Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Vortex'de Kaçırdığınız En Önemli Pokemon?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Şahsen dün akşam thundurusu kaçırdım :D



edit: başlıkların ilk harfi büyük olur
Ben Zekrom kacırmıştım
shiny darkrai:(
Dark Arceus ve Mystic Mewtwo (Armor) Kaçırdım
şimdi de keldeo kaçırdım :D sağlık olsun hepimize! mystic mewtwo (armor) a senin yerine bende üzüldüm onu bulmak için mağrada dolaşıyorum ben de neyse umarım daha iyleriyle telafi ederiz hepimiz.
mystic mewto armor kaçırmak teknik olarak mümkün değil. Çünkü haritada çıkmıyor:)
ben 2-3 gündür oynuyorum eskiden pokemon battel oynamışılıım vardı zaman geçirmek için tekrardan başladım teknik olarak mümkün değil derken nasıl yakalanıyor peki :) bu arada muro kardeşimiz yanlış mı görmüş oluyor :)
Mewtwo armor sadece pokemarttan parayla alınıyor, armor değil normal mewtwo dur o.
anladımda peki bu pokemart dan aldığımız mewtwo nasıl oluyorda shiny veya mystic oluyor? Bu arada pokemarta baktım ve orda arceusun çeşitlerini gördüm ben dün arceus'un normalini yakaladım arceus'un diğer çeşitleride mi paraylan satılıyor? Bu arada Keldeo(resolution) da mı sadece parayla satılıyor?

Pardon yeni gördüm shiny de satın alınabiliyormuş garibime giden shinyi de normalle aynı fiyatdan değerlendirmişler :) SOruyu şu şekilde sorayım misal mewtwo(armor) gibi başka hangi efsaneler haritada çımkmıyor misal keldeo(resolution) da mı sadece satın alınıyor ve arceusun çeşitleride mi parayla satın alınıyor sadece çünkü arceusun dün normali çıktı water veya ona benzer bir çeşitini görmedim! Buna penzer haritada çıkmıyan pokemonlar varmıdır başka?
pokemartta satilan hicbir pokemon haritada çıkmaz.
Sayfalar: 1 2 3