totodile Düellosu


[Resim: genizet.png]

Bugün arkadaşlarımızı, bir nehir kıyısında dinlenirken buluyoruz. Ash, önemli bir karar almak için düşünceliydi.

Ash, oltaya balık gelmemesinden dolayı şikayetçidir. Misty, sabırlı olursa bir şey yakalayabileceğini söyler. Ash ve Misty tartışırken Misty’nin oltasına bir şey takılır. Dostlarımızın gözü, Misty’nin oltasındayken, çalılıklardan bir Totodile çıkar.

Misty, sudan bir çaydanlık çeker. Buna sinirlenen Misty, özel Misty yemlerini oltasına takar. Dostlarımız, aralarında konuşurken nehirdeki bir taşın üstüne Totodile çıkar ve dans etmeye başlar.

Totodile: Büyük çene Pokémon’u. İyice gelişmiş çenesi o kadar güçlüdür ki her şeyi parçalayabilir. Eğiticiler dikkat! Dişlerini kullanmayı çok severler.

Ash ve Misty, Totodile’i kimin yakalayacağını tartışırken Ash, Pikachu’ya Şimşek Şok’unu kullanmasını söyler. Bu saldırıdan sonra Ash, PokéTopu'nu fırlatır fakat Totodile, topun içinden çıkmayı başarır. Bunun üzerine Misty PokéTopu fırlatı,r fakat Totodile bu sefer de güçlü bir Su Tabancası saldırısı ile PokéTopu'nu geri fırlatır. Yaptığı saldırı dostlarımıza gelir ve dostlarımız yere düşer. O arada Totodile, suyun içine girer ve gözden kaybolur.

Totodile, Roket Takımı’nı yemek yerken görür. Jessie ve James yiyordur fakat Meowth, başarısız oldukları için üzgündür. Jessie ve James, Meowth’ı neşelendirmek için dans ederler. Bu dansa Totodile de katılır. Jessie’nin Meowth’a uzattığı kurabiyeyi Totodile yer. Roket Takımı, Totodile’i patrona götürmek için onu yakalamaya çalışır fakat Totodile, Su Tabancası saldırısı ile Roket Takımı’nı gökyüzüne fırlatır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Pichu

Dostlarımız, Totodile’i bulmayı başarır. İkisi de Kurt’un onlara verdikleri Cazibe Topu'nu kullanmaya karar verir. İkisi de aynı anda Cazibe Topu'nu fırlatır fakat topların düştükleri yer çalılıkların arkasıdır. Bu arada Totodile yakalanmıştır fakat dostlarımız, kimin yakaladığını bilemez. Aralarındaki tartışmaya Brock, müdahale eder ve Pokémon Savaşı yapmalarını söyler. Dostlarımız bu öneriyi kabul eder ve üçe üç savaş başlar.

Ash, tür üstünlüğü olduğu için hemen Pikachu’yu yollar. Misty, buna hazırlıklı olduğu için endişelenmez ve Togepi’yi yollar. Pikachu, Togepi’yle savaşmak istemez ve ilk raundu Misty kazanır. Ash, ikinci raund için Chikorita’yı yollar. Bunun üzerine Misty, Staryu’yu seçer. Staryu, Chikorita’nın Jilet Yapraklar'ından kurtulur ve Yıldız Saldırısı'nı kullanır. Chikorita, direk saldırır fakat Staryu’nun Su Tabancası saldırısına maruz kalır. Ayağındaki ökçeler sayesinde durmayı başarır. Chikorita, sarmaşıklarıyla Staryu’yu sarmayı başarır ve onu şiddetli bir şekilde yere fırlatır. Bu raundu böylece Ash kazanır. Son maç için Ash, Bulbasaur’ı Misty ise Poliwag’ı seçer. Kahramanlarımız savaş yaparken Roket Takımı, bir kütüğün üstünde nehirde gidiyorlardır. Durdukları yer, Ash ve Misty’nin maç yaptığı yerdir. Roket Takımı, dostlarımız savaşı bitirince saldırma kararı alır. Bulbasaur, Jilet Yaprak saldırısıyla Poliwag’ı yere serer. Herkes Ash’in kazandığını düşünürken Poliwag, Poliwhirl’e dönüşür.

Poliwhirl: Su Pokémonu. Gelişmiş adaleleri ona karada çok geniş hareket kabiliyeti verir fakat suda daha güçlüdür.

Bulbasaur’ın Güneş Işını’na karşı Poliwhirl, Baloncuk Işını’nı kullanır. Gelen ışınlara rağmen Bulbasaur, Güneş Işını saldırısını kullanmayı başarır. Bu sayede maçı ve Totodile’i Ash kazanır. Roket Takımı’nın oyuncu numaralarını Wobbuffet bozar. Roket Takımı, yorgun oldukları için Pikachu’yu çalmanın kolay olacağını söyler. Ash, Totodile’i gönderir. Totodile, Jessie’nin saçını ısırır ve saçından bir tutam koparır. Jessie buna çok sinirlenir ve Arbok’u gönderir. Bunun üzerine James de Weezing’i seçer. Totodile, Arbok’un kuyruğunu ısırır ve onu Meowth’ın üstüne atar. Weezing’in saldırılarından Totodile, dans ederek kurtulur. Tırmalama saldırısıyla Weezing’i yoran Totodile, Su Tabancası’yla Roket Takımı’nı bir kez daha gökyüzüne gönderir.

Totodile’i ele geçirdikten sonra Ash ve arkadaşları, Johto’ya ulaşmak için Goldenrod Şehri’ne doğru yola koyulmaya hazırlandılar.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani155.gif] [Resim: rsiconani158.gif]


Misty: [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcRAe7NTxHzDiAOWpzN1UQD...z10OwxzJlQ]


-Ash, Cazibe Topu'yla bir Totodile yakalar.

[Resim: 061.png]

Misty'nin Poliwag'ı, bir Poliwhirl'e evrimleşir.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
Misty nin yakalamasını ne kadar çok istemiştim bu bölümde :'( mistyinin hatası cazibe topu fikrini ash e söylemesiydi :'(